Skip to content
Alasivujen hero, taso 2 - Kuva - Luonto (57)

Avoimet työpaikat asiakasyrityksissämme

Oletko kiinnostunut vaihtamaan työpaikkaa?

Palvelemme eri toimialojen asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla rekrytointipalveluilla. Useimmat rekrytoinneistamme ovat kokemusta ja näkemystä vaativia asiantuntija-, esihenkilö-, sekä päällikkö- ja johtotehtäviä. Sopivien tekijöiden löytämiseksi käytämme erilaisia hakukanavia ja -menetelmiä ja usein rekrytointimme toteutetaan niin sanottuna hiljaisena suorahakuna, jossa avointa työpaikkailmoittelua ei käytetä lainkaan.

Meillä saattaa olla juuri sinun taustaasi sopiva rekrytointi käynnissä, vaikka se ei avoimessa työpaikkalistauksessa näykään.

Älä siis epäröi jättää meille hakemustasi ja CV:täsi, käymme mielellään kanssasi keskusteluja toiveistasi ja odotuksistasi seuraavaan steppiin työuralla. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään siinä vaiheessa, kun taustaasi sopiva tehtävä tulee meille hakuun.

Avoimet työpaikat

Haluaisitko kysyä jotain? Ota yhteyttä!

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Johtaja: Interim HR ja rekrytointi -palvelut, Senior Consultant

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ HR johtaminen
▪ Strateginen henkilöstösuunnittelu
▪ Vuokra HR
▪ Rekrytointi
▪ Suorahaku

+358 40 147 0489

Varaa aika kalenterista

Karoliina Heikkinen

show bio

Senior Consultant

Olen liiketoimintalähtöinen laajan kokemuksen omaava HR:n ja rekrytoinnin ammattilainen. Olen toiminut rekrytoinnin maailmassa sekä konsulttina että yrityksen sisäisessä henkilöstöhallinnossa. Suorahaku, rekrytointi sekä kokonaisvaltainen rekrytointiprosessin ja työnantajamielikuvan kehittäminen ovat ydinosaamisalueitani. Omaan vankan ymmärryksen muun muassa organisaatiokulttuurin integroimisesta osaksi osaajien houkuttelua, ja esimerkiksi rekrytointimarkkinoinnin tärkeydestä osana oikeiden osaajien löytymistä.

Autan mielelläni suorahaun ja rekrytoinnin asioissa matalalla kynnyksellä!

 Vahvuusalueeni

Suorahaku ja rekrytointi
▪ Henkilöarviointi
▪ Työnantajamielikuvan kehittäminen
▪ Rekrytoinnin, hakijakokemuksen ja prosessien kehittäminen

+358 40 196 6360

Martti Kangas

show bio

Senior Consultant

Omaan pitkän ja monipuolisen kokemuksen haastavista ja strategisesti tärkeistä rekrytoinneista. Ymmärrän asiakasyritysteni erilaista liiketoimintaa ja siitä johdettavia, strategian toteutumisen kannalta kriittisiä kompetensseja. Rekrytoinneissa painotan aina myös hyvää hakijakokemusta.Vahvuusalueeni

▪ Suorahaku
▪ Rekrytointi
▪ Henkilöarviointi
▪ Organisaation auditointi

+358 40 700 7754

Tietosuojasi on meille tärkeä

Mitä tietoja käsittelemme ja miksi?

chevron down

Käsittelemme vain työvoiman tarpeen arvioimiseksi ja valintapäätöksen tekemiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten yhteystietojasi sekä koulutus- ja työkokemustietojasi. Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet meille toimittanut. Mikäli olet ilmoittanut meille linkin julkiseen profiiliisi, käsittelemme myös tämän profiilin tietoja. Tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme huomioida sinut rekrytoinnissa.

Tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä meille saapuneita hakemuksia ja mahdollisesti täytäntöön panna siihen liittyvä työsopimus. Jos kuitenkin haluat peruuttaa työnhakusi ja pyydät tietojasi poistettavaksi, onnistuu se useimmiten ilmoittamalla asiasta HRL@hrlegalservices.fi. Rekrytointiprosessin päättymisen jälkeen työhakemusten säilyttäminen oikeutetun edun perusteella on joskus tarpeen esimerkiksi lainsäädännön vaatimusten noudattamisen osoittamista varten. Tällaisissa tilanteissa tietoja ei käsitellä, ellei siihen ole lainmukaista syytä.

Kuka henkilötietojasi käsittelee ja mihin tietoja luovutetaan?

chevron down

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä perusteella oikeus käsitellä tietojasi. Kaikkia työntekijöitämme sitoo salassapitovelvollisuus.

HS Works Oy tarjoaa meille tarvittaessa IT- tukea ja saattaa sen vuoksi käsitellä myös sinun henkilötietojasi. Heidän kanssaan on sovittu tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta hallinnasta.

Säilytämme henkilötietojasi Google Driven suojatussa ja tietoturvallisessa pilvipalvelussa. Tietoja saattaa Googlen tietosuojakäytänteiden mukaan siirtyä myös EU:n ulkopuolelle, jolloin tietosuojastasi huolehditaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksien mukaisesti, muun muassa EU:n hyväksymällä Privacy Shield -järjestelyllä sekä mallisopimuslausekkeilla.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

chevron down

Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta, minkä jälkeen poistamme tiedot.

Mitä oikeuksia sinulla on?

chevron down

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu sekä saada jäljennös kyseisistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset tai puutteelliset tiedot oikaistuksi.

Sinulla on oikeus pyytää rekrytointia varten lähettämäsi tiedot poistettavaksi milloin tahansa rekrytointiprosessin aikana, ellei niiden säilyttämiseen ole muuta perustetta.

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jolloin tietoja ei aktiivisesti käsitellä.

Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä henkilökohtaisen erityisen tilanteen vuoksi silloin, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Vaatimuksen yhteydessä sinun tulee yksilöidä se erityinen tilanne, jonka perusteella käsittelyä vastustetaan.

Jos katsot, että oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutetun toimisto, jonka yhteystiedot löydät täältä.