SGN Group Oy, tukea YT-neuvotteluissa ja muissa työelämäkysymyksissä

Tukea YT-neuvotteluissa ja muissa työelämäkysymyksissä

”Yhteistyömme alkoi aikanaan, kun tarvitsimme ulkopuolista apua YT-neuvotteluiden hoitamiseen ja on jatkunut sen jälkeen erilaisten projektien muodossa, esimerkiksi organisaatiokulttuuri ja arvot -projektia teemme yhteistyössä.

Tuntuu että he ymmärtävät meitä hyvin, kun eivät myöskään ole mikään jättisuuri lakifirma. Yhteinen sävel löytyy, kun ollaan molemmat kompaktin kokoinen. Kemiamme pelaavat hyvin yhteen.

HR Legalin yhteyshenkilömme ovat asiantuntevia ja luotettavia ja heillä on niin paljon kokemusta, että pystyvät ymmärtämään erilaisia organisaatioita. He myös osaavat esittää asiat liike-elämän kielellä, ei lakikielellä.”

Tuire Rasehorn, HR Manager

HR, laki, valmennukset

Maria "Maisa" Setälä

Olen Maria ”Maisa” Setälä, työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Uskon perusasioiden voimaan ja palaan projekteissa usein asiakkaideni kanssa niihin, on sitten kyse valta-vastuusuhteista, rooleista, pelissäännöistä tai tavoitteista. Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Olen myös toiminut HR vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä