Skip to content
25

Aamupalatilaisuus | 4.11.2022 | klo 8.30–11.15

HR LEGAL FORUM 2022: Vastuullisuus työnantajana - tuki muutoksessa

Järjestämme perjantaina 4.11.2022 historian ensimmäisen HR Legal Forumin. Tämä jatkossa vuosittain järjestettävä tapahtuma kokoa HR-alan yhteen keskustelemaan ajankohtaisista teemoista.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme aamupäivää, jossa pohdimme työnantajan vastuullisuuskysymyksiä. Tule mukaan nauttimaan aamupalaa, vaihtamaan kuulumisia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään hybridinä.

Ohjelma

8.30 Vaihdetaan kuulumisia, moikataan tuttuja ja tutustutaan uusiin

9.15–10.30 Puheenvuorot, tähän osuuteen voit osallistua etänä linjoja pitkin

10.30–11.15 Jatketaan keskustelua puheenvuorojen aiheista ja muusta mielenkiintoisesta

Puheenvuorot

Minna Kajanne: Tervetulosanat
Henna-Riikka Huhta: HR Legalin tarina
Martti Kangas: Rekrytointi 2023
Tuija Aro: Neuvottelutaidoilla voit vaikuttaa ja vakauttaa
Tatu Malmström: Kenen on vastuu – vastuullisen organisaation tekijät
Anastasia Strandberg: Whistleblowing – työnantajan vastuullisuus näkyy tekoina

Tilaisuuden asiantuntijat

MinnaKajanne-HRLegalServicesOy

Minna Kajanne

Olen Minna Kajanne ja minulla on pitkä kokemus monipuolisista HR:n johtotehtävistä sekä liiketoiminnan tukemisesta. HR Legalilla toimin asiakkuuspäällikkönä ja valmentajana. Autan asiakkaitamme esihenkilötyön kehittämisessä, työkenttään kuuluvat myös coaching, työyhteisösovittelu ja outplacement -valmennukset.
Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta.

HennaRiikkaHuhta-HRLegalServicesOy

Henna-Riikka Huhta

Olen Henna-Riikka Huhta ja toimin tällä hetkellä HR Legalin toimitusjohtajana. Olen työskennellyt koko urani erilaisissa vaativissa työsuhdejuristin ja HR-johtajan tehtävissä ja tällä hetkellä HR Legalin luotsaamisen ohella valmennan erityisesti työsuhdejuridisia taitoja käytännönläheisesti. Työssäni minua innostaa ennen kaikkea olennaiseen keskittyminen ja inhimillisyys.

MarttiKangas-HRLegalServicesOy

Martti Kangas

Olen Martti Kangas ja HR Legalin Partneri. Vastaan HR Legalilla Rekrytointi- ja Strateginen HR liiketoiminnasta. Toteutan itse liiketoimintalähtöisiä rekrytointi- ja suorahakupalveluita yli 25 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, minkälainen palvelu sopisi parhaiten tarpeisiinne.

TuijaAro-HRLegalServicesOy

Tuija Aro

Olen Tuija Aro. HR Legalilla toimin valmentajana, konsulttina ja coachina. Reilun 15 vuoden ajan minulla on ollut ilo toimia asiakkaiden kanssa mm asiantuntijoiden, esimiesten ja johdon vaativien valmennusprosessien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tavoitteeni on aina innostaa, mutta myös varmistaa tietojen ja taitojen konkretia ja soveltuvuus arjen työhön.

TatuMalmstrom-HRLegalServicesOy

Tatu Malmström

Olen Tatu Malmström, vastaan tutkimuksesta ja datan analyysistä. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja henkilöstötutkimus ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Työni ja missioni on tiedon avulla löytää ratkaisut, jotka auttavat eteenpäin. Kehitys edellyttää uusia ajatuksia.

AnastasiaStrandberg-HRLegalServicesOy

Anastasia Strandberg

Olen Anastasia Strandberg, aikaansaava ja energinen työsuhdejuristi ja HR-ammattilainen. Työskentelen meillä HR Legalilla työsuhdejuristina, sekä mm. erilaisissa vuokra HR -toimeksiannoissa. Minulla on kokemusta HR-päällikön tehtävistä ja työsuhdejuristin roolista kansainvälisissä ja globaaleissa yrityksissä. Olen työskennellyt liiketoiminnan tukena vaativissa tilanteissa sekä ollut mukana laajoissa organisaation muutosprojekteissa. Työssäni yhdistänkin monipuolisen kokemuksen ja osaamisen ihmisten ja asioiden aitoon kohtaamiseen. Ratkaisen haastavatkin tilanteet käytännönläheisesti ja asiakasta kuunnellen.

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊