Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Vuokra HR -palvelusta tukea Fonecta Oy:n muutostilanteeseen

Päätimme käyttää HR Legalin Vuokra HR -palvelua, kun HR-johtajamme irtisanoutui. Meillä oli juuri käynnistynyt melko suuri uudelleenorganisointi ja siihen liittyvät YT-neuvottelut ja lisäksi interim-CEO oli ruorissa.   

Tarvitsimme pikaisesti avuksemme kokeneen HR-johtajan vahvalla juridisella osaamisella. Asiantuntija HR Legalilta täytti tämän tarpeen oikein hyvin. Hän auttoi meitä hoitamaan neuvottelut ja muutoksen suunnitellussa aikataulussa ja samalla välttämään juridisia karikkoja.   

Vuokra HR -palvelu sopi erityisen hyvin tilanteeseemme, kun meillä oli vaativa ja työläs muutoshanke samalla kun johdon koostumuksessa oli paljon muutoksia. Uuden HR-johtajan rekrytointi olisi kestänyt niin kauan, ettei se olisi ratkaissut akuuttia tarvetta.   

Kokeneen tekijän lisäksi HR Legal tarjosi taustatukea ja neuvoja interim-CEO:lle vaikeiden erityiskysymysten ratkaisemiseksi. Arvostimme myös projektin loppuvaiheessa mahdollisuutta siirtyä tuntipohjaiseen laskutukseen, kun kaikkein vaativin projekti oli ohi, ja tarvitsimme apua vain satunnaisiin tarpeisiin.”  

Patrick Sallner
Toimitusjohtaja
Fonecta Oy

 

Tutustu Interim HR -palveluun Tutustu HR-palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Johtaja: Interim HR ja rekrytointi -palvelut, Senior Consultant

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ HR johtaminen
▪ Strateginen henkilöstösuunnittelu
▪ Vuokra HR
▪ Rekrytointi
▪ Suorahaku

+358 40 147 0489

Varaa aika kalenterista
graphic

Ratkaistaanko ongelmasi yhdessä?

Kerro meille missä voisimme olla avuksi. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊