Skip to content
Yleis-hero

Alkavat ja käynnissä olevat valmennukset

Avoimia valmennuksia ja koulutuksia järjestetään lähes kuukausittain. Avoimiin valmennuksiin ja koulutuksiin voi osallistua kuka tahansa.

graphic

Etkö löytänyt etsimääsi?

Teemme myös yrityksille räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia, juuri tarpeisiinne sopivalla aikataululla. Ota yhteyttä tai pyydä suoraan tarjous!

graphic

Valmennuksista saatua palautetta

quote-icon

Koulutukseen oli valittu sisältö ja kokonaisuudet erittäin hyvin. Kouluttajat olivat erittäin asiantuntevia ja olivat aina valmiita vastaamaan kysymyksiin.

HR Law Partner® -osallistuja

quote-icon

Hyvin mietitty kokonaisuus, laadukasta ja mielenkiintoista opetusta sekä hyviä keskusteluja. Tuki erittäin hyvin aloitustani uutena esihenkilönä.

Leader-esihenkilövalmennuksen osallistuja

quote-icon

Esimerkit olivat valaisevia ja auttoivat suuntaamaan omaa ajattelua mahdollisiin kehityskohteisiin omassa työyhteisössä. Yhteiset keskustelut olivat antoisia ja kouluttaja tosi hyvä.

Työhyvinvointikortti® -koulutuksen osallistuja

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊