Veho Oy Ab, pikaista ja käytännönläheistä apua työelämän ongelmatilanteisiin

Pikaista ja käytännönläheistä apua työelämän ongelmatilanteisiin

”Yhteystyö käynnistyi verkostosta saadun vinkin perusteella poikkeuksellisissa oloissa, joissa tarvitsimme akuutisti työsuhdejuridista osaamista ja lisäkäsiparia viemään läpi organisaation muutosta. Meillä oli tarve käytännönläheiselle työsuhdejuridiselle osaamiselle sekä konkreettisesti hihojen käärimiselle ja asioiden edistämiselle ja saimme tähän apua HR Legalin asiantuntijalta vuokrapalveluna. 

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja olemme voineet luontevasti matalalla kynnyksellä olla yhteydessä ja saada tarvitsemamme asiantuntija-avun.”

Minna Koisti, HR-johtaja

 

 

Lue lisää Vuokra HR-palveluistamme täältä.

HR, laki, valmennukset

Maria "Maisa" Setälä

Olen Maria ”Maisa” Setälä, työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Uskon perusasioiden voimaan ja palaan projekteissa usein asiakkaideni kanssa niihin, on sitten kyse valta-vastuusuhteista, rooleista, pelissäännöistä tai tavoitteista. Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Olen myös toiminut HR vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä