Viessmann Refrigeration Systems Oy, monipuolista apua valmennuksista työsuhdejuridiseen konsultointiin

Monipuolista apua valmennuksista työsuhdejuridiseen konsultointiin

”Yhteistyömme alkoi, kun tarvitsimme kumppania uudelleenjärjestelyprojektissa. HR Legal oli ennestään tuttu yritys webinaarien ja valmennusten kautta, joten he tuntuivat luonnolliselta vaihtoehdolta auttamaan meitä. Valmennusten ja projektien lisäksi hyödynnämme heidän työsuhdejuridista konsultointipalveluaan aina tarpeen mukaan.

Yhteistyö on vaivatonta, joustavaa, tehokasta ja sopivan rentoa. Aikaa järjestyy aina kun sitä tarvitaan eikä mikään asia ole liian pieni tai liian suuri ratkaistavaksi.

HR Legalissa yhdistyvät juridinen osaaminen ja pitkä kokemus HR:stä, joten heiltä saa lainopillisten neuvojen lisäksi näkemyksiä parhaista käytännöistä ja vallitsevista trendeistä. Kun yhteistyö on säännöllistä ja yhteyshenkilömme tuntee yrityksemme taustoja ja tilannetta, on helppo hypätä suoraan asiaan ja ratkaisut rakentuvat vaivattomasti juuri meidän tarpeemme huomioiden.”

Katja Moilanen, Head of HR

HR & Laki, valmennukset

Anna-Maria Wassman

Olen Anna-Maria Wassman, yksi HR Legalin työsuhdejuristeista. Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun sen eteen tekee töitä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä