Skip to content
25

Arvot ja tarina

Arvomme

Pienet kuvat - Kuva - Ihmiset (1)

Ammattitaito

Identiteettimme ja palvelumme pohjautuvat vahvaan ammattitaitoon, jota täydentää kokemus. Meille on tärkeää, että asiantuntijoidemme ammattitaito on huippuluokkaa ja siksi panostamme siihen jatkuvasti. Todellinen ammattitaito kehittyy kokemusta kartuttamalla sekä kollegoiden kanssa sparraamalla. Ammattitaitomme on pelissä jokaisessa palvelussamme.

Pienet kuvat - Kuva - Ihmiset (43)

Yhdessä

Yhdessä tekeminen on strategiamme (HR Legal Way) ytimessä. Yhdessä tiiminä ja yhdessä yhteisönä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme enemmän. Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys on tapa olla ja tehdä työtämme. Vaalimme sitä samalla, kun vaalimme vapautta ja itsenäistä työskentelyä.

Pienet kuvat - Kuva - Ihmiset (8)

Välittäminen

Halu auttaa on tekemisemme ja tiimiläistemme ytimessä. Olemme aidosti kiinnostuneita siitä, mitä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kollegoillemme kuuluu ja miten voimme olla avuksi. Välittäminen on myös sitä, että hoidamme kokonaisvaltaisesti toimeksiantojamme ottamalla aina huomioon myös inhimilliset näkökulmat.

Aitous

Aitous

Uskomme vahvasti siihen, että jokainen pystyy parhaimpaansa ollessaan aito oma itsensä. Kohtaamme kaikki aidosti ja mutkattomasti sekä annamme jokaiselle mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin on. Aitous on myös kykyä hyväksyä erilaisuutta ja erilaisia mielipiteitä.

Tarinamme

Meidan-tiimi-2024

Työelämästä työelämystä!

HR Legal Services Oy on perustettu 2011 ja meillä on intohimoinen ja rohkea tavoite: haluamme olla HR-alan suunnannäyttäjä ja osaltamme parantaa suomalaista työelämää – tehdä työelämästä työelämystä!

Liikeideamme on tarjota HR- ja lakipalveluita kokemuksella sekä ammattitaidolla vaativaankin tarpeeseen. Liikeidea perustuu monen vuoden kokemukseen siitä, että asiakkaan aito auttaminen edellyttää vahvaa tuntemusta, ei ainoastaan liiketoiminnasta, mutta myös henkilöstöjohtamisesta sekä juridiikasta. Henkilöstöjohtamiselle luodaan parhaat edellytykset toimia silloin, kun perusasiat sekä lakisääteiset työsuhdeasiat ovat järjestyksessä.

Kokonaisvaltaiset HR-palvelut

Kokonaisvaltaisilla palveluilla asiakkaamme saavat enemmän. Työsuhdejuridiseen konsultointiin yhdistämme aina aidon HR-näkökulman. Vuokra HR-palveluissa asiakkaamme saa aina koko tiimin ammattitaidon ja kokemuksen käyttöönsä. Valmennuksissa emme keskity vain teoriaan, vaan tuomme vahvasti kokemuksemme arjesta mukaan. Moniin palveluihimme on myös yhdistettävissä laadukkaat analyysit ja tutkimukset.

Keskitytään olennaiseen!

Olennaiseen keskittyminen on kuluneiden vuosien aikana kehittynyt liiketoiminnan totuudeksi. Less is more – more is less, niin HR:ssä kuin työsuhdejuridiikassakin. Asioista ei tule tehdä tarpeettoman monimutkaisia. Vahvalla ammattitaidolla ja laajalla kokemuksella olennaiseen keskittyminen on mahdollista. Tämä tuo mukanaan myös rohkeuden suositella kompakteja ratkaisuja.

Tuloksellisuus on keskiössä

Tekemisen tulee olla tuloksellista. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan omat tavoitteensa. Mikä on HR Legal Services Oy:n rooli tässä kokonaisuudessa ja tavoitteiden saavuttamisessa? Kokemuksemme, näkemyksemme, ammattitaitomme ja erityisesti persoonamme mahdollistavat sen, että voimme yhdessä löytää juuri teille sopivan ratkaisun, toimintamallin ja työn. Joustavuus, ketteryys, skaalautuvuus ja räätälöitävyys ovat palveluidemme kulmakiviä.

Hyvän tekeminen on syvällä DNA:ssa

Uskomme, että hyvän tekeminen on edelleenkin liiketoiminnan perusta. Hyvän tekeminen voidaan ymmärtää ja kokea monella tavalla. Meillä se tarkoittaa aitoa ja rehellistä kohtaamista asiakkaiden kanssa, inhimillisten näkökulmien huomioimista valintoja tehdessä, oman osaamisen ja tiedon jakamista ja kaiken työn tekemistä suurella sydämellä.

Lunastamme lupauksemme

Usein kuulee yritysten lausuvan: ”henkilöstö on tärkein voimavaramme” tai ”henkilöstön hyvinvointiin panostuksella on suora yhteys liiketoiminnan tulokseen”. Meidän tavoitteenamme on elää ja kokea ne jokapäiväisessä arjessa myös meidän omassa tiimissä. Tämä varmistaa oman työmme merkityksellisyyden säilymisen ja mahdollistaa parhaan ja persoonallisen palvelun asiakkaillemme. Vastuullinen toiminta ja erityisesti sosiaalinen vastuu puhuttelee meitä. Tämän teeman ympärillä on tehtävä kaiken aikaa töitä ja oltava hereillä uusista ilmiöistä.

Olemme valmiina auttamaan!

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme: me autamme sinua keskittymään olennaiseen sekä rakentamaan ja ylläpitämään toimivaa perustaa hyvälle henkilöstötyölle. Tehdään se yhdessä!

graphic

Miten voisimme auttaa sinua?

Lähetä viesti – vastaamme pian

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊