Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Etteplan sai pitkäaikaisen kumppanin työsuhdejuridisten kysymysten ratkomiseen

Etteplan on suomalainen kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettuihin ratkaisuihin, teknisen kommunikaation ratkaisuihin sekä suunnitteluratkaisuihin. Työntekijöitä Etteplanilla on yli 4000 kolmella eri mantereella.      

Etteplanilla on omasta takaa huikea määrä työsuhdejuridiikan osaamista, mutta jo useamman vuoden ajan he ovat lisäksi käyttäneet HR Legalin työsuhdejuridista konsultointi- ja sparrauspalvelua.       

Henkilöstöjohtaja Johanna Salmi ja henkilöstöpäällikkö Tuula Korkeemaa kertovat miten yhteistyö on sujunut HR Legalin ja heille HR Legalista nimetyn asiantuntijan Tapio Pesosen kanssa.      

– Muutama vuosi sitten tarvitsimme luotettavan ja varman kumppanin, johon ottaa yhteyttä tilanteissa, kun kaipaamme lisänäkemystä ja lain tulkinta-apua työsuhdejuridisissa kysymyksissä. HR Legalin tapa tehdä teki vaikutuksen. Saimme itse valita meille sopivan asiantuntijan juttutuokioiden perustella, ja palvelun toteutusvaihtoehdoista oli helppo valita. Etsimme pitkäaikaista kumppania, joten kiinteä kuukausipalvelu oli meille paras vaihtoehto. Se on myös helppo budjetoida ja tuo selkeyttä arkeemme.      

quote

Palvelun suurin arvo meille on näkemyksen saaminen. Lain tulkinta-apu on arvokasta sekä näkemys siitä, mikä on normaali ja yleinen käytäntö.

Etteplanin tarpeet ovat olleet laajoja koko ajan, ja pöydällä on ollut hyvinkin monenlaiset työsuhdejuridiset kysymykset.    

– Pitkään jatkuneen yhteistyön myötä Tapio tuntee meidät ja tietää heti mistä me puhumme. Hän osaa asemoida asiat välittömästi, vaikka ne voivat olla mitä tahansa. Toki tähän vaikuttaa myös Tapion laaja-alainen kokemus bisneksestä eri aloilta, ja onhan siellä taustalla myös tuki HR Legalin muilta asiantuntijoilta tarvittaessa.       

– Palvelun suurin arvo meille on näkemyksen saaminen. Lain tulkinta-apu on arvokasta sekä näkemys siitä, mikä on normaali ja yleinen käytäntö. Tapio tuo myös esiin sellaista mitä emme välttämättä edes osaa kysyä. Arvostamme myös sitä, että saamme vastauksen aina nopeasti.       

Etteplanin toiminta perustuu humaaniin ja ihmistä kunnioittavaa lähestymiseen, ja he kokevat HR Legalilla olevan sama lähtökohta ajattelussa.   

– Inhimillisyys ja ihmisten hyvä kohtelu välittyy haasteellisissakin tilanteissa. Juridiikka saatetaan mieltää kovana, mutta sehän on sydän ja kivijalka. Esihenkilöidenkin on helpompi keskittyä johtamiseen, kun perusta on taustalla hallussa, Johanna ja Tuula toteavat.

 

Tutustu juridisiin palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Katriina Huhtala

show bio

Senior HR & Legal Consultant

Minulla on pitkä kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta: olen toiminut yrityksissä muun muassa henkilöstö- ja työsuhdepäällikkönä ja sitä kautta olen tottunut tukemaan sekä yrityksen johtoa, HR:ää että esihenkilöitä erilaisissa ongelmatilanteissa. Toimiminen vuokrahenkilöstöpäällikkönä on tuonut näkemystä ja kokemusta monilta toimialoilta (esimerkiksi kemianteollisuus, energiateollisuus, media-ala) ja monen kokoisista yrityksistä.

Erityisosaamistani on työsuhteen käytännön kysymysten ratkominen esimerkiksi palkanlaskentaan ja työaikaan liittyvissä tilanteissa sekä yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö.Vahvuusalueeni
▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Muutosneuvottelut
▪ Yhteistoiminta
▪ Työaika

+358 50 597 5066

graphic

Tarvitsetko apua työsuhdejuridisiin kysymyksiin ja arjen tilanteisiin?

Kerro meille mikä askarruttaa. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊