Skip to content
Alasivujenhero-Kuva-Ihmiset-3

HR Law Partner® -valmennuksesta uusia verkostoja ja varmuutta työhön

Riikka Huhtaniitty työskentelee People Operations Managerina Hetzner Finland Oy:ssä. Hetzner on konesalipalveluita tarjoava kansainvälinen yritys, jonka Suomen henkilöstöhallinnon toiminnoista Riikka vastaa.  

Itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa vaaditaan monipuolista osaamista HR-työn eri osa-alueista sekä työnlainsäädännöstä. Näistä syistä Riikka päätti osallistua HR Law Partner® -valmennukseen.

– Työssäni on paljon sellaisia tilanteita, että joudun yksin päättämään työsuhdejuridisista asioista ja antamaan esihenkilöille neuvoja erilaisiin työsuhteisiin liittyviin tilanteisiin. HR Legal oli yrityksenä minulle entuudestaan tuttu ja kun huomasin heidän valmennuksensa, kiinnostuin siitä heti.

quote

Pidin siitä, että meitä valmensi useampi valmentaja. Jokaisella oli selkeästi oma osaamisalueensa hyvin hallussa.

 

HR Law Partner® -valmennuksessa perehdytään työsuhdejuridiikkaan HR:n näkökulmasta. Valmennuksen kahdeksassa moduulissa käydään läpi kaikki olennaiset HR-työn osa-alueet ja niihin liittyvät juridiset näkökulmat. Riikan mielestä valmennus on hyvin suunniteltu.

Sisältö oli mielestäni järkevästi jaoteltu ja valmennuspäivä kerran kuukaudessa toimi hyvin. Valmennusten välissä ehti hyvin pureskelemaan käsiteltyjä asioita ja peilata niitä omaan työhön. Annetut kotiläksyt tukivat oppimista ja valmennusmateriaaleihin olen palannut useasti.

Pidin myös siitä, että meitä valmensi useampi valmentaja. Jokaisella oli selkeästi oma osaamisalueensa hyvin hallussa. Plussaa siitä, että oli runsaasti aikaa keskustelulle ja jokainen sai nostaa esiin oman organisaationsa case-esimerkkejä.

Riikka sai valmennuksesta paljon hyötyä ja suosittelee valmennusta muille samassa tilanteessa oleville.

Osaamiseni ja tietotaitoni vahvistuivat ja sain lisää varmuutta hoitaa työlakeihin liittyviä asioita. Valmennus mahdollisti myös verkostoitumisen kollegoiden kanssa muista yrityksistä. Loimmekin valmennuksen aikana oman ryhmän osallistujien kesken ja yhteys on säilynyt. Toimimme toisillemme vertaistukena ja vaihdamme näkemyksiä, miten ratkaista asioita.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­– Valmennus soveltuu mielestäni erityisen hyvin henkilöstöpäälliköille ja toimitusjohtajille, sekä kaikille muillekin, jotka tarvitsevat työssään näkemystä työlainsäädännöstä ja ovat vastuussa siitä, että työsuhdesiat hoidetaan oikein.

 

Tutustu HR Law Partner -valmennusohjelmaan

graphic

Mikä sinua mietityttää? Mistä asiasta haluaisit jutella?

Kerro se meille. Olemme valmiina auttamaan.

graphic