Webinaari tiistaina 3.11. klo 8.30-9.30: Kilpailukielto työsuhteissa

Kilpailukieltoja koskeva lainsäädäntö on uudistumassa. Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme 3.11. kuulemaan kilpailukielloista työsuhteissa ja lainsäädäntöön kaavailluista uudistuksista.

 

Työsuhteissa noudatettaviin kilpailukieltosopimuksiin ehdotetaan muutoksia. Lakiehdotuksen taustalla on nykyisen hallituksen hallitusohjelman kirjaus, jonka mukaan kilpailukieltosopimusten käyttöä halutaan rajata. Työsopimuslakiin kaavaillaankin nyt muutoksia, jotka laajentaisivat työnantajan velvollisuuden maksaa kilpailukieltosopimuksesta korvausta työntekijälle koskemaan kaikkia kilpailukieltosopimuksia. Hallituksen esitys työsopimuslain muutoksiksi on tarkoitus antaa eduskunnalle syksyllä 2020.

 

Webinaarissa käsitellään mikä sääntelyssä muuttuu, mikä säilyy ennallaan ja mitä muutokseen varautumisessa on hyvä ottaa huomioon. Webinaarissa on mahdollista keskustella ja esittää kysymyksiä. Asiantuntijana toimii työsuhdejuristimme Anna-Maria Wassman.

 

Anna-Maria Wassman

Anna-Marialla on yli 10 vuoden kokemus vaativista HR- ja työsuhdeasioista. Hän on toiminut erilaisissa HR-tehtävissä ja työsuhdejuridiikan parissa niin yritysmaailmassa kuin työmarkkinajärjestössä. Anna-Marian erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset henkilöstöjärjestelyt, paikallinen sopiminen sekä työsuhteen pelisäännöt ja työsuhdeasiat yleisesti.

 

Aika: Tiistaina 3.11.2020 klo 8.30-9.30
Paikka: Webinaari toteutetaan Zoom -ympäristössä
Lähetämme webinaarin linkin sinulle ennen tilaisuutta.
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ
Tervetuloa!
Ystävällisin terveisin,
HR Legal Services Oy:n asiantuntijatiimi