Vuokra HR

Olemme erikoistuneet vaativiin ja laajaa kokemusta edellyttäviin Vuokra HR-palveluihin kuten Vuokra HR-johtajan (Interim HR-johtaja), Vuokra HR-päällikön ja Vuokra Työsuhdejuristin tai Vuokra Työsuhdepäällikön palveluihin. Palvelun aikana asiantuntijallamme on koko tiimin tuki käytettävissä ja palveluun on lisäksi yhdistettävissä esimerkiksi rekrytointipalvelu, valmennus tai työsuhdejuridinen konsultointi. Teemme palvelun aluksi kartoituksen, jonka avulla selvitetään keskeisimmät toimenpiteet tai vaihtoehtoisesti suunnitelman ja listan asioista, joita toteutamme organisaationne arjessa sovitun ajan. 

Vuokra HR-palvelu arjen muutoksiin – milloin kannattaa valita vuokra HR-palvelu?

Vuokra HR-palvelussa HR Legal toimii vuokratun HR-asiantuntijan työnantajana ja asiakkaamme saa toteuttajan käyttöönsä yhdessä määriteltyyn rooliin haluamassaan laajuudessa. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua täysipäiväiseen Vuokra HR-palveluun, vaan Vuokra HR-palvelu voidaan toteuttaa täysipäiväisen Vuokra HR-palvelun lisäksi myös osa-aikaisena tai osaviikkoisena, jolloin sovitaan kiinteät päivät vuokrapalvelulle.
 

Myös toimeksiannon aikana vuokratoimeksiannon laajuudesta ja kestosta on mahdollista sopia joustavasti, se on Vuokra HR-palvelulle tyypillistä! Mietimme aina yhdessä asiakkaan kanssa, mikä olisi toimivin ratkaisu ja vuokrapalvelun laajuus juuri nyt, juuri asiakkaan tilanteeseen. Kuten kaikki HR:n kanssa toimineet tietävät, tilanteet muuttuvat ja niihin on mukauduttava lennosta. Vuokra HR-palvelu mahdollistaa nämä resursointijoustot. 

Vuokra HR-päällikkö tai Vuokra HR-johtaja – mistä on kyse Vuokra HR palvelussa?

Vuokra HR-päällikkö / Vuokra HR Business Partner

Vuokra HR-johtaja / Interim HR-johtaja

Vuokra työhyvinvointipäällikkö / Vuokra Työkykyjohtaja

Vuokra Työsuhdepäällikkö / Vuokra työsuhdejuristi

Vuokrapesteillä on monta nimitystä, eikä yksikään niistä ole oikeampi kuin toinen. Yhteinen nimittäjä on yleensä jokin muutos. Muutos voi johtua esim. seuraavista tilanteista:
 • Oman HR-johtajan/HR-päällikön/työsuhdejuristin sijaisuus
  • Sairaslomasijaisuus
  • Perhevapaansijaisuus
  • Opintovapaan sijaisuus
 • Oman HR-päällikön irtisanoutuessa tai muissa henkilövaihdostilanteissa, kun oman HR-päällikön rekrytointi on liian hidasta tai kun halutaan miettiä rauhassa oman HR:n roolit ja tarpeet
 • Kun halutaan perustaa HR-toiminto (Vuokra HR-päällikkö tai Vuokra HR-johtaja)
 • Erityistä asiantuntemusta tai lisäresurssia vaativissa projekteissa tai tilanteissa (Vuokra työsuhdepäällikkö, Vuokra työsuhdejuristi, Vuokra HR Business Partner)
 • Työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamisen kehittämisessä (Vuokra Työhyvinvointipäällikkö tai Vuokra Työkykyjohtaja)
Millaista Vuokra HR-palvelua tarjoamme?

Me olemme keskittyneet kokeneiden HR asiantuntijoiden vuokrapalveluihin. Meillä toimeksiannot painottuvat melko vaativiin HR-tehtäviin, mihin usein liittyy myös HR-toimintojen kehittämistä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Vuokratoimeksiannoissa toimivilla osaajillamme on jo vankkaa kokemusta ja näyttöjä erilaisista ja vaativistakin HR-tehtävistä. Saamme kiitosta siitä, että asiantuntijamme pystyvät tarvittaessa vetämään erilaisia projekteja itsenäisesti ja toimimaan johdon ja esihenkilöiden tukena työsuhdeasioissa, monilla on pitkä johtoryhmätausta.  Toimeksiannot ovat yleensä melko nopeatempoisia ja vaativat tilanteen haltuunottoa ja erilaisten yhteyksien ja sidosryhmien tunnistamista ja toimeen tarttumista.

Monet toteuttajistamme ovat toimineet interim HR-johtajana, -päällikkönä, tai HR Business Partnerina. Osalla on taustaa työsuhdepäällikkönä, minkä lisäksi asiantuntijoissamme myös tässä palvelussa on työsuhdejuristin taustalla toimivia. Vuokra HR-palvelussa asiantuntijallamme on lisäksi aina koko HR Legalin asiantuntemus taustallaan, ja huolehdimme yhdessä, että asiakkaan tarpeeseen vastataan koko meidän osaamisen laajuudessa.

Vuokra HR-palvelun toimeksiannot käynnistyvät usein HR- ja lakikartoituksella, jonka tulosten pohjalta voidaan yhdessä määritellä toimeksiannon sisältöä, aikataulua ja toimeksiannon painopisteitä.

Miksi ulkoistettu Vuokra HR-palvelu?
 • Saat ulkoistettuna HR-ammattilaisen avuksi nopeasti ja joustavasti
 • Vuokra HR-palvelu voi olla osa-aikainen tai täysiaikainen palvelu
 • Vuokra HR-palvelun tehtävät määritellään ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi
 • Vuokra HR-palvelu voidaan tehdä määräajaksi, esim. jonkin tietyn projektin ajaksi
 • Vuokra HR-palvelu on kustannustehokasta, säästät rekrytointi- ja perehdytyskuluissa
 • Et sitoudu työsuhteeseen, etkä kenenkään tiettyyn osaamiseen. Kokonaisuus on mahdollista rakentaa esimerkiksi kahden toteuttajan vuokrapestin yhdistämisestä
 • Saat juuri teille sopivan osaamisen ja persoonan, jolla on koko HR Legalin tiimin osaaminen käytössään

Tahdotko tietää lisää Vuokra HR-palveluista? Onko teillä suunnitelmissa Vuokra HR-johtajan (interim HR-johtajan) palvelu?

Vuokra HR-palveluistamme löytyy joustavia osa-aikaisia ratkaisuja sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen soveltuvia kokoaikaisia palveluja. Räätälöimme palvelun tarpeisiinne sopivaksi. 

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin jutellaan lisää!

tarja.forsblom-korsi@hrlegal tai hrl@hrlegal.fi

040 147 0489

Tutustu palveluihimme

Esimerkkejä Vuokra HR -palvelusta

Vuokra HR-johtaja / Interim HR-Johtaja

Kokenut HR-Johtaja  auttaa Vuokra HR-johtaja (Interim HR-johtaja) -palvelussa johtoa tuomaan henkilöstönäkökulman liiketoiminnan suunnitteluun ja strategian toteutukseen. Vastaa HR:n kokonaisuudesta ja kehittämisestä.

Lue lisää tästä case Fonecta.

Vuokra HR-johtajan (Interim HR-johtajan) osaamiseen kuuluu mm.

Vuokra HR-päällikkö / Interim HR Manager

Kokenut HR-päällikkö auttaa sinua Vuokra HR-päällikön palvelussa operatiivisessa HR-työssä ja samalla hoituvat myös työsuhdejuridiset asiat sekä esihenkilöiden juridinen tuki. 
Vuokra HR-päällikön osaamiseen kuuluu mm.

Vuokra työsuhdejuristi / Vuokra työsuhdepäällikkö

Vuokra työsuhdejuristimme tai Vuokra työsuhdepäällikkömme ovat kokeneita juridiikan ammattilaisia, joilla jokaisella on kokemusta ja näkemystä myös HR-asioista. Lisäksi juristeillamme on kokemusta myös työmarkkinakysymyksistä, paikallisista sopimuksista ja erilaisista muutostilanteista. 
 
Lue lisää tästä case Eksote. 
 
Vuokra työsuhdejuristin tai Vuokra työsuhdepäällikön osaamiseen kuuluu: 

UUTISET

Vuokra HR -palvelu

HR & REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Tarja Forsblom-Korsi

Olen Tarja Forsblom-Korsi. Toimin HR Legalilla ensisijaisesti rekrytointi- ja suorahakukonsulttina. Sparraan ja autan myös erilaisissa HR-projekteissa ja kehittämishankkeissa. Olen työskennellyt hr-palveluiden parissa jo 25 vuotta. Kokemusta on kertynyt niin konsulttina ja hr-palveluliiketoiminnoista vastaavana kuin myös sisäisistä HR-toiminnoista työskentelystä eri rooleissa. Rekrytoinnit ja henkilövalinnat eri toteutusmenetelmin ja niihin liittyvä kehittäminen ovat kulkeneet työssäni mukana jo vuoden 1997 alusta alkaen.