Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 - Kuva - Ihmiset (2)

Academic Work löysi tarvitsemansa osaamisen Vuokra HR -palvelun kautta

Academic Work on henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys, jonka tehtävänä on yhdistää työmarkkinoiden parhaat osaajat, erityisesti korkeakoulutetut nuoret, asiakasyrityksiinsä.      

Marraskuussa 2021 Academic Workin työsuhdepäällikkö jäi pidemmälle perhevapaalle ja henkilöstöjohtaja Johanna Noreilalla oli edessään haaste löytää sijainen. Rekrytoinnin sijaan päädyttiin vuokraamaan osaamista ja kilpailutuksen jälkeen asiantuntija löytyi HR Legalista.     

– Roolin profiilia määritellessämme ymmärsimme nopeasti, että ei tarvitsemaamme superosaajaa taida olla markkinoilla vapaalla, joten rekrytoimisen rinnalle nousi vaihtoehdoksi osaamisen vuokraaminen.   

Academic Work tarvitsi todella kokeneen asiantuntijan. Henkilöllä piti olla kovan juridisen osaamisen lisäksi myös taito kehittää toimintaa ja kyky tukea johtoryhmän työskentelyä.     

– Kilpailutimme useampia toimijoita ja päädyimme HR Legaliin, koska he pystyivät tarjoamaan juuri sen osaamisen mitä tarvitsimme. Olin myös kuullut heistä paljon hyvää, mikä helpotti valintaa.     

– Arvostan HR Legalissa sitä, että he ovat HRD-osaamisen lisäksi kovaan HR:ään ja perusasioihin keskittyvä talo. Lainsäädännölliset asiat tulevat kuitenkin aina ennen kaikkea muuta kehittämistä.     

quote

Pystyin täysin luottamaan siihen, että asiat menevät oikein. Se on tosi arvokasta, kun ollaan välillä hankalien asioiden ja haastavien tilanteiden äärellä.

Johanna on pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön erittäin tyytyväinen ja mainitsee montakin merkityksellistä asiaa, mitä hän arvostaa.      

– Tärkein asia on se erittäin kova osaaminen ja kokemus, minkä saimme käyttöömme. Pystyin täysin luottamaan siihen, että asiat menevät oikein. Se on tosi arvokasta, kun ollaan välillä hankalien asioiden ja haastavien tilanteiden äärellä. Koen, että saimme jopa enemmän arvoa kuin alkuun ajattelin.      

– Asiakkuudenhoitoon olen myös tyytyväinen, meistä on pidetty hyvää huolta. Joustavuudesta plussaa myös, olemme esimerkiksi saaneet aina toisen asiantuntijan apuun, jos meillä on ollut ekstratarvetta. Tiimi taustalla on tukenut.      

Johanna suosittelee osaamisen vuokraamista erityisesti, kun tarvitaan jotain tiettyä osaamista, ja kaivataan helppoutta ja joustavuutta.   

– Luulen myös, että todella kokeneet kovan luokan ammattilaiset haluavat enenevässä määrin toimia vaihtelevissa toimeksiannoissa, joten vuokramarkkinoilta osaamista voi olla helpompi saada.   

Perhevapaalla ollut asiantuntija on jo palannut töihin, mutta HR Legalin ja Academic Workin yhteistyö jatkuu edelleen.   

– Saamme apua työsuhdejuridisissa kysymyksissä ja kehittämisprojekteissa muun muassa palkitsemisen kokonaisuuteen liittyen, Johanna kertoo.

 

Tutustu Interim HR -palveluun Tutustu HR-palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Tarja Forsblom-Korsi

show bio

Johtaja: Interim HR ja rekrytointi -palvelut, Senior Consultant

Olen liiketoimintalähtöinen HR-ammattilainen ja missioni on auttaa asiakkaitamme erilaisissa henkilöstötilanteissa. Pitkän kokemukseni ansiosta HR- ja palveluliiketoiminnan parissa hahmotan nopeasti asiakkaan tilanteen ja löydän sopivan ratkaisumallin sekä siihen myös sopivimman toteuttajan tiimistämme. Strateginen henkilöstösuunnittelu, henkilövalinnat ja rekrytoinnit sekä HR-projektit kuuluvat vahvuusalueisiini.

Keskustelen mieluusti kaikista palveluistamme kanssasi, joten olethan yhteydessä niin katsotaan missä voin auttaa!Vahvuusalueeni
▪ Liiketoimintalähtöinen HR
▪ HR johtaminen
▪ Strateginen henkilöstösuunnittelu
▪ Vuokra HR
▪ Rekrytointi
▪ Suorahaku

+358 40 147 0489

graphic

Ratkaistaanko ongelmasi yhdessä?

Kerro meille mikä askarruttaa. Olemme valmiina auttamaan.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊