Fonecta Oy, vuokra HR-johtaja (Interim HR-johtaja) palvelusta tukea yrityksen muutostilanteisiin

Vuokra HR-palvelusta tukea yrityksen muutostilanteisiin

”Päätimme käyttää HR-Legalin vuokra-HR palvelua, kun HR-johtajamme irtisanoutui. Meillä oli juuri käynnistynyt melko suuri uudelleenorganisointi ja siihen liittyvät YT-neuvottelut ja lisäksi interim-CEO ruorissa. 

Tarvitsimme pikaisesti avuksemme kokeneen HR-johtajan vahvalla juridisella osaamisella. Ari Kuutschin HR Legalilta täytti tämän tarpeen oikein hyvin. Hän auttoi meitä hoitamaan neuvottelut ja muutoksen suunnitellussa aikataulussa ja samalla välttämään juridisia karikkoja. 

HR-vuokrapalvelu sopi erityisen hyvin tilanteeseemme, kun meillä oli vaativa ja työläs muutoshanke samalla kuin johdon koostumuksessa oli paljon muutoksia. Uuden HR-johtajan rekrytointi olisi kestänyt niin kauan, ettei se olisi ratkaissut akuuttia tarvetta. 

Kokeneen tekijän lisäksi HR Legal tarjosi taustatukea ja neuvoja interim-CEO:lle vaikeiden erityiskysymysten ratkaisemiseksi. Arvostimme myös projektin loppuvaiheessa mahdollisuutta siirtyä tuntipohjaiseen laskutukseen, kun kaikkein vaativin projekti oli ohi, ja tarvitsimme apua vain satunnaisiin tarpeisiin.”

Patrick Sallner, toimitusjohtaja

 

 

Lue lisää Vuokra HR-palveluistamme täältä.

STRATEGIA, VAATIVAT HR-PROJEKTIT

Ari Kuutschin

Olen Ari Kuutschin ja työurani jakautuu melko tasan puoliksi HR ja liiketoimintavastuiden kesken. Tällä tulokulmalla autan asiakkaitamme löytämään konkreettisia ja toimivia ratkaisuja strategian toteuttamiseen henkilöstöjohtamisen keinoin. Kärkenä johtamisen ja työn tuottavuuden parantamiseen liittyvät projektit organisaatioiden muutoshallintaa, työhyvinvointia ja työsuhdejuridiikkaa unohtamatta. Ole rohkeasti yhteydessä ja varataan hetki ilmaiseen sparraukseen.

REFERENSSIT

Asiakkaitamme ja heidän kokemuksia HR-Legal Servicestä