Skip to content
Yleis-hero

Asiantuntijat

 

 

Kokemuksemme ytimessä on syvä asiantuntijuus HR-työstä ja työsuhdejuridiikasta. Tiimissämme on HR-juristeja, HR-konsultteja, valmentajia, coacheja, työnohjaajia, organisaatiokehittäjiä ja rekrytointi- ja suorahakukonsultteja. Kaikkia meitä yhdistää nämä asiat: liiketoimintalähtöisyys, inhimillisyys, käytännönläheisyys, toimeen tarttuminen sekä aito halu kuunnella ja auttaa sinua.

 

 

 

 

Henna-Riikka

Henna-Riikka "HRH" Huhta

show bio

Founding Partner

Olen HR Legalin perustajaosakas ja koulutukseltani juristi. Minulla on 20 vuoden kokemus vaativista työsuhde- ja HR-asioista. Erityisen paljon olen ollut mukana erilaisissa muutostilanteissa.

Ennen HR Legalin perustamista olen toiminut lakimiehenä, työsuhdepäällikkönä, asiantuntijana ja työmarkkinapäällikkönä sekä HR-johtajana. HR:n ja juridiikan yhdistäminen on aina ollut minulle merkityksellistä. Autan mielelläni sinua löytämään sopivimmat palveluratkaisut tilanteeseesi oli sitten kysymys vuokra HR -palveluista, valmennuksista tai työsuhdeasioista. Suhtaudun intohimoisesti perusasioiden vaalimiseen inhimillisellä otteella ja hyvällä sydämellä tekemiseen. Mottoni on: asioilla on tapana järjestyä paremmin kuin osasit uskoakaan.

Ole yhteydessä, sparraan kanssasi mieluusti!Vahvuusalueeni

▪ Kasvu
▪ Strategia
▪ Kumppanuus

+358 50 599 3049

Anna-Maria Wassman

Anna-Maria Wassman

show bio

Legal Counsel, Partner

Minulla on laaja osaaminen työlainsäädännön käytännön soveltamisesta ja yli 15 vuoden kokemuksen myötä taito kiteyttää ja tiivistää oleellinen haastavissakin asioissa. Olen tukenut ja avustanut työnantajia erilaisissa HR- ja työsuhdeasioissa laidasta laitaan käytännönläheisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella. Minulle on tärkeää, että asiakas saa meiltä aidosti apua, jotta he pääsevät arjessa eteenpäin. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun niiden eteen tekee töitä.

Ole yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin, miten voimme auttaa juuri teitä!Vahvuusalueeni

▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset ja paikallinen sopiminen

+358 50 575 8454

Nina Meincke

Nina Meincke

show bio

Kehitysjohtaja, Vt. toimitusjohtaja

Tehtäväni on luoda onnistumisen edellytykset asiantuntijoillemme ja mahdollista onnistunut asiakastyö. Itse olen työurallani yli 20 vuoden ajan toiminut monenlaisissa asiantuntija-, esihenkilö- ja johtamistehtävissä, ja minulla on laaja kokemus henkilöstötyön eri osa-alueista. Uskon kannustavaan, avoimeen, arvostavaan ja osallistavaan kulttuuriin ja monimuotoisuuteen liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni. Olen ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos mietit voisimmeko auttaa sinua. Uskon, että löydämme yhdessä ratkaisun tilanteeseesi. Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Monimuotoisuus
▪ Työsuhdeasiat
▪ HR-prosessit

+358 40 55 99140

Maria

Maria "Maisa" Setälä

show bio

Senior HR & Legal Consultant, Partner

Olen työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Olen toiminut esihenkilönä, työsuhdepäällikkönä ja HR-vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Uskon, että työelämästä saadaan työelämystä arkisilla teoilla, arvostavalla johtamisella ja tekemällä perusasioita pitkäjänteisesti oikein.

Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi. Voit varata ajan kalenteristani!


Vahvuusalueeni
▪ Palkitseminen
▪ Palkka-avoimuus
▪ Esihenkilötyö

 

+358 40 0949 013

Varaa aika kalenterista
Martti Kangas

Martti Kangas

show bio

Senior HR Consultant, Partner

Omaan pitkän ja monipuolisen kokemuksen haastavista ja strategisesti tärkeistä rekrytoinneista. Ymmärrän asiakasyritysteni erilaista liiketoimintaa ja siitä johdettavia, strategian toteutumisen kannalta kriittisiä kompetensseja. Rekrytoinneissa painotan aina myös hyvää hakijakokemusta.Vahvuusalueeni

▪ Suorahaku
▪ Rekrytointi
▪ Henkilöarviointi
▪ Organisaation auditointi

+358 40 700 7754

Päivi Seppälä

Päivi Seppälä

show bio

Senior Trainer & HR Consultant

Vastaan HR Legalin valmennuspalveluista.

Lisäksi valmennan, työnohjaan ja coachaan ja teen vuokra HR -päällikön töitä. Valmennan paljon esihenkilötyötä, työyhteisöjä, puheeksi ottamista ja työhyvinvointia. Työskentelyotteeni on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen ja pohjautuu reilun 15 vuoden kokemukseen henkilöjohtamisesta vaativissa työyhteisöissä.
 
Pohjakoulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimittaja ja opiskelen jatkuvasti uutta. Olen työnohjaaja (STOry) Certified Business Coach, restoratiivinen työyhteisösovittelija ja palautumisohjaaja. Olen myös työhyvinvointikorttikouluttaja.
 
Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voin auttaa!
 
 
Vahvuusalueeni
▪ Valmennus
▪ Työhyvinvointi
▪ Työyhteisösovittelu
▪ Coaching ja työnohjaus
 

+358 40 715 9551

Tatu Malmström

Tatu Malmström

show bio

Senior Analyst, Partner

Vastaan HR Legalin tutkimus- ja datapalveluista.

Työntekijät edellyttävät työltään yhä enemmän merkityksellisyyttä ja työnantajien kisa osaajista kovenee. Muutoksen tahti on kova. Osuva ja oikea-aikainen tutkittu tieto auttaa onnistumaan organisaation kehittämisessä. Kun ymmärrät olennaisen kokemuksesta ja kulttuurista, teet parempia päätöksiä. 

Olen valmiina auttamaan isoissa ja pienissä tutkimushankkeissa 15 vuoden ja satojen vaativien projektien kokemuksella kaikilla toimialoilla, Suomessa ja kansainvälisesti. Mietitään yhdessä, miten tehdään sitoutuneesta henkilöstöstä teille aina vain tärkeämpi kilpailuetu.Vahvuusalueeni

▪ Tutkimus
▪ Organisaatiokulttuuri
▪ Strategia
▪ Henkilöstökokemus
▪ Henkilöstökysely

+358 44 557 3609

Annaleena Pentikäinen

Annaleena Pentikäinen

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Minulla on kokemuksen kautta hankittu monipuolinen asiantuntemus työoikeuden eri osa-alueilta. Osaamiseni kattaa työlainsäädännön ja työehtosopimusten käytännön soveltamisen laaja-alaisesti, esihenkilöiden ja HR:n käytännönläheisen valmentamisen sekä työelämän arjessa vastaan tulevien työsuhdeasioiden ratkaisemisen. Selkeä viestintä ja olennaiseen keskittyminen ovat työssäni keskeisessä asemassa.

Avustan työnantajia työoikeudellisissa asioissa laidasta laitaan, joten otathan yhteyttä, niin katsotaan miten voin olla teille avuksi.Vahvuusalueeni

▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset
▪ Yhteistoiminta
▪ Valmennukset
▪ HR:n tuki

+358 40 080 0245

Tapio Pesonen

Tapio Pesonen

Senior Legal Consultant

+358 50 502 3775

Tiina Häyhä

Tiina Häyhä

show bio

Senior HR Consultant

Tuen ja sparraan julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden HR-ammattilaisia, johtoa ja esihenkilöitä HR juridisissa asioissa. Autan työ- ja virkasuhdeasioissa sekä kaikissa HR-työn eri osa-alueissa niin arjen työssä kuin organisaation kehitys- ja muutostilanteissa.

Erityisosaamisalueenani ovat vaativat muutostilanteet, haastavien yksilö- ja työyhteisötilanteiden ratkominen sekä hyvinvointialueiden, kuntien ja valtion HR & HR juridisten erityispiirteinen tuntemus. Hyödynnän asiakastyössä kokemustani julkissektorin henkilöstöjohtajana ja neuvottelupäällikkönä sekä yksityisen sektorin HR-päällikkö rooleista.

Joskus pelkkä sparrailu riittää, toisinaan tarvitaan kuukausien tiivistä yhdessä tekemistä, yhtä kaikki – ratkaisu on aina löydettävissä!Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstö- ja muutosjohtaminen
▪ Työ- ja virkasuhdeasiat
▪ Työyhteisön ongelmatilanteet
▪ Muutosneuvottelut
▪ HR-prosessit
▪ Esihenkilöiden- ja johdon tuki

+358 50 544 3987

Tarja Forsblom-Korsi

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Senior Consultant, COO

Vastaan HR Legalin vuokra HR- ja rekrytointipalveluista.

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ HR johtaminen
▪ Strateginen henkilöstösuunnittelu
▪ Vuokra HR
▪ Rekrytointi
▪ Suorahaku

+358 40 147 0489

Maarit Salla

Maarit Salla

show bio

Senior HR Consultant

Omaan laajan kokemuksen HR-kentästä, erikoisalanani HR-muutosprojektien läpivienti ja HR-prosessien kehittäminen. Yhdistän käytännön HR-osaamisen ja teorian tavoitteena niin vaikuttavuus kuin sujuvuus organisaation tekemisessä. Taustani kansainvälisissä organisaatioissa työskentelystä niin kotimaassa kuin ulkomailla on antanut minulle syvällistä ymmärrystä monikulttuurisuudesta ja globaaleista toimintaympäristöistä.

Kaipaavatko HR-prosessit kirkastamista ja esihenkilöiden arki selkeyttä? Ota yhteyttä ja selvitetään miten voin olla organisaatiosi avuksi. Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ HR-projektit
▪ HR-prosessien kehittäminen
▪ Muutosjohtaminen ja viestintä

+358 50 555 6185

Jonna Halmesmäki

Jonna Halmesmäki

show bio

Senior HR Consultant

Olen käytännönläheinen HR-ammattilainen. Toimin HR Senior konsulttina vuokra HR -toimeksiannoissa, teen HR-projekteja sekä valmennan esihenkilöitä. Osaamiseni olen kerännyt monipuolisista HR-tehtävistä 15 vuoden ajalta. Uskon hyvään viestintään ja esihenkilötyön kehittämiseen yrityksen hyvän henkilöstötyön kulmakivinä. Mentoroin ja tuen myös mielelläni alalle tulijoita tai yritysten ainoita HR:iä ja esihenkilöitä tehtävässä onnistumisessa. Haastavissa tilanteissa sanonkin aina, että tästäkin me selvitään!

Olethan yhteydessä jos yhteistyö kiinnostaa.Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Käytännön HR
▪ HR-mentorointi
▪ Esihenkilötyön tuki
▪ HR-viestintä

+358 50 577 4318

Kirsi Kankaanpää

Kirsi Kankaanpää

show bio

Senior HR Consultant

Olen kokenut henkilöstö- ja HR-liiketoiminnan sekä valmentamisen ammattilainen. Olen helposti lähestyttävä, ratkaisukeskeinen ja liiketoimintalähtöinen. Sulaudun myös helposti uusiin työyhteisöihin. Esihenkilötyön ja työkykyjohtamisen kehittäminen sekä suorituksen johtaminen ovat minulle tärkeitä HR:n osa-alueita. Omaan myös vahvaa kokemusta osaamisen kehittämisestä ja muutosneuvotteluista.

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja käydään yhdessä läpi, miten voin olla juuri teille hyödyksi.   Vahvuusalueeni

▪ Liiketoimintalähtöinen henkilöstöjohtaminen
▪ Muutosjohtaminen
▪ Osaamisen ja toiminnan kehittäminen
▪ Työkykyjohtaminen ja vuorovaikutus
▪ DISC
▪ Suorituksen johtaminen
▪ Työyhteisösovittelu

+358 40 507 1170

Minna Kajanne

Minna Kajanne

Key Account Manager, Senior Trainer & HR Consultant

+358 40 833 8053

Teresa Ahokas

Teresa Ahokas

Senior HR Consultant

+358 40 775 8983

Tuija Aro

Tuija Aro

show bio

Senior Trainer

Toimin HR Legalilla valmentajana, konsulttina ja coachina. Reilun 15 vuoden ajan minulla on ollut ilo toimia asiakkaiden kanssa muun muassa asiantuntijoiden, esihenkilöiden ja johdon vaativien valmennusprosessien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Tavoitteeni on kannustavasti haastaa ja varmistaa tietojen ja taitojen konkretia ja soveltuvuus arjen työhön. Uskon, että arvostus ja erilaisuuden ymmärtäminen luovat valmiuden ratkaista vaikeatkin tilanteet positiivisesti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan miten voin olla avuksi juuri teille.Vahvuusalueeni
▪ Valmennus
▪  Coaching
▪  Työhyvinvointi
▪  Työyhteisösovittelu

+358 40 820 8119

Paula Toivonen

Paula Toivonen

show bio

Senior Consultant

Toimin HR Legalilla erilaisissa myynnin- ja markkinoinnin kehittämistehtävissä projektiluontoisesti. Olen työhyvinvoinnin, HR:n ja johtamisen moniosaaja. Yrityksissä panostetaan henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen yhä enenevässä määrin ja liikkeelle voi lähteä pieninkin askelin.Vahvuusalueeni

▪ HR
▪ Johtaminen
▪ Työhyvinvointi

Katriina Huhtala

Katriina Huhtala

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Vastaan HR Legalin juridisista palveluista.

Minulla on pitkä kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta: olen toiminut yrityksissä muun muassa henkilöstö- ja työsuhdepäällikkönä ja sitä kautta olen tottunut tukemaan sekä yrityksen johtoa, HR:ää että esihenkilöitä erilaisissa ongelmatilanteissa. Toimiminen vuokrahenkilöstöpäällikkönä on tuonut näkemystä ja kokemusta monilta toimialoilta (esimerkiksi kemianteollisuus, energiateollisuus, media-ala) ja monen kokoisista yrityksistä.

Erityisosaamistani on työsuhteen käytännön kysymysten ratkominen esimerkiksi palkanlaskentaan ja työaikaan liittyvissä tilanteissa sekä yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö.Vahvuusalueeni
▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Muutosneuvottelut
▪ Yhteistoiminta
▪ Työaika

+358 50 597 5066

Varaa aika kalenterista
Anastasia Strandberg

Anastasia Strandberg

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Olen aikaansaava ja energinen työsuhdejuristi ja HR-ammattilainen. Työskentelen työsuhdejuristina, sekä erilaisissa vuokra HR -toimeksiannoissa ja projekteissa. Minulla on kokemusta esihenkilötyöstä, HR-päällikön tehtävistä ja työsuhdejuristin roolista kansainvälisissä ja globaaleissa yrityksissä.

Olen työskennellyt liiketoiminnan tukena sekä johtoryhmässä vaativissa tilanteissa ja ollut mukana laajoissa organisaation muutosprojekteissa. Työssäni yhdistänkin monipuolisen kokemuksen ja osaamisen ihmisten ja asioiden aitoon kohtaamiseen. Ratkaisen haastavatkin tilanteet käytännönläheisesti ja asiakasta kuunnellen.

Tavoitteenani on aina aidosti toteuttamiskelpoisten ja vaikuttavien ratkaisujen löytäminen asiakkaillemme lainsäädännön asettamat reunaehdot luonnollisesti huomioiden.Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Muutosneuvottelut ja muutostilanteet
▪ HR-prosessit
▪ Työyhteisösovittelu
▪ Työyhteisön ristiriitatilanteet

+358 44 3618564

Janita Päivämaa

Janita Päivämaa

show bio

HR & Legal Consultant

Tuen asiakkaitamme työsuhdejuridiikkaan HR:ään ja palkitsemiseen liittyvissä asioissa. Työotteeltani olen ennakkoluuloton ja rohkea, ja vahvuuksiini kuuluukin jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä työskenteleminen sekä monimutkaisten asioiden pukeminen ymmärrettävään muotoon. Tavoitteenani on aina auttaa konkreettisesti ja ymmärrettävästi, ei piiloutua pykälien taakse. Uskon, että parhaat tulokset saavutetaan aidosti asiakasta kuuntelemalla ja kuulemalla.

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri teille sopivat ratkaisut!Vahvuusalueeni

▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ HR

+358 40 674 2484

Hanna Rinne

Hanna Rinne

show bio

Senior HR Consultant

Olen henkilöstöjohtamisen moniosaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista henkilöstöjohtamisen ja osaamisen kehittämisen tehtävistä ja projekteista. Olen toiminut niin isoissa kuin pienissä kansainvälisissä organisaatioissa. Koulutuksellinen taustani on kauppatieteissä ja päivitän osaamistani jatkuvasti, sillä jatkuva oppiminen on itselleni intohimo! Työskennellessäni itselleni on tärkeää rakentaa inhimillistä kokonaisuutta, jossa sekä työntekijäkokemus että asiakaskokemus huomioidaan.

Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, miten teidän yrityksessänne tehdään työelämästä työelämystä! Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Muutosprojektit
▪ Osaamisen kehittäminen
▪ Tiimien ja toiminnan kehittäminen

+358 40 849 0331

Markus Stenholm

Markus Stenholm

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Palvelen asiakkaitamme ensisijaisesti HR-vuokrajohtajana ja muissa vastaavissa projektitehtävissä, mutta konsultoin mielelläni kaikkeen muuhunkin työoikeuteen liittyvässä yli 20 vuoden kokemuksellani sekä henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista että liikejuridiikasta. Muutos- ja yhteistoiminta-asiat kuuluvat vahvimpaan osaamiseeni. Olen työskennellyt usealla eri toimialalla, niin isoissa kansainvälisissä pörssiyhtiöissä kuin pienemmissä yrityksissä.

Työkielinäni käytän suomea, ruotsia ja englantia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voin olla avuksi. Hör av dig så pratas vi vid!Vahvuusalueeni

▪ Laki- ja TES-asiat
▪ Yhteistoiminta
▪ Muutosneuvottelut
▪ Työsuhteen elinkaaren hallinta
▪ Henkilöstö- ja muutosjohtaminen

+358 50 357 3579

Riikka Patoharju

Riikka Patoharju

Senior HR & Legal Consultant

+358 40 483 7116

Eeva Engfelt

Eeva Engfelt

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Olen koulutukseltani juristi ja sertifioitu coach. Urallani olen toiminut työnantajaliitossa, asianajajana sekä erityyppisissä yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa henkilöstöjohtajana ja -päällikkönä. Asiakastoimeksiannoissa taustani mahdollistaa HR-juridiikan ja henkilöstöjohtamisen hyödyntämisen unohtamatta vahvaa liiketoimintanäkemystä. Työskentelyotteeni on tavoitteellinen, selkeä ja yksinkertaisuuteen pyrkivä.

Ollaan mielellään yhteyksissä teille parhaan mahdollisen HR-ratkaisun löytämiseksi.Vahvuusalueeni
▪ Strateginen henkilöstöjohtaminen
▪ Sertifioitu coach
▪ HR-juridiikka
▪ Johtamisen ja esihenkilötyön tukeminen
▪ Työlainsäädäntö
▪ Häirintäselvitykset

+358 50 327 6857

Mia Akren

Mia Akren

show bio

Senior HR Consultant

Olen HR-ammattilainen, jonka vahvuutena on monipuolinen henkilöstötyön ja eri alojen kokemus sisäisissä HR-rooleissa ja konsulttina toimien.

Työotteeltani olen käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka sujuvoittaa työpaikan operatiivista arkea ja innostuu myös pidemmän aikavälin kehityshankkeista. Olen helposti lähestyttävä, huumorilla varustettu ja jaan HR Legalin mission ”työelämästä työelämystä”. Ulkoistettuna HR-päällikkönä pyrin aina siihen, että asiakas kokee minut aidoksi osaksi tiimiään.

Ole yhteydessä niin jutellaan miten minä tai kollegani voisimme olla avuksi!Vahvuusalueeni
▪ HR-käytännöt
▪ Työntekijäkokemus
▪ Työsuhdeneuvonta
▪ Esihenkilötyön tuki
▪ SDI (Strenght Deployment Inventory) -fasilitaattori

+358 40 729 7508

Senja Rapila

Senja Rapila

show bio

Koulutus- ja markkinointikoordinaattori

Olen kehitysorientoitunut tapahtumatuottaja, viestinnän osaaja ja koordinoija, jolla on vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja yrittäjyydestä. Meillä HR Legalilla koordinoin ja teen käytännön järjestelyt avoimiin valmennuksiimme sekä hybridi- ja livetilaisuuksiimme. Samalla osaltani varmistan parhaan asiakaskokemuksen tilaisuuksiemme osallistujille sekä avointen valmennusten kävijöille.

Liputan paremman ja ihmislähtöisemmän työelämän puolesta, jonka vuoksi on mahtavaa olla osa HR Legalin tiimiä!

Jos jokin avoimiin valmennuksiimme tai asiakastilaisuuksiimme liittyvä askarruttaa mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiin.Vahvuusalueeni

▪ Tapahtumatuotanto
▪ Visuaalinen viestintä

+358 40 567 7340

Minna Berg

Minna Berg

show bio

Senior HR Consultant

Olen ratkaisukeskeinen ja asiantunteva, kansainvälisessä monikielisessä liiketoiminnassa ketterästi liikkuva HR-ammattilainen. Taustaltani olen henkilöstöhallinnon moniosaaja ja minulla on kokemukseni kautta vahva osaaminen työsuhteita koskevan lainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta sekä viestinnästä.

Olethan yhteydessä, kun tarvitset henkilöstöhallintoosi strategian, prosessien ja projektien, hyvän hallinnon ja esihenkilötyöskentelyn tuen kautta tapahtuvaa henkilöstöjohtamista.  Vahvuusalueeni
▪ Johtaminen
▪ Strategia
▪ Hallinto
▪ Esihenkilötuki
▪ Rekrytointi ja suorahaku

+358 40 723 5623

Linda Utriainen

Linda Utriainen

show bio

Legal Consultant

Avustan asiakkaitamme erilaisissa työoikeudellisissa toimeksiannoissa yhteistyössä kokeneempien juristiemme kanssa. Aiempi työkokemukseni niin asianajotoimistosta kuin työnantajaliitostakin ovat antaneet minulle arvokasta kokemusta työehtosopimusten tulkinnasta sekä työsuhteen elinkaareen liittyvistä kysymyksistä käytännössä. Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2023.

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voin olla avuksi!Vahvuusalueeni

▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset

+358 50 340 5017

Niina Martin

Niina Martin

show bio

Senior HR Consultant

Olen kokenut HR-ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus erilaisilta toimialoilta. Työurani aikana olen ollut mukana strategisessa kehittämisessä, vetänyt kehitysprojekteja, toiminut liiketoiminnan HR-kumppanina, esihenkilönä sekä valmentajana ja coachina. Positiivista palautetta olen saanut asiantuntevasta, ratkaisukeskeisestä ja inhimillisestä työotteestani. Nautin, kun saan hyödyntää osaamistani laajasti, oppia uutta sekä auttaa asiakasyrityksiä menestymään.

Ole yhteydessä ja keskustellaan, miten voisin olla teille avuksi.Vahvuusalueeni

▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Operatiivinen HR
▪ Työhyvinvointi ja työkykyjohtainen
▪ Esihenkilöiden valmennus ja tuki 

+358 40 733 5041

Katri Gyursanszky

Katri Gyursanszky

show bio

Senior HR Consultant

Tarjoan tarpeisiinne pohjautuvaa, käytännönläheistä ja ammattitaitoista tukea henkilöstöasioihin, kehittämiseen ja johtamiseen. Olen yli 20 vuotisen urani aikana työskennellyt myös kansainvälisissä konserneissa ja yhtiöiden johtoryhmissä, niin operatiivisten kuin strategisten henkilöstöasioiden parissa, ja ymmärrän arkisia johtamishaasteita itsekin esihenkilönä toimineena. Koulutukseltani olen ekonomi ja opiskellut työn ohessa myös muun muassa työnohjaajaksi ja prosessikonsultiksi.

Jos kaipaat sparrauskumppania tai lisäkäsiparia, niin ollaan yhteydessä ja jutellaan, miten voisin olla avuksi!Vahvuusalueeni
▪ Henkilöstöjohtaminen
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ Muutoksen ja kehityksen tuki
▪ Coachaava työote

+358 40 350 1902

Jyri Saraste

Jyri Saraste

show bio

Key Account Manager

Olen utelias ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja strategisia tavoitteita. Työelämässä olen toiminut myynnin ja asiakkuuksien sekä näiden johtamisen parissa ja näitä taitoja hyödynnän työssäni. Laadukas asiakaskokemuksen luominen, vastuullisuus ja luottamuksen rakentaminen ovat minulle tuloksellisen yhteistyön perusta ja vahvuuteni. Kunniatehtäväni on palvella asiakkaita ja asiantuntijoitamme. Minua motivoi asiakkaan menestys.

Rakennetaan yhdessä parempaa työelämää. Olen täällä sinua varten.

+358 40 546 2332

Varaa aika kalenterista
Tiina Alho

Tiina Alho

show bio

Senior Trainer & HR Consultant

Toimin HR Legalilla valmentajana ja konsulttina. Missionani on luoda parempaa työelämää ja auttaa niin yksilöitä kuin yrityksiäkin onnistumaan tässä. Työlläni pyrin tuomaan selkeyttä, konkretiaa ja ymmärrystä erilaisiin tilanteisiin avoimen dialogin kautta. Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja tämä näkyy vahvasti työskentelyotteessani.  

Minulla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista johtamis- ja muutostilanteista. Jos organisaatiossanne on tarvetta esimerkiksi muutosvalmennuksille, esihenkilö- tai työelämätaitojen kehittämiselle, niin jutellaan lisää!Vahvuusalueeni
▪ Ura- ja työnhakuvalmennukset
▪ DISC ja vuorovaikutustaidot
▪ Valmentava johtaminen
▪ Itsensä johtaminen
▪ Coaching 

+358 50 592 3930

Jessina Jokisalo

Jessina Jokisalo

show bio

Sales

Minulla on kokemusta erilaisista B2B ja B2C myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. HR Legalilla olen osa myyntitiimiä ja tehtäviini kuuluu myynnin tehostaminen, kontaktointi ja tiedon haku. Uskon että hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on menestyvän yrityksen kulmakivi, siksi on huikeaa olla osana HR Legalin asiantuntevaa tiimiä ja tarjota aidosti tärkeitä, juuri teidän tarpeisiinne sopivia palveluita ja ratkaisuja.

Ole yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Pihla Seppälä

Pihla Seppälä

show bio

Legal Trainee

Työskentelen HR Legalilla osa-aikaisesti Legal Traineena. Opiskelen Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa, jonka ovet aukesivat avoimen väylän kautta. HR Legalilla autan asiantuntijoitamme muun muassa materiaalien luomisessa ja tiedonhankinnassa, sekä huolehdin monenlaisista toimistotehtävistä. Työkaverina olen kiltti, napakka ja oma-aloitteinen, ja minulle on tärkeää, että olen luottamuksen arvoinen. HR Legalissa parasta ovat mukavat kollegat ja hyvä yhteishenki.

+358 40 181 9180

Sonja Miettinen

Sonja Miettinen

show bio

Senior HR Consultant

Olen käytännönläheinen, koko työsuhteen elinkaaren hallitseva HR generalisti. Toimintamallien, prosessien ja rakenteiden kehittäminen ovat ydinosaamisalueitani. Olen työskennellyt niin suurissa kansainvälisissä- kuin keskisuurissa suomalaisissa yrityksissä monipuolisissa HR-tehtävissä. Tärkeitä teemoja minulle ovat positiivinen työntekijäkokemus, tasalaatuinen esihenkilötyö sekä tehokkaat ja modernit toimintatavat.

Autan asiakkaitamme niin päivittäisten juoksevien HR asioiden hallinnoinnissa kuin kehitystarpeiden tunnistamisessa ja niihin liittyvien toimenpiteiden käytäntöön viemisessä.Vahvuusalueeni

▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ Esihenkilötyö
▪ Prosessit

+358 40 843 3708

Lisa Zarins

Lisa Zarins

Yhteistyökumppani

  • Plzar Consulting

+46 727 0048

Anne Aaltonen

Anne Aaltonen

Yhteistyökumppani

  • Howdy

+358 40 500 6535

Jari Hellstén

Jari Hellstén

Yhteistyökumppani

  • Logic Emotion

+358 40 671 9581

Paula Jaakkola

Paula Jaakkola

Yhteistyökumppani

  • Florecon

+358 46 850 1800

Tiina Kesti

Tiina Kesti

Yhteistyökumppani

  • Koho Consulting

+358 50 312 7911

Esko Piirainen

Esko Piirainen

Yhteistyökumppani

  • Koho Consulting

+358 50 496 1181

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊