Työelämän tietosuojapalvelut ja kartoitukset

Teemme vuosien kokemuksella ja intohimolla tietosuojakonsultointia. Olemme erikoistuneet työelämän tietosuojaan ja HR tietosuojaan. Kokeneet asiantuntijamme tukevat kuitenkin kaikissa tietosuoja-asioissa. Palvelumme perustuu vahvaan tietosuoja osaamiseen, mutta toiminnallemme tyypillisesti yhdistämme palveluumme vahvaan arjen näkökulmaa. Kaikilla tietosuojajuristeillamme on taustalla kokemusta organisaation sisäisenä juristina toimimisesta, joten käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja konkreettiset suositukset ovat meille luontaisia.

Mistä konsultoimme tietosuoja-asioissa?

Konsultoimme oikeastaan kaikesta työelämän tietosuojasta työsuhteen elinkaarella sekä myös organisaation muita tietosuoja-asioita. Toimimme taustatukena, mutta olemme myös tarvittaessa mukana toteuttamassa toimenpiteitä. Laadimme erilaisia dokumentteja kuten tietosuojaselosteita ja kommentoimme sopimustekstejä. Osallistumme erilaisiin tapaamisiin ja neuvotteluihin tarpeen mukaan.

Tietosuojapalvelumme: konsultointia ja kartoituksia

Tietosuojapalvelumme on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, mutta tarvittaessa autamme myös yksittäisissä toimeksiannoissa. Tilanteesta riippuen palvelumme ovat:

Tietosuojakonsultointi, tuntipohjainen: tässä palvelussa toteutamme toimenpiteitä asiakkaan esittämien toiveiden mukaan sovitussa ajassa. Asiakkaamme ei ole veloitettu käyttämään palveluitamme, mutta olemme aina käytettävissä. Usein asiakkaillamme on nimetty oma asiantuntija, mutta myös koko tiimimme on heidän käytettävissä. Laadimme toimenpiteistä toimenpide-erittelyä, johon laskutuksemme perustuu.

Kiinteä kk-palvelu: tämä palvelu sopii erityisen hyvin tilanteisiin, missä tietosuojapalvelun tarve on säännöllistä ja jatkuvaa. Tällä palvelulla paikataan hyvin oman tietosuojavaltuutetun tai tietosuojavastaavan palvelua arjessa, joustavalla tavalla. Palvelulla voidaan myös täydentää oman asiantuntijatiimin osaamista. Palvelun kesto min 3 kk ja palvelu sisältää minimissään kuukaudessa 20 – 50 tuntia työtä. 

Kartoitukset ja projektit: toteutamme kattavia ja kevyitä tietosuojakartoituksia organisaation tarpeet huomioiden. Kartoitusten pohjalta usein tehdään toimenpidesuunnitelma jatkotoimenpiteistä, joiden pohjalta laaditaan projekti. Olemme mielellämme mukana myös projektin toteutuksessa.

Tahdotko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Tietosuojapalveluissa teitä auttaa koko meidän tiimi ja tavoitat meidät esimerkiksi hrl@hrlegal.fi tai tapio.pesonen@hrlegal.fi.

Tietosuojapalveluissa
teitä auttaa:

Tapio Pesonen

Olen Tapio Pesonen ja mukana tiimissä kattavalla kokemuksella HR:stä, tietosuojasta, muusta liikejuridiikasta ja kehitystehtävistä. Aina on aikaa asiakkaalle ja mielelläni autan missä voin!

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian