Webinaari 18.12. klo 8.30-9.30: Yritysjärjestelyt

Kestäisikö teidän yrityskauppanne avainhenkilöiden lähdön? Mitä huomioida yrityskaupassa henkilöstönäkökulmasta?

Me uskomme, että tulevana talvena tullaan tekemään paljon yrityskauppoja. Haluamme osaltamme varmistaa, että kauppojen yhteydessä saadaan todellinen arvio kauppahintaan ja -kokonaisuuteen vaikuttavista henkilöstöseikoista.

Tervetuloa mukaan webinaariimme perjantaina 18.12.2020 klo 8.30-9.30 kuulemaan lisää, miten tehdä kattava ja toimintaa ohjaava HR DD osana yrityskauppoja ja muita järjestelyjä. Asiantuntijoinamme puhumassa ovat Maria Setälä ja Martti Kangas.

Pureudumme sekä perinteiseen HR DD-näkökulmaan, avainhenkilöiden sitouttamiseen ja keinoihin, joilla voimme varmistaa tietojen keräämisen. Autamme tunnistamaan ostettavan yrityksen avainhenkilöt. Miten he sopivat uuden muodostettavan yhtiön strategiaan. Mikä on heidän motivaationsa ja kompetenssinsa. Laajennamme näkökulmaamme myös järjestelyn jälkeiseen aikaan ja annamme vinkkejä, miten varmistaa kulttuuriyhteensopivuus, ehtojen harmonisointi ja todella saada irti hyöty ostetusta kokonaisuudesta tekijöidensä kanssa.

PUHUJIEN ESITTELYT:

Maria Setälä

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat mietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Maisa uskoo vahvasti paikalliseen sopimiseen, siihen että osapuolet etsivät tulevaisuuden työn kannalta parasta mahdollista lokaalia ratkaisua, johon koko porukka voi sitoutua.

Martti Kangas

Martilla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus henkilöstöalalta niin konsulttina kuin johtotehtävistäkin. Hänellä on laaja ymmärrys henkilöstöhallinnon haasteista useilta eri sektoreilta, erityisesti rakennusteollisuudesta sekä vakuutus- ja finanssialalta, mutta myös SOTE-, teollisuus- ja palvelutoimialoilta.

Uransa aikana Martti on työskennellyt useissa vaativissa tehtävissä mukaan lukien seitsemän vuotta maajohtajana kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Vahvan osaamisensa ansiosta Martti on erinomainen kumppani vaativiin toimeksiantoihin, joissa hän pääsee perehtymään asiakkaan tilanteeseen syvällisesti. Rautaisen ammattitaidon ja asiakaslähtöisen toimintatapansa ansiosta Martilla on useita pitkäaikaisia asiakassuhteita ja maine yritysjohdon luotettavana business partnerina.

 

Webinaari striimataan yhteistyössä SemiLiven kanssa.
Ilmoittaudu mukaan SemiLiven sivuilla tästä: https://www.semilive.fi/fi/product/hr-legal-online-koulutukset/hr-legal-webinaari-yritysjarjestelyt-18-12-2020/