Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Vuokra HR -palvelusta ratkaisu Vesivekin muutostilanteeseen

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Vesivekkiläisiä on Suomessa noin 700 ja heidän asiantuntijansa palvelevat usealla paikkakunnalla ympäri Suomen.   

Muutama vuosi sitten Vesivekillä oli ajankohtaista palkata yhtiön ensimmäinen puhtaasti HR-työhön keskittyvä asiantuntija. Vuoden kuluttua tästä eteen tuli kuitenkin muutostilanne, kun HR-asiantuntija siirtyi uusiin tehtäviin. HR-työtä oli saatu hyvin edistettyä, mutta Vesivekillä oli vielä jäsentymättä, mitä kaikkea HR voisi olla ja Vesivekin konsernin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki halusi jatkaa HR:n kehittämistä.   

– Halusimme ehdottomasti HR-ammattilaisen, joka voisi olla rakentamassa henkilöstöjohtamisen kokonaisuutta ja ottaisi nopeasti kiinni kesken jääneistä asioista.  

– Tunnistimme kuitenkin, että koska meillä ei ollut muita HR-tehtävissä toimivia, olisi uuden työntekijän perehdyttäminen haasteellista. Tässä kohtaa käännyimme HR Legalin puoleen ja heidän Vuokra HR -palvelunsa kautta saimme osaavan henkilöstöjohtajan.  

quote

Yhteistyö on sujunut loistavasti ja saimme timantin!

HR Legalin kokenut HR-ammattilainen Hanna Rinne aloitti vuokrattuna henkilöstöjohtajana ja pystyi olemaan avuksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Palvelun nopeuteen ja laatuun on oltu Vesivekillä erittäin tyytyväisiä.    

–  Yhteistyö on sujunut loistavasti ja saimme timantin! On ollut hämmästyttävää huomata, kuinka nopeasti Hanna on ottanut hommat haltuun ja päässyt sisään toimintaamme. Kentällä on oltu iloisia positiivisesta ja ratkaisukeskeisestä HR-ammattilaisesta.    

– Ilahdutti myös se, miten aidosti meistä oltiin kiinnostuneita. Ei vain siitä, miten henkilöstöjohtajana toimiva Hanna onnistuu tehtävässään, vaan miten meillä Vesivekillä menee. Meihin ollaan säännöllisesti yhteydessä ja halutaan kuulla arjestamme ja toiveistamme. Voin lämpimästi suositella HR-osaamisen vuokraamista.   

 

Tutustu vuokra HR -palveluun

Kerron mielelläni lisää!

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Senior Consultant, COO

Vastaan HR Legalin vuokra HR- ja rekrytointipalveluista.

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ HR johtaminen
▪ Strateginen henkilöstösuunnittelu
▪ Vuokra HR
▪ Rekrytointi
▪ Suorahaku

+358 40 147 0489

graphic

Ratkaistaanko ongelmasi yhdessä?

Kerro meille missä voisimme olla avuksi. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊