Vuokra HR -palvelusta ratkaisu Vesivekin muutostilanteeseen

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Vesivekkiläisiä on Suomessa noin 700 ja heidän asiantuntijansa palvelevat usealla paikkakunnalla ympäri Suomen. 

Muutama vuosi sitten Vesivekillä oli ajankohtaista palkata yhtiön ensimmäinen puhtaasti HR-työhön keskittyvä asiantuntija. Vuoden kuluttua tästä eteen tuli kuitenkin muutostilanne, kun HR-asiantuntija siirtyi uusiin tehtäviin. HR-työtä oli saatu hyvin edistettyä, mutta Vesivekillä oli vielä jäsentymättä, mitä kaikkea HR voisi olla ja Vesivekin konsernin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki halusi jatkaa HR:n kehittämistä. 

– Halusimme ehdottomasti HR-ammattilaisen, joka voisi olla rakentamassa henkilöstöjohtamisen kokonaisuutta ja ottaisi nopeasti kiinni kesken jääneistä asioista.

– Tunnistimme kuitenkin, että koska meillä ei ollut muita HR-tehtävissä toimivia, olisi uuden työntekijän perehdyttäminen haasteellista. Tässä kohtaa käännyimme HR Legalin puoleen ja heidän Vuokra HR -palvelun kautta saimme osaavan henkilöstöjohtajan.

Kokenut HR-ammattilainen Hanna Rinne aloitti vuokrattuna henkilöstöjohtajana ja pystyi olemaan avuksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Palvelun nopeuteen ja laatuun on oltu Vesivekillä erittäin tyytyväisiä.  

–  Yhteistyö on sujunut loistavasti ja saimme timantin! On ollut hämmästyttävää huomata, kuinka nopeasti Hanna on ottanut hommat haltuun ja päässyt sisään toimintaamme. Kentällä on oltu iloisia positiivisesta ja ratkaisukeskeisestä HR-ammattilaisesta.  

– Ilahdutti myös se, miten aidosti meistä oltiin kiinnostuneita. Ei vain siitä, miten henkilöstöjohtajana toimiva Hanna onnistuu tehtävässään, vaan miten meillä Vesivekillä menee. Meihin ollaan säännöllisesti yhteydessä ja halutaan kuulla arjestamme ja toiveistamme. Voin lämpimästi suositella HR-osaamisen vuokraamista. 

 

Lue lisää Vuokra HR -palveluistamme täältä.

Vuokra HR -palvelut

Tarja Forsblom-Korsi

Olen Tarja Forsblom-Korsi ja vastaan Vuokra HR -palveluliiketoiminnasta. Meiltä voit vuokrata HR-osaamista vaativiin ja laajaa kokemusta edellyttäviin tehtäviin. Palvelumme räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti. Palvelu voidaan toteuttaa osa-aikaisesti, kokoaikaisesti, määräaikaisesti tai toistaiseksi voimassaolevana palveluna. 

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä minkälainen palvelu sopisi parhaiten tarpeisiinne.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia