Palvelumme

HR-haasteesi on meidän työmme! Työsuhdejuridiikan kysymysten ratkaisemisessa olemme Suomen kärkeä. Kokeneet HR-alan ammattilaiset antavat osaamisensa käyttöösi, tarvitsit sitten ohjausta, konsultointia, vuokrapalveluita tai vaikka HR-valmennusta.

Ota yhteyttä – mietitään yhdessä, mikä palvelustamme tepsisi tarpeisiisi parhaiten!

Henna-Riikka Huhta, henna-riikka.huhta@hrlegal.fi, 050 599 3049
HR Legalin tiimi hrl@hrlegal.fi tai koulutus@hrlegal.fi

Työsuhde- ja juridiset palvelut

Kun asioita tehdään oikein, ei vahinkoja tarvitse korjata jälkikäteen. Lainmukainen ja oikeudenmukainen toiminta on edullinen tapa lisätä henkilöstön työtyytyväisyyttä ja parantaa johtamista. Selvitetään yhdessä yrityksesi työsuhdejuridiikan nykytila ja kriittisimmät kehitystarpeet.

Koulutuspalvelut

Valmentajillamme on usean vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Räätälöimme valmennukset kunkin organisaation tarpeet huomioiden, mutta meiltä saa myös valmiita valmennusohjelmia. Me uskomme, että hektisessä työelämässä henkilöstön laadukas koulutus on avain työssä jaksamiseen. Nyt saatavilla myös HR Legalin online-valmennukset!

Vuokra HR -palvelut

Tarjoamme organisaatiollenne  luotettavaa ja osaavaa tukea Vuokra HR -palveluiden kautta.  Vuokra HR -palvelumme on suunnattu erityisesti tilanteisiin, missä tarvitaan vahvaa osaamista ja kokemusta. Vuokra HR -palvelumme sisältää aina koko tiimin tuen.

Tutkimus- & analytiikkapalvelut

Tutkimus- ja anlytiikkapalvelumme tarjoavat tukea organisaatioiden tavoitteita tukevaan tutkimustyöhön.  Olemalla tietoinen siitä, mikä aidosti on merkityksellistä henkilöstöllesi, on sinun mahdollista vahvistaa tervettä yrityskulttuuria ja toimia samalla vastuunkantajana.

HR-projektit & työyhteisön kehittäminen

Suunnitteletteko palkitsemisen kehittämistä tukemaan strategisia tavoitteitanne? Oletteko päivittämässä HR strategiaa tai kehittämässä työhyvinvoinnin kokonaisuutta? Tarvitsetteko tukea tai ratkaisuja työyhteisön häiriötilanteissa tai suoranaisissa häirinnän ja epäasiallisen kohtelun epäilyissä? Tarjoamme organisaatiollenne osaavaa ja kokemukseen pohjautuvaa tukea niin strategiatyössä kuin projektien kokonaisvaltaisessa toteutuksessa. Toimimme asiantuntijana tai projektipäällikkönä tai lisäkäsipareina itse toteutuksessa.

Suorahaku & rekrytointi

Hoidamme puolestasi rekrytoinnin ja henkilöarvioinnit, vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Huolehdimme, että yritykseesi löydetään parhaimmat osaajat ja rekrytoinneillamme on aina takuu.

Työsuhde- ja juridisissa palveluissa​
teitä auttaa:

Anna-Maria Wassman

Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian