Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Yhteisillä innovaatioilla ja oivalluksilla kohti kilpailuetua

Kun Kauppahalli24 lähti etsimään yhteistyökumppania organisaation kehittämiseen, oli heillä selkeät toiveet yhteistyölle.

- Toimimme kartoittamattomalla toimialalla, jossa ei vielä ole vakiintuneita käytänteitä. Tämä vaatii myös yhteistyökumppaneilta ratkaisuissaan luovuutta, sekä rohkeutta hyväksyä, että valmiita toimintamalleja ja ennakkotapauksia ei ole, kertoo Veijo Heinonen, Kauppahalli24:n perustaja ja liiketoimintajohtaja.  

Yhteistyötä HR Legal Services Oy:n kanssa Veijo kuvailee seuraavasti: 

- HR Legalilla meidän kasvutarina tienraivaajina on hyväksytty ja saamme palvelua aina silloin kuin sitä tarvitsemme. Meille ei myydä valmiita tuotteita ja sekin uskalletaan sanoa, kun oma osaaminen loppuu ja suositellaan muita asiantuntijoita. 

Veijo näkee myös HR Legal Services Oy:n positiivisesti kapinallisena ja erottautuvana omalla toimialallaan.

- Siellä otetaan rohkeasti asioihin kantaa ja ajatellaan luovasti. Saamme HR Legalilta tukea ja sparrausta muun muassa työsuhde- ja tietosuoja-asioihin.  

Tietosuojasta kilpailuetu!  

Yksi konkreettinen innovatiivisen yhteistyön tulos oli tietosuojan, eli GDPR:n, muovautuminen positiiviseksi kilpailueduksi Kauppahalli24:ssa.  

Uuden teknologian ja tekoälyn avulla Kauppahalli24:n asiakkaiden tietoja käsitellään ainoastaan anonyymisti. Asiakkaat voivat siis luottaa tietojensa olevan täysin turvassa.  

- Tämä innovaatio ja oivallus syntyi yhdessä HR Legal Servicesin kanssa. 

 

Tutustu juridisiin palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Tapio Pesonen

Senior Legal Consultant

+358 50 502 3775

graphic

Etsitkö rohkeaa kumppania liiketoiminnan kehittämiseen?

Kerro ajatuksesi meille. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊