Juustoportti Oy, monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa valmennusta

Monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa valmennusta

”Yhteistyö HR Legalin kanssa alkoi suosittelun kautta. En tuntenut heitä entuudestaan, mutta sain suosituksen kysyä heiltä tarjousta, kun suunnittelimme esihenkilövalmennuksemme ohjelmaa. Jo tarjousvaiheessa he tekivät vaikutuksen ja tuli tunne, että tietävät kyllä mistä puhuvat. Heti alusta lähtien mukana keskusteluissa oli myös henkilö, joka meitä tuli valmentamaan.

Valmennusohjelma on kestänyt jo useita kuukausia ja jatkuu edelleen, painotus on ihmisten johtamisessa ja työoikeudessa. Sekä suunnitteluvaiheet että toteutus ovat sujuneet erittäin hyvin, meidän toiveemme ja täsmennykset on aina kuultu ja huomioitu. 

Valmennuksissa on hyvin rytmittynyt teoria, aktivointi ja harjoitukset. Olemme saaneet palautetta esihenkilöiltä, että tullut jopa tunne, että oltaisiin samassa tilassa, vaikka ollaankin etänä. HR Legalin valmentajien asiantunteva ja rauhallinen tyyli on ollut avainasemassa. 

Hyviä oivalluksia ja heräämisiä on tullut valmennusten myötä, ja tietenkin paljon uutta tietoa, etenkin työoikeuteen liittyen. Valmennuksen aiheisiin palaamme usein arjen keskusteluissamme. Valmennuksen konkreettiset harjoitukset ovat olleet todella tärkeitä esihenkilöillemme, olemme esimerkiksi tehneet harjoituksia puheeksi otosta.  

Yhteistyö HR Legalin kanssa on yllättänyt minut pelkästään positiivisesti, ottaen huomioon, että minulla ei ollut ennestään heistä mitään kokemusta.”

Maria Kankaanpää, HR-päällikkö

 

 

Lue lisää Koulutuspalveluistamme täältä.

Lisätietoa valmennuksista ja
koulutuksista antaa:

Minna Kajanne

Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta. Selkeydestä, johdonmukaisuudesta ja rohkeudesta. Haluan auttaa ja tukea näissä asioissa myös sinua ja organisaatiotasi.

Ota yhteyttä, niin jutellaan. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä