Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

HR- ja lakipalveluilla tukea Tammer BioLab Oy:n kasvuun

Yhteistyömme HR Legalin kanssa alkoi yrityksemme nopean kasvun vaiheessa. Tarvitsimme apua siirtyessämme henkilöstömäärän osalta mikroyritysten kokoluokasta pienyritykseksi ja edelleen keskisuureksi yritykseksi. Olimme kuulleet hyviä kokemuksia HR Legalin palveluista ja otimme heihin yhteyttä.   

Olemme saaneet apua henkilöstöhallinnon lakiasioiden kartoitukseen, lain vaatimien dokumenttien ja niitä vastaavien käytänteiden luomiseen, YT-neuvottelukunnan ja työsuojeluorganisaation käynnistämiseen, esihenkilöiden henkilöstöhallinnolliseen koulutukseen, akuutteihin henkilöstöjuridisiin kysymyksiin ja niin edelleen.  

quote

Tämä on helpottanut sekä henkilöstöpäällikön että yrityksen johdon toimintaa – meillä on yrityksen laajentuessa ollut jatkuvasti turvallinen tunne siitä, että HR-puolen lakiasiat ovat hallinnassa.

Yhteistyö on sujunut todella vaivattomasti. Olemme saaneet vastaukset nopeasti ja suuremmat dokumenttien ja ohjeistusten luomiseen liittyvät hankkeet ovat pysyneet aina aikataulussa.   

Meillä on ollut nimetty HR-juristi, joka on auttanut priorisoimaan hankkeet ja etsimään ratkaisut, joista yritykselle on eniten hyötyä ja mahdollisimman vähän vaivaa. Tämä on helpottanut sekä henkilöstöpäällikön että yrityksen johdon toimintaa – meillä on yrityksen laajentuessa ollut jatkuvasti turvallinen tunne siitä, että HR-puolen lakiasiat ovat hallinnassa. Suuria yllätyksiä tai virheratkaisuja ei ole tullut vastaan ja pieniinkin käytännön kysymyksiin olemme saaneet aina nopeasti avun.  

Sakari Jokiranta
Toimitusjohtaja
Tammer Biolab Oy

 

Tutustu juridisiin palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Katriina Huhtala

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Minulla on pitkä kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta: olen toiminut yrityksissä muun muassa henkilöstö- ja työsuhdepäällikkönä ja sitä kautta olen tottunut tukemaan sekä yrityksen johtoa, HR:ää että esihenkilöitä erilaisissa ongelmatilanteissa. Toimiminen vuokrahenkilöstöpäällikkönä on tuonut näkemystä ja kokemusta monilta toimialoilta (esimerkiksi kemianteollisuus, energiateollisuus, media-ala) ja monen kokoisista yrityksistä.

Erityisosaamistani on työsuhteen käytännön kysymysten ratkominen esimerkiksi palkanlaskentaan ja työaikaan liittyvissä tilanteissa sekä yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö.Vahvuusalueeni
▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Muutosneuvottelut
▪ Yhteistoiminta
▪ Työaika

+358 50 597 5066

graphic

Tarvitsetko apua työsuhdejuridisiin kysymyksiin ja arjen tilanteisiin?

Kerro meille mikä askarruttaa. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊