Skip to content
Palvelut-hero

Monipuolista apua valmennuksista työsuhdejuridiseen konsultointiin

Yhteistyömme alkoi, kun tarvitsimme kumppania uudelleenjärjestelyprojektissa. HR Legal oli ennestään tuttu yritys webinaarien ja valmennusten kautta, joten he tuntuivat luonnolliselta vaihtoehdolta auttamaan meitä. Valmennusten ja projektien lisäksi hyödynnämme heidän työsuhdejuridista konsultointipalveluaan aina tarpeen mukaan.  

quote

Yhteistyö on vaivatonta, joustavaa, tehokasta ja sopivan rentoa.

 

Yhteistyö on vaivatonta, joustavaa, tehokasta ja sopivan rentoa. Aikaa järjestyy aina kun sitä tarvitaan eikä mikään asia ole liian pieni tai liian suuri ratkaistavaksi.  

HR Legalissa yhdistyvät juridinen osaaminen ja pitkä kokemus HR:stä, joten heiltä saa lainopillisten neuvojen lisäksi näkemyksiä parhaista käytännöistä ja vallitsevista trendeistä. Kun yhteistyö on säännöllistä ja yhteyshenkilömme tuntee yrityksemme taustoja ja tilannetta, on helppo hypätä suoraan asiaan ja ratkaisut rakentuvat vaivattomasti juuri meidän tarpeemme huomioiden.

 

Katja Moilanen
Viessmann Refridgeration Systems Oy
Head of HR
 

 

Tutustu juridisiin palveluihin

Kerron mielelläni lisää!

Anna-Maria Wassman

show bio

Legal Counsel, Partner

Minulla on laaja osaaminen työlainsäädännön käytännön soveltamisesta ja yli 15 vuoden kokemuksen myötä taito kiteyttää ja tiivistää oleellinen haastavissakin asioissa. Olen tukenut ja avustanut työnantajia erilaisissa HR- ja työsuhdeasioissa laidasta laitaan käytännönläheisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella. Minulle on tärkeää, että asiakas saa meiltä aidosti apua, jotta he pääsevät arjessa eteenpäin. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun niiden eteen tekee töitä.

Ole yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin, miten voimme auttaa juuri teitä!Vahvuusalueeni

▪ Työsuhdeasiat
▪ Työlainsäädäntö
▪ Työehtosopimukset ja paikallinen sopiminen

+358 50 575 8454

graphic

Tarvitsetko apua työsuhdejuridisiin kysymyksiin ja arjen tilanteisiin?

Kerro meille mikä askarruttaa. Olemme valmiina auttamaan.

graphic