Skip to content
2

Juridiset palvelut

Juridisesti oikein toimiminen on vastuullisen ja inhimillisen HR-työn sydän ja perusta

Juridiset palvelumme ovat apunasi kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa riippumatta organisaatiosi koosta tai toimialasta.

Vahvuutemme on pitkä kokemus HR-työn, työsuhdejuridiikan ja liiketoiminnan yhdistämisestä. Tunnemme HR-työn arjen ja pystymme auttamaan sinua käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Tarvitsetko konsultointiapua, haluatko tiimillesi valmennuksen vai onko tarpeen tarkastella  kokonaistilannetta kartoituksen avulla?

HR Juridiset palvelut_palvelutunnus HR Juridiset palvelut_palvelutunnus

Juridinen konsultointi

Autamme työsuhteen elinkaareen liittyvissä yksittäisissä kysymyksissä sekä isommissa kokonaisuuksissa
Lue lisää
HR Juridiset palvelut_palvelutunnus HR Juridiset palvelut_palvelutunnus

Juridiset kartoitukset

Kartoituksista on apua, kun tarvitset selkeän kokonaiskuvan ja hallinnan tunteen HR-. laki-, ja tietosuoja-asioista
Lue lisää
HR Juridiset palvelut_palvelutunnus HR Juridiset palvelut_palvelutunnus

Juridiset valmennukset

Valmennusten avulla päivität ja syvennät tietosi lakimuutoksista ja täsmäaiheista

Lue lisää

Yhdistämme HR:n ja juridiikan

Olemme erikoistuneet juridiikan ja HR:työn yhdistämiseen. Tiimimme HR-juristeilla on yhteensä yli 200 vuotta työkokemusta HR-rooleista erilaisissa yrityksissä. Tiedämme mitä laki sanoo, ymmärrämme liiketoiminnan tarpeet ja mikä tärkeintä, HR:n arki on meille tuttu. Saat käytännönläheisiä ja selkokielisiä ratkaisuehdotuksia, joissa huomioidaan myös inhimillinen näkökulma.

AcademicWork

Arvostan HR Legalissa sitä, että he ovat HRD-osaamisen lisäksi kovaan HR:ään ja perusasioihin keskittyvä talo. Lainsäädännölliset asiat tulevat kuitenkin aina ennen kaikkea muuta kehittämistä.   

Johanna Noreila

Henkilöstöjohtaja, Academic Work

Tutustu juristeihimme

Annaleena Pentikäinen

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Minulla on kokemuksen kautta hankittu monipuolinen asiantuntemus työoikeuden eri osa-alueilta. Osaamiseni kattaa työlainsäädännön ja työehtosopimusten käytännön soveltamisen laaja-alaisesti, esihenkilöiden ja HR:n käytännönläheisen valmentamisen sekä työelämän arjessa vastaan tulevien työsuhdeasioiden ratkaisemisen. Selkeä viestintä ja olennaiseen keskittyminen ovat työssäni keskeisessä asemassa.

Avustan työnantajia työoikeudellisissa asioissa laidasta laitaan, joten otathan yhteyttä, niin katsotaan miten voin olla teille avuksi.Vahvuusalueeni

▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset
▪ Yhteistoiminta
▪ Valmennukset
▪ HR:n tuki

+358 40 080 0245

Tapio Pesonen

Senior Legal Consultant

+358 50 502 3775

Anna-Maria Wassman

show bio

Legal Counsel, Partner

Minulla on laaja osaaminen työlainsäädännön käytännön soveltamisesta ja yli 15 vuoden kokemuksen myötä taito kiteyttää ja tiivistää oleellinen haastavissakin asioissa. Olen tukenut ja avustanut työnantajia erilaisissa HR- ja työsuhdeasioissa laidasta laitaan käytännönläheisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella. Minulle on tärkeää, että asiakas saa meiltä aidosti apua, jotta he pääsevät arjessa eteenpäin. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun niiden eteen tekee töitä.

Ole yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin, miten voimme auttaa juuri teitä!Vahvuusalueeni

▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset ja paikallinen sopiminen

+358 50 575 8454

Katriina Huhtala

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Minulla on pitkä kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta: olen toiminut yrityksissä muun muassa henkilöstö- ja työsuhdepäällikkönä ja sitä kautta olen tottunut tukemaan sekä yrityksen johtoa, HR:ää että esihenkilöitä erilaisissa ongelmatilanteissa. Toimiminen vuokrahenkilöstöpäällikkönä on tuonut näkemystä ja kokemusta monilta toimialoilta (esimerkiksi kemianteollisuus, energiateollisuus, media-ala) ja monen kokoisista yrityksistä.

Erityisosaamistani on työsuhteen käytännön kysymysten ratkominen esimerkiksi palkanlaskentaan ja työaikaan liittyvissä tilanteissa sekä yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö.Vahvuusalueeni
▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Muutosneuvottelut
▪ Yhteistoiminta
▪ Työaika

+358 50 597 5066

Riikka Patoharju

Senior HR & Legal Consultant

+358 40 483 7116

Eeva Engfelt

show bio

Johtaja: Juridiset palvelut, Senior HR & Legal Consultant

Olen koulutukseltani juristi ja sertifioitu coach. Urallani olen toiminut työnantajaliitossa, asianajajana sekä erityyppisissä yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa henkilöstöjohtajana ja -päällikkönä. Asiakastoimeksiannoissa taustani mahdollistaa HR-juridiikan ja henkilöstöjohtamisen hyödyntämisen unohtamatta vahvaa liiketoimintanäkemystä. Työskentelyotteeni on tavoitteellinen, selkeä ja yksinkertaisuuteen pyrkivä.

Ollaan mielellään yhteyksissä teille parhaan mahdollisen HR-ratkaisun löytämiseksi.Vahvuusalueeni
▪ Strateginen henkilöstöjohtaminen
▪ Sertifioitu coach
▪ HR-juridiikka
▪ Johtamisen ja esihenkilötyön tukeminen
▪ Työlainsäädäntö
▪ Häirintäselvitykset

+358 50 327 6857

Varaa aika kalenterista

Nina Meincke

show bio

Toimitusjohtaja, Partner

Tehtäväni on luoda onnistumisen edellytykset asiantuntijoillemme ja mahdollista onnistunut asiakastyö. Itse olen työurallani yli 20 vuoden ajan toiminut monenlaisissa asiantuntija-, esihenkilö- ja johtamistehtävissä, ja minulla on laaja kokemus henkilöstötyön eri osa-alueista. Uskon kannustavaan, avoimeen, arvostavaan ja osallistavaan kulttuuriin ja monimuotoisuuteen liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni. Olen ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos mietit voisimmeko auttaa sinua. Uskon, että löydämme yhdessä ratkaisun tilanteeseesi. Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Monimuotoisuus
▪ Työsuhdeasiat
▪ HR-prosessit

+358 40 55 99140

Varaa aika kalenterista

Maria "Maisa" Setälä

show bio

Johtaja: HRD-palvelut, Senior HR & Legal Consultant, Partner

Olen työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Olen toiminut esihenkilönä, työsuhdepäällikkönä ja HR-vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Uskon, että työelämästä saadaan työelämystä arkisilla teoilla, arvostavalla johtamisella ja tekemällä perusasioita pitkäjänteisesti oikein.

Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi. Voit varata ajan kalenteristani!


Vahvuusalueeni
▪ Palkitseminen
▪ Palkka-avoimuus
▪ Esihenkilötyö

 

+358 40 0949 013

Varaa aika kalenterista

Markus Stenholm

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Palvelen asiakkaitamme ensisijaisesti HR-vuokrajohtajana ja muissa vastaavissa projektitehtävissä, mutta konsultoin mielelläni kaikkeen muuhunkin työoikeuteen liittyvässä yli 20 vuoden kokemuksellani sekä henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista että liikejuridiikasta. Muutos- ja yhteistoiminta-asiat kuuluvat vahvimpaan osaamiseeni. Olen työskennellyt usealla eri toimialalla, niin isoissa kansainvälisissä pörssiyhtiöissä kuin pienemmissä yrityksissä.

Työkielinäni käytän suomea, ruotsia ja englantia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voin olla avuksi. Hör av dig så pratas vi vid!Vahvuusalueeni

▪ Laki- ja TES-asiat
▪ Yhteistoiminta
▪ Muutosneuvottelut
▪ Työsuhteen elinkaaren hallinta
▪ Henkilöstö- ja muutosjohtaminen

+358 50 357 3579

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso kaikki
quote-icon

Tavalla tai toisella HR:llä täytyy olla juridiikan syväosaaminen käytössään ja meille ratkaisu ostaa konsultointipalvelua on toiminut hyvin.  

Jenni Kosonen

HR-johtaja, Metos Oy Ab

Lue lisää
quote-icon

Palvelun suurin arvo meille on näkemyksen saaminen. Lain tulkinta-apu on arvokasta sekä näkemys siitä, mikä on normaali ja yleinen käytäntö.

Johanna Salmi

Henkilöstöjohtaja, Etteplan

Lue lisää
graphic

Heräsikö kysyttävää juridisiin palveluihimme liittyen?

Laita viestiä – vastaamme pian

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊