Skip to content
Isotaustakuva-Kuva-Ihmiset-23

webinaari | 7.3.2024 | klo 8–8.45

Johtaja – ota HR-lakiasiat haltuun ja nuku paremmin

Oletko vastuussa yrityksesi HR-toiminnoista, mutta et ole aivan varma ovatko kaikki asiat kunnossa? Onko lakisääteisten vaatimusten kokonaisuudesta vaikea saada kiinni?

Menestyvä liiketoiminta tarvitsee vahvan pohjan ja yksi sen tärkeimmistä peruspalikoista on se, että työnantajana huolehdit lakisääteisistä velvollisuuksistasi suhteessa työntekijöihisi.

Mutta mistä saada varmuudella oikeaa tietoa? Entä miten saada helposti tieto yrityksesi HR- ja lakiasioiden nykytilasta – onko tehty oikein ja riittävästi?

Jos kaipaat vastauksia näihin kysymyksiin, olet tervetullut maksuttomaan webinaariimme.

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti toimitusjohtajille sekä talous- ja hallintojohtajille, keiden vastuulla HR:n kokonaisuus ja työnantajavelvollisuuksista huolehtiminen on. Webinaariin ovat toki tervetulleita kaikki työnantajavelvollisuuksista ja HR:n kokonaisuudesta kiinnostuneet.

Käsittelemme näitä aiheita

  • Lakisääteisten velvollisuuksien kokonaisuus
  • Kokonaiskuva HR:n toiminnasta
  • Miten velvollisuudet kasvavat, kun työntekijämäärä kasvaa
  • Miten saada lakisääteisten velvollisuuksien kokonaisuudesta kiinni
  • Tietoa miten kehittämämme työkalu, HR- ja lakikartoitus, voi olla avuksi

 

Webinaarin jälkeen pystyt paremmin hahmottamaan mistä sinun pitää huolehtia ja mikä asia on ehkä jäänyt hoitamatta. Johdat paremmin ja teet parempia, tietoon perustuvia päätöksiä.

Ilmoittautuneet saavat webinaarista tallenteen tilaisuuden jälkeen, joten ilmoittaudu mukaan vaikka et ehtisi osallistua webinaariaamuun 😊

Milloin: Torstaina 7.3.2024 klo 8–8.45. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.3.2024.
Missä: Teams

 

Tilaisuuteen liittyvissä kysymyksissä ole meihin yhteydessä sähköpostitse: koulutus@hrlegal.fi

Webinaarin asiantuntijat

MariaSetala-HRLegalServicesOy

Maria "Maisa" Setälä

Marialla eli tutummin Maisalla on yli 10 vuoden kokemus HR:n ja työsuhdejuridiikan yhdistämisestä sekä liiketoimintajohdon konsultoinnista työsuhteisiin liittyvissä lakisääteisissä asioissa. Maisa saa erityskiitosta konkreettisuudesta toimintaohjeissaan tilanteissa, joihin lakikaan ei tarjoa yksiselitteistä vastausta.

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊