Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen; irrallisia hankkeita vai systemaattista kehittämistä?

22.4.2021: Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen; irrallisia hankkeita vai systemaattista kehittämistä?

Turvallinen työympäristö ja työturvallisuus on tärkeä osa työhyvinvointia. Vaikka niin työturvallisuutta kuin työhyvinvointiakin pidetään usein tärkeinä, niiden kehittäminen jää helposti yksittäisiksi, toisistaan irrallisiksi toimenpiteiksi. Askel kohti aidosti turvallisempaa työympäristöä ja hyvinvoivempaa työyhteisöä edellyttää kuitenkin systemaattista kehittämisotetta. Näin varmistetaan, että rajalliset resurssit suunnataan juuri oman toiminnan kannalta oleellisimpiin asioihin, edetään itselle parhaassa järjestyksessä ja sopivalla nopeudella.

Tule kuulemaan webinaariimme to 22.4.2021 klo 8.30-9.30, miten työturvallisuutta ja työhyvinvointia voidaan järjestelmällisesti johtaa ja kehittää. Webinaarissa puhumassa Tapaturva Oy:n toimitusjohtaja Juha Merjama ja HR Legalin valmentaja ja työhyvinvoinninasiantuntija Jenni Pitkänen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!


PUHUJAT, ESITTELY

Jenni Pitkänen, HR Consultant & Trainer, Mental Coach, HR Legal Services Oy

Jenni on kokenut HR-ammattilainen, joka on kiinnostunut erityisesti johtamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Valmentajana hänelle on tärkeää luoda edellytykset laadukkaalle ja innostavalle oppimisprosessille. Jennin erityisosaamiseen kuuluvat lisäksi muutosjohtaminen sekä osaamisen ja motivaation kehittäminen.

jenni.pitkanen(at)hrlegal.fi, 050 430 3181


Juha Merjama, Toimitusjohtaja, Tapaturva Oy

Juha Merjama on kokenut tapaturmien torjunnan ja työsuojelun ammattilainen. Hän on konetekniikan diplomi-insinööri ja aloittanut työturvallisuustyön jo 1990-luvun lopulla Työterveyslaitoksen työturvallisuusosastolla. Tapaturvan Oy:n Juha perusti 2006. Juhan työsuojeluosaaminen kattaa lukemattomia aloja, rakentamisesta ruumiinavauksiin – teoriasta käytäntöön. Kun kokenut työsuojeluihminen ei tiedä jotain, hän kilauttaa – Juhalle. Juhaan kiteytyy Tapaturva Oy:n motto: Elämäntehtävänä työturvallisuus.

juha.merjama(at)tapaturva.fi, 040 752 5247