Skip to content
Alasivujen hero, taso 1 (blogi)

Nina Meincke HR Legalin toimitusjohtajaksi

|

1 min lukuaika

Nina Meincke on nimitetty HR Legal Services Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. HR Legalin perustaja Henna-Riikka Huhta jatkaa strategiajohtajana.

Henna-Riikan mielestä mille tahansa yhtiölle on tärkeää, että johto välillä vaihtuu.
 
- Olen supertyytyväinen siitä, että olemme saaneet tilalleni uuden toimitusjohtajan, ja juuri Ninan. Olen kaivannut tätä muutosta HR Legalille jo pidempään, Henna-Riikka kertoo.

- Tämä mahdollistaa meille kehittymistä yhtiönä ja lähdemme innolla kohti uutta aikaa tiiminä. Jatkan itse strategiajohtajana ja keskityn pitkän aikavälin strategian suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentely jatkuu muuten normaalisti siten, että olen aktiivisesti mukana meidän sidosryhmätoiminnassa, myynnissä ja markkinoinnissa.
 
Nina on seurannut HR Legalia jo pidempään ja iloitsee nyt siitä, että on osa tiimiä.
 
- Tänne tullessa tuntui kuin olisi kotiin tullut. Koen arvot omikseni, samoin missiomme: haluamme tehdä työelämästä inhimillisempää. HR Legalissa yhdistyy kaikki se minkä eteen haluan työskennellä. On ilo ja kunnia päästä luotsaamaan ammattitaitoista tiimiä ja edistämään HR Legalin kasvutarinaa.

 

Henna-Riikka Huhta ja Nina MeinckeKuvassa vasemmalla HR Legalin perustaja Henna-Riikka Huhta ja oikealla toimitusjohtaja Nina Meincke.

graphic

Voisimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä – vastaamme pian.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊