Palvelut

HR- ja Lakikartoitus

Haluatko tietää, mikä HR- ja lakiasioiden nykytila yrityksessäsi on? HR- ja lakikartoituksella selvitetään yrityksen henkilöstö- ja työsuhdeasioiden nykytila ja kriittisimmät kehitystarpeet.

HR- ja Lakikonsultointi

Tarvitsetko apua työsuhdeasioissa? Työsuhdejuridinen konsultointi on joustava palvelu –autamme sinua ja yritystäsi silloin, kun tarvitsette apua ja laskutamme vain käyttämästämme ajasta.

Valmennukset & Coaching

Valmentajillamme on pitkä kokemus esimiestyön ja johdon valmennuksista useilta eri toimialoilta. Asiakastyytyväisyytemme ja palautteet valmennuksistamme ovat huippuluokkaa.

Vuokra HR- ja lakimies

Tarvitsetko tilapäisesti lisää tekijöitä? Kasvaako yrityksesi nopeasti? Haluatko uudistaa HR -prosessejanne? Meillä on ratkaisu; vuokra HR- ja lakimies, palvelu joustavasti yrityksesi tarpeisiin räätälöiden

HeaRt - Helppo HR-työkalu

Helppokäyttöinen sähköinen palvelu, jonka avulla tarjoat esimiehille ja HR-ammattilaisille nopean konkreettisen avun työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa ilmeneviin tilanteisiin.

Tietosuoja, GDPR

Toteutamme monipuolisia tietosuojapalveluja kaikenlaisiin tilanteisiin ja erilaisiin organisaatioihin. Testaa myös, onko nykyinen tietoturvasi kunnossa.

Vastuullinen tehostaminen

Tarvitsetko apua YT-neuvotteluihin ja työntekijöiden irtisanomiseen? Mietityttääkö irtisanottujen ja henkilöstön jaksaminen ja työteho YT-neuvotteluiden päätyttyä? Haluatko tukea irtisanottuja uuden työn löytämisessä?

Avoimet valmennukset

Katso avoimet valmennuksemme tästä. Asiakastyytyväisyytemme ja palautteet valmennuksistamme ovat huippuluokkaa.

Työnhakuvalmennukset

Haluatteko työnhakuvalmennukseen kumppaniksenne ammattitaitoiset valmentajat ja apua työllistymiseen irtisanotuille? Autamme teitä lakisääteisen muutosturvan toteuttamisessa!

Nordic services

Do you need help with Swedish or other Nordic labor law and HR issues? Read more about our Nordic Services!

Palkkahallinto ja palkitseminen

Tarjoamme organisaatioille vahvaa osaamista palkanlaskentaprosessin ja palkanlaskennan toimintatapojen hallintaan. Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin kustannustehokasta ja laadukasta palvelua järkevällä hinnalla.

Suorahaku ja rekrytointi

Kun teillä on tarve rekrytoida yritykseenne avainhenkilöitä ja johtoa, me hoidamme puolestasi rekrytoinnin ja henkilöarvioinnit, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.