Scania Suomi Oy, tukea ja osaamista yt-prosessiin

Tukea ja osaamista yt-prosessiin

”Yhteistyömme HR Legalin kanssa alkoi, kun tarvitsimme aikanaan apua YT-prosessin läpiviennissä. He varmistivat, että toimimme lakien ja ohjeiden mukaisesti, ja että prosessi etenee kuten pitääkin, ja tarvittavat viranomaisvelvollisuudet huolehditaan. Ulkopuolinen apu oli meille välttämätön, omin voimin emme olisi selvinneet. 

Yhteistyö on toiminut erinomaisesti, heillä on kyky konkretisoida monimutkaisia asioita. Mitä tahansa kysynkin, voin luottaa siihen, että saan ymmärrettävän vastauksen, jossa painottuu aina myös inhimillinen näkökulma. 

Yhteistyön myötä olen oppinut tolkuttoman määrän uusia asioita ja oma ammattitaitoni on vahvistunut. Työntekijöidemme luottamus siihen, että meillä asiat tehdään kuten kuuluu, on myös vahvistunut.  Esimerkiksi YT-prosessin aikana myös työntekijät ovat voineet kysyä asioita suoraan myös HR Legalin asiantuntijalta.”

Merja Hyttinen, henkilöstöjohtaja

 

 

Lue lisää Juridisista palveluistamme täältä.

HR & Laki, valmennukset

Anna-Maria Wassman

Olen Anna-Maria Wassman, yksi HR Legalin työsuhdejuristeista. Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun sen eteen tekee töitä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä