Tietosuojasta kilpailuetu! Case Kauppahalli24

Tietosuojasta kilpailuetu! Case Kauppahalli24

Kun kaksi toimialansa kapinallista alkaa tekemään yhteistyötä, syntyy uusia innovaatioita

Tietosuojasta kilpailuetu! Case Kauppahalli24

Kun kaksi toimialansa kapinallista alkaa tekemään yhteistyötä, syntyy uusia innovaatioita

”Toimimme kartoittamattomalla toimialalla, jossa ei vielä ole vakiintuneita käytänteitä. Tämä vaatii myös yhteistyökumppaneilta ratkaisuissaan luovuutta, sekä rohkeutta hyväksyä, että valmiita toimintamalleja ja ennakkotapauksia ei ole” -kertoo Veijo Heinonen, Kauppahalli24:n perustaja ja liiketoimintajohtaja.

Yhteistyötä HR Legal Services Oy:n kanssa Veijo kuvailee näin: ” HR Legal Servicessä meidän kasvutarina tienraivaajina on hyväksytty ja saamme palvelua aina silloin kuin tarvitsemme. Meille ei myydä valmiita tuotteita ja sekin uskalletaan sanoa, kun oma osaaminen loppuu ja suositellaan muita asiantuntijoita.”

Veijo näkee myös HR Legal Services Oy:n positiivisesti kapinallisena ja erottautuvana omalla toimialallaan: ”Siellä otetaan rohkeasti asioihin kantaa ja ajatellaan luovasti. Saamme HR Legal Servicesiltä tukea ja sparrausta mm. työsuhde- ja tietosuoja-asioihin”.

Tietosuojasta kilpailuetu!

Yksi konkreettinen innovatiivisen yhteistyön tulos on tietosuojan eli GDPR:n muovautuminen positiiviseksi kilpailueduksi Kauppahalli24:ssa. Uuden teknologian ja tekoälyn avulla Kauppahalli24:n asiakkaiden tietoja käsitellään ainoastaan anonyymisti. Asiakkaat voivat siis luottaa tietojensa olevan täysin turvassa. ”Tämä innovaatio ja oivallus syntyi yhdessä HR Legal Servicesin kanssa” -kertoo Veijo.

 

 

Lue lisää Juridisista palveluistamme täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää
tietosuoja-asioista, ota yhteyttä.

Tapio Pesonen

Olen Tapio Pesonen ja mukana tiimissä kattavalla kokemuksella HR:stä, tietosuojasta, muusta liikejuridiikasta ja kehitystehtävistä. Töissäni keskityn tietosuojaan, erilaisiin sopimuksiin ja työyhteisösovitteluihin. Aina on aikaa asiakkaalle ja mielelläni autan missä voin!

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksiaan HR-Legal Servicestä