Yksityisyytesi on meille tärkeää

Toimintamme perustuu luottamuksellisuuteen sekä vastuullisuuteen ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että saat läpinäkyvästi ja selkeästi tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Ohessa kuvaamme toimintaperiaatteemme henkilötietojesi käsittelyssä. Kerromme, mitä henkilötietoja me sinusta tarvitsemme ja mitä tarkoitusta varten.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme henkilötietoja käsittelemme, jotta voimme tarjota palveluitamme ja huolehtia asiakassuhteista parhaalla mahdollisella tavalla. Käsittelemme tietoja yhteisen joko sopimuksemme perusteella tai sellaisen valmistelemiseksi. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat yhteystiedot, kuten nimi, työtehtävä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Keräämme tarvittavat tiedot suoraan asiakkaalta tai yhteistyökumppanilta. Säilytämme tietoja asiakkuuden voimassa ollessa, sekä sen jälkeen voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset huomioiden. 

Toimeksiantoihin perustuen käsittelemme henkilötietoja siltä osin kuin se on tarpeen toimeksiannon hoitamiseksi. Pyrimme minimoimaan käsiteltävät henkilötiedot vain toimeksiannon kannalta välttämättömiin henkilötietoihin. Esimerkiksi käsiteltäviä henkilötietoja voivat olla yhtiön henkilöstöä koskevat tiedot. Asiakas toimittaa asian hoitamiseksi tarvittavat tiedot ja ne arvioidaan yhdessä asiakkaan kanssa. Säilytämme tietoja toimeksiantoihin perustuen, erilaisten oikeuksien ja velvoitteiden toteutumiseksi. Arvioimme säilyttämistarvetta vähintään kerran vuodessa. 

Potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja käsittelemme heidän suostumuksellaan markkinointitarkoituksiin. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat yhteystiedot, kuten nimi, työtehtävä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Keräämme tarvittavat tiedot suoraan asiakkaalta tai yhteistyökumppanilta. Säilytämme potentiaalisten asiakkaiden tietoja suostumuksen voimassaoloajan. 

Työnhakijoiden tietoja käsittelemme tarpeen arvioimiseksi ja valintapäätöksen tekemiseksi. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat muun muassa yhteystiedot sekä koulutus- ja työkokemustiedot. Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet meille toimittanut. Mikäli olet ilmoittanut meille linkin julkiseen profiiliisi, käsittelemme myös tämän profiilin tietoja. Tarvitsemme tietojasi, jotta voimme huomioida sinut rekrytoinnissa.

Tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä meille saapuneita hakemuksia. Jos kuitenkin haluat peruuttaa työnhakusi ennen valintaa ja pyydät tietojasi poistettavaksi, onnistuu se ilmoittamalla asiasta HRL@hrlegal.fi. Rekrytointiprosessin päättymisen jälkeen työhakemusta säilytetään lainsäädännön vaatimusten noudattamisen osoittamiseksi kahden vuoden ajan valintapäätöksestä.

 

Henkilötietojen luovutus tai siirtäminen

Luovutamme henkilötietoja omassa yritysverkostossamme, jos olet antanut siihen suostumuksen.

Tapahtumiemme, asiakastilaisuuksien ja valmennusten järjestämiseksi käytämme ilmoittautumisiin Lyyti Oy:n palvelua, jolloin ilmoittautumistiedot siirtyvät sitä Lyyti Oy:n järjestelmään. 

HS Works Oy tarjoaa meille IT-tukea tarvittaessa. Heillä voi olla palveluiden teknisen ylläpidon ja kehittämisen vuoksi väliaikaisesti pääsy henkilötietoihin. 

Toimeksiantoihin perustuvia henkilötietoja säilytetään OneDrive-pilvipalvelussa, jolloin tietoja saattaa siirtyä myös EU:n ulkopuolelle. Tietojen siirrossa noudatetaan tällöin tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Riittävä tietosuoja ja -turva varmistetaan tarvittaessa mallisopimuslausekkeilla.

 

Evästeet

Käytämme evästeitä sivustollamme. Evästeiden avulla varmistamme sivujemme toimivuuden ja pyrimme parantamaan käyttäjäkokemusta. Valinnastasi riippuen evästeitä voidaan käyttää myös tilastointiin, analysointiin ja markkinointitarkoituksiin. Halutessasi voit muuttaa evästeasetuksia sivun alalaidasta. 

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joista osa on välttämättömiä, jotta verkkosivu toimii. Muiden evästeiden käytölle, kuten markkinointi- tai analysointitarkoituksiin, tarvitsemme kuitenkin suostumuksesi. Evästeet voi asettaa kolmas osapuoli, kuten sivuston ylläpitäjä tai analytiikkapalveluntarjoaja.

Lisätietoja evästeistä voit kysyä HRL@hrlegal.fi

 

Oikeutesi rekisteröitynä

Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot ja oikaista virheelliset tai puutteelliset tiedot

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu sekä saada jäljennös kyseisistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset tai puutteelliset tiedot oikaistuksi. 

Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Sinulla on joissakin tilanteissa lainmukainen oikeus saada tietosi poistetuksi. Sinulla on oikeus tietojen poistamiseen muun muassa silloin, kun tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne alun perin kerättiin.

Mikäli tarvitset lisätietoa poistamisesta ja sen edellytyksistä, voit olla yhteydessä HRL@hrlegal.fi.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Silloin kun käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, mutta sinulla on henkilökohtainen erityinen peruste vastustaa tietojen käsittelyä, arvioimme pyyntösi suhteessa oikeutettuun etuumme. Vaatimuksen yhteydessä sinun tulee yksilöidä erityinen peruste, jonka vuoksi käsittelyä vastustetaan. 

Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten. 

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on lainmukainen oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. 

Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä muun muassa silloin, kun me emme enää tarvitse tietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta tarvitset niitä itse esimerkiksi oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Tietojen käsittelyn rajoittaminen tarkoittaa, että tietoja ei aktiivisesti käsitellä. 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada tietosi siirretyksi itsellesi yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa. 

Siirto-oikeus koskee vain automaattisesti käsiteltäviä tietoja, jotka olet itse meille antanut ja joita käsitellään sopimuksen tai suostumuksen perusteella.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Jos katsot, että oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle Euroopan Unionin alueella. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutetun toimisto. Tietosuojavaltuutetun toimiston yhteystiedot löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi

Lisätietoja

Tarvittaessa saat lisätietoja osoitteesta HRL@hrlegal.fi.