Skip to content
25

webinaari | 7.2.2023 | klo 8–10

Yrityskauppa – paljon muutakin kuin sopimuksia

Maailman ja yhteiskunnan suuret muutokset ovat vaikuttaneet lähes jokaisen organisaation talouteen ja toimintaan. Siksi juuri nyt on käynnissä paljon keskusteluita mahdollisiin yritysjärjestelyihin liittyen.

Jotta sekä ostaja että myyjä saisivat näistä järjestelyistä kaiken irti, on ennen järjestelyihin ryhtymistä hyvä kartoittaa riskejä ja mahdollisuuksia. Due Diligence -riskikartoitus antaa hyvän kuvan riskeistä ja potentiaalista ja se kannattaa tehdä sellaisessa laajuudessa, että myös ns. pehmeät työyhteisöön ja kulttuuriin liittyvät seikat huomioidaan.

Varsinaisen yritysjärjestelyn jälkeen pitäisi ostajan pystyä harmonisoimaan työsuhteiden ehtoja ja samalla luomaan innostavaa kulttuuria ja toimintaympäristöä. Millä aikataululla ja millaisin toimenpitein työnantajan tulee varmistua, että tasapuolisen kohtelun vaatimus täyttyy?

Tule kuulemaan moniammatillisen asiantuntijakattauksemme puheenvuorot, joiden perusteella saat kuulla kokemuksia ja tietoa järjestelyiden käytännön toteuttamisesta.

Puheenvuorot

Henna-Riikka Huhta: Yrityskaupan työsuhdeasioiden harmonisointi
Samuli Järvensivu: Kokemuksia yrityskaupoista rahoittajan näkökulmasta
Jari Hellstén: DD People & Culture
 
 

Missä: Tilaisuus järjestetään hybridinä, joten voit osallistua joko etänä Teamsin välityksellä klo 8.30-9.30 tai paikan päällä Tampereen toimistollamme osoitteessa Ratinankuja 1 (MOW Supernova) klo 8-10.

Paikan päällä tarjolla aamupala klo 8 alkaen. Varsinaiset puheenvuorot ovat klo 8.30-9.30 ja tilaisuus päättyy klo 10.

Kenelle: yritysjohdolle, HR-ammattilaisille ja hallitusammattilaisille

Webinaarin asiantuntijat

HennaRiikkaHuhta-HRLegalServicesOy

Henna-Riikka Huhta

Henna-Riikka Huhta on HR Legalin toimitusjohtaja ja pääomistaja. Henna-Riikalla on 20 vuoden kokemus työsuhdejuridisten asioiden hoitamisesta sekä 10 vuoden kokemus vaativista henkilöstöjohdon tehtävistä. Henna-Riikka on ollut mukana lukuisissa muutostilanteissa, jonka jälkeen työnantajan on pitänyt paitsi rakentaa uutta, myös harmonisoida muutosten jälkeen työsuhteiden ehtoja. Henna-Riikalla on kokemusta harmonisoinnin suunnittelusta, konkreettisista toimenpiteistä sekä viestinnästä henkilöstölle mutta myös henkilöstön edustajille.

Samuli Järvensivu

Samuli Järvensivu on Fincumet Groupin toimitusjohtaja ja suurin omistaja. Hänelle on ehtinyt kertyä paljon kokemusta erilaisista yrityskaupoista ja niiden liiketoiminnan menestyksellisestä kehittämisestä. Fincumet Groupin yritykset edustavat monia erilaisia toimialoja. Siksi Samulilla on hyvä ymmärrys monenlaisten bisnesten haasteista ja toimintalogiikoista.

Jari Hellstén

Jari Hellstén on liiketoimintakonsultti, työyhteisövalmentaja ja terapeutti. Hänellä on monipuolinen työkokemus suuryhtiöiden henkilöstöjohdon tehtävissä sekä yrittäjänä erilaisissa muutoshankkeissa. Erityisesti johtamisjärjestelmien kehittäminen, organisaatioiden työn sujuvuuden parantaminen ja työyhteisön psykologinen turvallisuus ovat usein Jarin keskeisiä töitä asiakasyritysten parissa.

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊