Skip to content
Alasivujen hero, taso 2 - Kuva - Luonto (34)

Juridiset kartoitukset

HR & laki  ▪  Tietosuoja

Onko organisaatiosi kasvun kynnyksellä ja mietit kuinka kasvun tuomat muutokset vaikuttavat HR-työn kokonaisuuteen? Vedätkö organisaatiosi HR-toimintoja, mutta et ole aivan varma onko kaikki asiat kunnossa? Onko lakisääteisten vaatimusten kokonaisuudesta vaikea saada kiinni?

Jos nämä tilanteet tuntuvat tutuilta, ja haluaisit selkeyttä tilanteeseen, suosittelemme juridisia kartoituksiamme. 

Kartoitukset – kun haluat hallinnan tunteen kokonaisuudesta

HR- ja lakikartoitus

Tietosuojakartoitus

HR- ja lakikartoitus

Kartoituksen tavoitteena on saada selkeä kuva HR- ja lakiasioiden kokonaisuudesta, ymmärrys tarvittavista toimenpiteistä sekä kehityskohteista ja niiden tärkeysjärjestyksestä. HR-toimintojen kehittäminen on kartoituksen jälkeen helpompaa ja selkeämpää, kun tiedät mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä.

HR- ja lakikartoituksessa arvioidaan sekä työnantajan lakisääteisiä velvoitteita että keskeisiä HR-prosesseja ja HR-työn organisointia. Kartoituksessa arvioidaan myös HR:n liiketoimintalähtöisyyttä, henkilöstösuunnittelua, suorituksen johtamista, työsuhdeasioita ja työhyvinvointiin liittyviä asioita. 

Kartoituksen tekee kokenut ammattilainen, joka on joko HR-ammattilainen tai työsuhdejuristi. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus HR:n arjesta ja osaamista monelta eri toimialalta. Kartoituksen tekijä valitaan aina asiakaskohtaisesti ja räätälöimme kartoituksen tarpeidesi mukaisesti. 

Kartoituksen hinta on 3500 euroa sisältäen työantajan lakisääteisten velvoitteiden läpikäymisen. Kattavampi kartoitus sisältää lisäksi HR-strategisten asioiden tilannekatsauksen ja tällöin hinta on 5500 euroa. Hintoihin lisätään arvonlisävero. 

 

Milloin HR- ja lakikartoitus kannattaa tehdä

Timantti_ikoni_Pink
Kasvun kynnyksellä, kun vastuut ja vaatimukset kasvavat
Timantti_ikoni_Pink
Kun yritykseen perustetaan ensimmäistä kertaa HR-toiminto
Timantti_ikoni_Pink
HR-henkilön vaihdostilanteessa
Timantti_ikoni_Pink
Kun täytyy saada tarkka kokonaiskuva HR:n tilanteesta
Timantti_ikoni_Pink
Ennen isompien kehitys- ja muutosprojektien aloittamista
Timantti_ikoni_Pink
Kun halutaan varmistaa, että työnantajan lakisääteisistä vaatimuksista on huolehdittu oikein

Näin kartoitus etenee

Aloituspalaveri
 • Prosessin läpikäynti
 • Aikataulu
 • Tavoitteet
Analyysivaihe
 • Perehtyminen dokumentteihin ja materiaaleihin
 • Haastattelut tiedon syventämiseksi 
Raportointi
 • Mitkä asiat ovat hyvin
 • Mitkä asiat vaativat muutosta
 • Mitkä asiat puuttuvat
 • Toimenpidesuunnitelma ja toimintaohjeet
Yhteenvetopalaveri
 • Analyysin ja lopputulosten läpikäynti
 • Tiedät, mihin asioihin sinun pitää keskittyä
 • Tiedät, mistä aloittaa
 • Voit jatkaa kehittämistoimia itsenäisesti
  tai yhdessä meidän kanssamme

Tietosuojakartoitus

Tietosuojakartoitus tehdään kuten HR- ja lakikartoituskin. Määrittelemme yhdessä kartoituksen laajuuden ja kartoitettavat asiat. Kartoituksen jälkeen sinulla on selkeä kuva ja tiedät, miten edetä tietosuoja-asioiden kehittämisessä.

Olemme erikoistuneet työelämän tietosuojaan ja HR-tietosuojaan, mutta autamme laajasti kaikissa tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä. Jos et tarvitse tietosuojaan liittyvää kartoitusta, mutta sinulla on kysymys tietosuojaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikilla tietosuojajuristeillamme on kokemusta organisaation sisäisenä juristina toimimisesta, joten saat meiltä käytännönläheisiä, ratkaisukeskeisiä ja konkreettisia vastauksia ja suosituksia.  

Suunnitellaan toimivin kartoitus organisaatioosi – ota yhteyttä!

Maria "Maisa" Setälä

show bio

Johtaja: HRD-palvelut, Senior HR & Legal Consultant, Partner

Olen työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Olen toiminut esihenkilönä, työsuhdepäällikkönä ja HR-vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Uskon, että työelämästä saadaan työelämystä arkisilla teoilla, arvostavalla johtamisella ja tekemällä perusasioita pitkäjänteisesti oikein.

Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi. Voit varata ajan kalenteristani!


Vahvuusalueeni
▪ Palkitseminen
▪ Palkka-avoimuus
▪ Esihenkilötyö

 

+358 40 0949 013

Varaa aika kalenterista