HR-projektit

Henkilöstön- ja työyhteisöjen kehittämiseen tähtäävät HR-projektit – vaativatkin – sujuvat meiltä vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme kokonaisuuden hahmottamiseen ja kuvaamiseen, ja voimme myös toimia projektipäällikköinä HR-projektin läpiviennissä. Kokemuksen ja osaamisen yhdistäminen mahdollistaa aidosti toimivat kehittämistoimenpiteet. Projekteihin on mahdollista yhdistää tutkimuspalveluitamme sekä valmennuksia ja juridista konsultointia. 

HR-projektit ja kehittämishankkeet

Toteutamme monipuolisia työyhteisön- ja henkilöstön kehittämisprojekteja. Projekteissamme autamme kuvaamaan kokonaisuuden sekä laadimme projektisuunnitelmat. Voimme myös olla mukana toteuttamassa projektia arjessa. Mikäli projektiin liittyy juridisia näkökulmia, asiantuntijamme vastaavat myös siihen liittyvästä konsultaatiosta tiimin avulla. 

HR-projektimme ovat usein luonteeltaan vaativia ja edellyttävät vankkaa sekä vankkaa käytännön kokemusta sekä ammattitaitoa. Seuraamme tulevaisuuden trendejä, mutta huomioimme työssä aina perusasiat ja konkretian. Keskitytään olennaiseen on kantava ajatuksemme myös HR-projekteissa!

Tyypillisiä projekteja, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme: palkitsemisen kehittäminen, työnvaativuusprojektit, palkkausjärjestelmän muutoshankkeet, palkanlaskennan kokonaisvaltainen kehitys (sis. ulkoistukset ja palkanlaskentatiimin rakentaminen), Talent Management -ohjelmat, strateginen henkilöstösuunnittelu, osaamisen kehittäminen (osaamiskartoitukset), työkyvyn- ja työhyvinvoinnin kehittämistä strategiasta toimintamalleihin.

Ratkaisut työyhteisön häiriötilanteisiin

Tarjoamme ratkaisuja työyhteisön häiriötilanteisiin tai yksilöiden häiriökäyttäytymiseen. Kiusaaminen, häirintä, seksuaalinen häirintä, epäasiallinen käyttäytyminen tai vain epäilyskin näistä laukaisevat työnantajalla toimimisvelvoitteen. Tarjoamme osaavan, ulkopuolisen ja objektiivisen tuen asian selvittämiseksi ja ratkaisujen löytämiseksi haastavaan tilanteeseen. Tyypillisesti yhdistämme projektissa juridisen osaamisen ja vaikkapa sovitteluosaamisen moniammatillisuuden turvatessa asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ulkopuolinen selvittäjä ja sovittelija ovat myös henkilöstön silmissä luotettavia. Tämä mahdollistaa työrauhan palautumisen työyhteisöön.

Suunnitelmissa HR-projekti tai työyhteisön kehittämishanke? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tiimimme on käytettävissä, kun tahdot sparrata lisää, minkälainen projekti soveltuisi tarpeisiinne. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

hrl@hrlegal.fi

Tutustu palveluihimme

HR-projektit

Palkitseminen ja työnvaativuus

Kehitämme palkitsemisen järjestelmiä, palkitsemismalleja ja panostamme kokonaisvaltaiseen palkitsemisen kehittämiseen. Autamme myös palkkausjärjestelmien kehittämisessä ja työnvaativuusluokituksissa. Mikäli asiaan liittyy juridisia kysymyksiä, ratkomme ne samalla.

Palkanlaskennan kehittäminen

Kokeneet palkanlaskennan ammattilaisemme tekevät palkanlaskennan nykytilan kartoituksia, prosessien kehittämistä, palkanlaskentatiimin kehittämistä sekä auttavat tarvittaessa ulkoistuksissa sekä palkanlaskentatiimin rakentamisessa.

HRD-projektit

HRD-projekteissamme tarjoamme asiantuntijuutemme sekä aikamme käyttöönne. Teemme työtä strategisella tasolla, mutta autamme mielellämme myös varsinaisessa tekemisessä ja rutiineissa. Toimimme projektissa tarvittaessa myös projektipäällikkönä.

Työkyky- ja työhyvinvointi

Autamme kehittämään organisaationne työkyky- ja työhyvivointikokonaisuutta strategisesti sekä prosessimaisesti. Autamme kehittämään työterveyshuoltoyhteistyötä, kilpailutamme työterveyspalvelutoimijoita ja autamme valitsemaan vaikuttavimmat palvelut työterveyshuoltopalveluunne. Teemme yhteistyötä Koho Consulting Oy:n kanssa.

Strategiset projektit ja muutoskyvykkyys

Capacity for change = muutoskyvykkyys

Nykypäivän ketterä strategiatyö haastaa muutosten toteuttamisen nopeudellaan. Valmennamme johtoryhmänne ketterään strategiatyöhön neljän vaiheen avulla:

Ymmärrys – Näkemys – Vaihtoehdot – Toimeenpano

Autamme luomaan yksinkertaisia, konkreettisia toimintatapoja ja -malleja, joilla saadaan näkyviä ja vaikuttavia tuloksia aikaiseksi. Strategia ei ole vain johdon agendalla. Tehokkaan suorituksen johtamisen avulla (OKR Objectives and Key Results) varmistamme, että vähintään tiimitasolla kaikilla on tiedossa mitä pitää seuraavaksi saada aikaiseksi.

Olemme luotettava toimija. Kuuntelemme aina asiakastamme. Voimme olla tukenanne strategian toteutuksessa tai fasilitoida ja johtaa muutoshankettanne yhdessä avainhenkilöiden kanssa. Tehdään yhdessä organisaatiostanne menestyvä ja maailman paras työpaikka.

Suunnitelmissa HR-Strategian päivitys? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Tahdotko tietää lisää, miten Strateginen HR -palvelumme toimii? Tiimimme on käytettävissä!

Varaa tapaaminen asiantuntijan kanssa tai jätä tarjouspyyntö, niin jutellaan lisää!

hrl@hrlegal.fi

Tutustu palveluihimme

Strateginen HR

Strategiset HR-projektit

Selvitetään yhdessä strategianne toteuttamisen kannalta tärkeimmät HR haasteet. Avainhenkilöiden tunnistaminen ja tavoitteiden yhdenmukaistaminen parantavat onnistumisen mahdollisuuksia merkittävästi. Avainhenkilöiden auditointi on hyvä lähtökohta tulevaisuuden organisaatiota ja seuraajasuunnittelua rakennettaessa.

Johtoryhmien kehittäminen

Johtoryhmä vai ryhmä johtajia? Lisää tuottavuutta yhdessä tekemiseen meidän tukemana. Johtoryhmän on oltava enemmän kuin osiensa summa. Uskomme, että sparraamalla ja valmentamalla johtoryhmätyöhön saadaan uutta kipinää ja nälkää tuloksentekoon.

Vaativat muutosprojektit

Vaativat muutosprojektimme sisältävät juridisen, strategisen sekä tutkimuksellisen palvelun. Lisäksi autamme kokonaisuuden läpiviennistä käytännössä. Yrityskulttuuria ei muuteta muuttamalla yrityskulttuuria. Kulttuurinmuutos on mahdollista kun tunnistamme tarvittavat johtamistyylit ja käytänteet ja organisoimme työn lisäarvon tuottamiseksi asiakkaillenne.

Tutkimuspalvelumme tuottaa tarkan tilannekuvan, jolloin kehitystoimien priorisointi ja aikataulutus on mahdollista. Osaava henkilöstö oikein organisoituna ja hyvin johdettuna on menestyksen resepti. Työelämyksiä tehdään yhdessä asiantuntijoittemme kanssa.
Tutustu case Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Kumppanimalli muutosprojekteihin

Muutosprojektit hoituvat alusta loppuun kokonaisvaltaisella kumppanimallilla. Kokeneet asiantuntijamme ja laadukkaat yhteistyökumppanimme mahdollistavat projektien toteutuksen vakuuttavasti ja joustavasti. Kumppanimalli soveltuu muun muassa integraatiotilanteisiin, kasvuyrityksiin ja yritysjärjestelyihin. Keskitytään olennaiseen ja varmistetaan muutosten onnistuminen

UUTISET

HR-projektit & Strateginen HR

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian