Fluido Oy, esihenkilövalmennusta ja asiakaslähtöistä konsultointia

Esihenkilövalmennusta ja asiakaslähtöistä konsultointia

”Yhteistyömme alkoi, kun organisaatioomme muodostui ensimmäistä kertaa esihenkilötiimi ja ymmärsimme, että heidän pitää saada perusymmärrys roolin vastuista ja yleinen ymmärrys työlainsäädännöstä. Tuolloin ostimme valmennusta HR Legalilta ja yhteistyömme on jatkunut siitä lähtien jo yli viiden vuoden ajan. Konsultoimme heitä jatkuvasti työsuhdejuridisissa asioissa.

Yhteistyö on mutkatonta ja äärettömän asiakaslähtöistä. Tarvitsemme konkreettisia ehdotuksia ja ohjeita, joiden perusteella voimme edetä, ja niitä saamme. Osaamme toki lukea lakia, mutta sen tulkinta on välillä hankalaa. Tässä se suurin saamamme arvo on.  

Asiantuntijan tuen ansioita meidän ei tarvitse käyttää aikaa arvailuun. Yleensä olemme myös jo askeleen edellä, kun henkilöstöltä tulee kysymys esimerkiksi uudesta kilpailukieltoa koskevasta lainsäädännöstä. Voimme vastata, että on työn alla ja infoa tulossa. Tämä on lisännyt henkilöstön luottoa meihin.”

- Pauliina Löytty, Head of People and Culture

HR & Laki, valmennukset

Anna-Maria Wassman

Olen Anna-Maria Wassman, yksi HR Legalin työsuhdejuristeista. Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun sen eteen tekee töitä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä