Skip to content
Ajankohtaista-hero

Aamupalatilaisuus | 30.3.2023 | klo 8.30–11.15

HR LEGAL FORUM TAMPERE 2023: Pysyvää on vain muutos – ja se vaatii rohkeutta!​

Kevään HR Legal Forumissa pääteemoina ovat muutos ja rohkeus. Muutos on jatkuvaa ja yrityksiltä vaaditaan nyt äärimmäistä muutosvalmiutta ja ketteryyttä. Samaan aikaan pitäisi myös löytyä rohkeutta johtaa muutosta ja kokeilla uusia toimintatapoja.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme aamupäivää. Nautitaan yhdessä aamupalaa, vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään hybridinä.

Missiomme on tehdä työelämästä työelämystä, mutta emme pysty siihen yksin. Tehdään se yhdessä!

Ohjelma

 

8.30–9.00 Nautitaan aamupalaa, vaihdetaan kuulumisia, moikataan tuttuja ja tutustutaan uusiin
9.00–10.30 Puheenvuorot, tähän osuuteen voit osallistua etänä linjoja pitkin
10.30–11.15 Jatketaan keskustelua puheenvuorojen aiheista ja muusta mielenkiintoisesta

Puheenvuorot


Päivi Seppälä: 
Tervetulosanat
Henna-Riikka Huhta & Nina Meincke: Työelämämuutos: rohkeat selviävät voittajina
Eeva Engfelt ja Janita Päivämaa: Valppaana ja etukenossa – muutosneuvottelut mahdollisuutena
Maria Setälä: Palkka-avoimuuden aika – kulttuuriteko ja lainsäätäjän tavoite

Tilaisuuden asiantuntijat

Henna-Riikka Huhta - HR Legal Services Oy

Henna-Riikka Huhta

Henna-Riikka on juristi ja HR-ammattilainen sekä HR Legalin toimitusjohtaja ja perustaja. Viime vuodet hän on keskittynyt ensisijaisesti HR Legalin asioiden hoitamiseen, valmentamiseen sekä sparraamiseen. Henna-Riikka uskoo perusasioiden voimaan, inhimilliseen tapaan toimia ja aitoihin kohtaamisiin: ”Aitous on rohkeutta ja ennen kaikkea sitä, että on valmis kohtaamaan ihmisiä monipuolisissa tilanteissa sekä kykyä seistä omien tekojen ja sanojen takana haastavimmissakin muutostilanteissa.”

+358 50 599 3049

Eeva Engfelt - HR Legal Services Oy

Eeva Engfelt

Eeva on HR Legalin seniorikonsultti ja juristi, jolla on pitkä ja laaja kokemus HR-juridiikasta, henkilöstöjohtamisesta sekä muutoksen johtamisesta. Kokemuksensa muutostilanteista Eeva kirkastaa näkemykseen muutoksen viestinnän sekä henkilöstön mukaan ottamisen tärkeydestä:

”Henkilöstö ostaa muutoksen, johon se pääsee vaikuttamaan. Henkilöstön mukaan ottaminen ja osallistaminen vaatii rohkeutta, mutta se kannattaa.”

+358 50 327 6857

Janita Päivämaa - HR Legal Services Oy

Janita Päivämaa

Janita on koulutukseltaan Master of Laws (Labour Law and Employment Relations) ja toimii HR Legalilla HR & Legal konsulttina.  Janitalla on kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä työsuhdejuridiikasta työnantajamielikuvaan. Janita peräänkuuluttaa rohkeaa ja inhimillistä lähestymistä muutoksen tuulissa luovimiseen:

”Työntekijöitä aidosti kuuntelemalla ja osallistamalla luodaan luottamusta, vähennetään epävarmuutta, edistetään työhyvinvointia ja vahvistetaan samalla yrityksen kilpailukykyä työmarkkinoilla.”

+358 40 674 2484

Maria Maisa Setälä - HR Legal Services Oy

Maria "Maisa" Setälä

Maisa on HR Legalin partneri ja Senior Consultant, joka on erikoistunut työsuhdejuridiikkaan ja palkitsemiseen. Maisan mielestä peruspalkkauksen merkitys sekä yksilöille että organisaatioille on suuri. 

”Me kaikki pohdimme, saammeko tarpeeksi suhteessa omaan panokseemme, kollegaan ja suhteessa markkinaan. Organisaation tehtävä on vastata tähän pohdintaan. Avoimen ja oikeudenmukaisen palkkausjärjestelmän rakentaminen on mahdollista ja sen askeleen ottamisessa haluan auttaa.”

+358 40 0949 013

Päivi Seppälä - HR Legal Services Oy

Päivi Seppälä

Päivi on kokenut HR-johtamisen, esihenkilöiden ja työyhteisötaitojen valmentaja, Coach, työnohjaaja ja työyhteisösovittelija. Hän on erikoistunut ihmisten johtamiseen ja haastavien työelämätilanteiden käytännön hoitamiseen avoimuuden, suoran puheen ja empatian keinoin. Päivi tähtää työssään työhyvinvoinnin vahvistamiseen ja työn sujumiseen. Päivi on pohjakoulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä ja toimittaja. Hän rakastaa tutkittua tietoa ja uuden oppimista ja soveltaa oppimaansa sekä valmennuksissa että Vuokra HR -päällikön työssään.

+358 40 715 9551

Nina Meincke - HR Legal Services Oy

Nina Meincke

Nina toimii henkilöstötoimintojen johtajana S-ryhmässä ja hänen sydämensä sykkii työsuhdejuridiikalle, monimuotoisuudelle ja inhimilliselle työelämälle. Koulutukseltaan Nina on juristi ja hän uskoo vahvasti siihen, että lupaukset pitää tuoda juhlapuheista arkeen:

”Monesti asioista tehdään kovin monimutkaisia. Viime kädessä on kyse kuitenkin siitä, että on rohkeutta tehdä asiat omalla tavalla, omien arvojen mukaisesti, ja helposti lähestyttävästi. Tärkeintä on aloittaa, siirtää teot puheista konkretiaan.”

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊