Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa valmennusta

Yhteistyö HR Legalin kanssa alkoi suosittelun kautta. En tuntenut heitä entuudestaan, mutta sain suosituksen kysyä heiltä tarjousta, kun suunnittelimme esihenkilövalmennuksemme ohjelmaa. Jo tarjousvaiheessa he tekivät vaikutuksen ja tuli tunne, että tietävät kyllä mistä puhuvat. Heti alusta lähtien mukana keskusteluissa oli myös henkilö, joka meitä tuli valmentamaan.  

Valmennusohjelma on kestänyt jo useita kuukausia ja jatkuu edelleen, painotus on ihmisten johtamisessa ja työoikeudessa. Sekä suunnitteluvaiheet että toteutus ovat sujuneet erittäin hyvin, meidän toiveemme ja täsmennykset on aina kuultu ja huomioitu.   

quote

HR Legalin valmentajien asiantunteva ja rauhallinen tyyli on ollut avainasemassa.

Valmennuksissa on hyvin rytmittynyt teoria, aktivointi ja harjoitukset. Olemme saaneet palautetta esihenkilöiltä, että tullut jopa tunne, että oltaisiin samassa tilassa, vaikka ollaankin etänä. HR Legalin valmentajien asiantunteva ja rauhallinen tyyli on ollut avainasemassa.   

Hyviä oivalluksia ja heräämisiä on tullut valmennusten myötä, ja tietenkin paljon uutta tietoa, etenkin työoikeuteen liittyen. Valmennuksen aiheisiin palaamme usein arjen keskusteluissamme. Valmennuksen konkreettiset harjoitukset ovat olleet todella tärkeitä esihenkilöillemme, olemme esimerkiksi tehneet harjoituksia puheeksi otosta.    

Yhteistyö HR Legalin kanssa on yllättänyt minut pelkästään positiivisesti, ottaen huomioon, että minulla ei ollut ennestään heistä mitään kokemusta. 

 

Maria Kankaanpää
HR-päällikkö
Juustoportti Oy

 

Tutustu valmennuspalveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Minna Kajanne

show bio

Senior Trainer, Partner

Minulla on pitkä kokemus monipuolisista HR:n johtotehtävistä sekä liiketoiminnan tukemisesta. HR Legalilla toimin asiakkuuspäällikkönä ja valmentajana. Autan asiakkaitamme esihenkilötyön kehittämisessä ja työkenttääni kuuluvat myös coaching, työyhteisösovittelu ja outplacement-valmennukset. Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta, sekä selkeydestä, johdonmukaisuudesta ja rohkeudesta. Haluan auttaa ja tukea näissä asioissa myös sinua ja organisaatiotasi.


 

Vahvuusalueeni
▪ Outplacement ja muutosturvavalmennus
▪ Haastavat esihenkilövalmennukset
▪ Työyhteisösovittelu
▪ Coaching

+358 40 833 8053

Varaa aika kalenterista
graphic

Me valmennamme inhimillisesti ja suurella sydämellä. 

Jos etsit luotettavaa ja asiantuntevaa kumppania esihenkilöiden valmentamiseen, laita meille viestiä.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊