Palvelut

HR-haasteesi on meidän työmme! Rakastamme työtämme ja olemme HR-juriikassa Suomen kärkeä. Ota yhteyttä!

Juridiset palvelut

Kun asioita tehdään oikein, ei vahinkoja tarvitse korjata jälkikäteen. Lainmukainen ja oikeudenmukainen toiminta on edullinen tapa lisätä henkilöstön työtyytyväisyyttä ja parantaa johtamista. Selvitetään yhdessä yrityksesi työsuhdejuridiikan nykytila ja kriittisimmät kehitystarpeet.

Koulutuspalvelut

HR Legalin valmentajilla on usean vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Me uskomme, että hektisessä työelämässä henkilöstön laadukas koulutus on avain työssä jaksamiseen. Nyt saatavilla myös online-valmennukset!

Vuokra HR -palvelut

Tarjoamme organisaatiollenne  luotettavaa ja osaavaa tukea Vuokra HR -palveluiden kautta.  Vuokra HR -palvelumme on suunnattu erityisesti tilanteisiin, missä tarvitaan vahvaa osaamista ja kokemusta. Vuokra HR -palvelumme sisältää aina koko tiimin tuen.

Tutkimus- & analytiikkapalvelut

Uusi tutkimuspalvelumme tarjoaa tukea organisaatioiden tavoitteita tukevaan tutkimustyöhön.  Olemalla tietoinen siitä, mikä aidosti on merkityksellistä henkilöstöllesi, on sinun mahdollista vahvistaa tervettä yrityskulttuuria ja toimia samalla vastuunkantajana.

Strateginen HR & HR-projektit

Tarjoamme yrityksellesi tukea strategiseen HR-työhön. Me koemme, että toimiva strateginen HR on edellytys tuottavuudelle sekä hyvinvoivalle organisaatiolle. Toteutamme myös erilaisia työyhteisön- ja henkilöstön kehittämisprojekteja.

Suorahaku & rekrytointi

HR Legal hoitaa puolestasi rekrytoinnin ja henkilöarvioinnit, vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Huolehdimme, että yritykseesi löydetään parhaimmat osaajat ja rekrytoinneillamme on aina takuu.

Juridisissa palveluissa​
teitä auttaa:

Anna-Maria Wassman

Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.