Outplacement – työnhakuvalmennukset

Yksilöllisillä työnhakuvalmennuksilla vahvistetaan henkilön omaa motivaatiota työnhakuun, tuetaan nykyaikaisessa työnhaussa ja rakennetaan omaa urapolkua. Valmennuksemme vahvistavat ammatillista itsetuntoa ja parhaimmillaan avaavat uusia uria. 

Uudelle uralle, yksilöllinen työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksemme, Yksilöllinen Uudelle uralle -valmennus, tarjoaa valmennettavalle omaa kehittymistä ja yksilöllistä työnhakua tukevan prosessin. Valmennuksessa hyödynnetään coaching-tekniikoita, harjoitellaan ja opitaan erilaisia työnhakumenetelmiä. Valmennuksen aikana saat tukea oman itsesi kehittämiseen omien tavoitteiden mukaan. Laadimme yhdessä ansioluetteloita, harjoittelemme haastatteluita ja teemme toivottavasti myös yhdessä hakemuksia. 

Uudelle uralle valmennus sisältää minimissään 1 + 6 tapaamista valmentajan kanssa. Lisäksi prosessiin voidaan yhdistää itsearviointi (Cute-e, Wopi, Workplace Big Five) ja purkukeskustelu. Prosessi on aina yksilöllinen, joten räätälöimme kokonaisuuden henkilön omien toiveiden mukaan. 

Milloin työnhakuvalmennusta on järjestettävä?

Muutosturvan mukainen velvollisuus antaa mahdollisuus työnhakuvalmennukseen koskee yrityksiä, jotka työllistävät säännöllisesti vähintään 30 työntekijää. Lisäksi työnhakuvalmennus on järjestettävä niille henkilöille, joiden työsuhde päättyy tuotannolliseen ja taloudelliseen irtisanomisperusteeseen, ja joiden työsuhde on kestänyt vähintään 5 vuotta. Toki työnhakuvalmennusta voi tarjota aina, kun siihen on tarvetta. 

Työnhakuvalmennukset, isot ryhmät

Mikäli muutosturvan mukaiset valmennukset kohdistuvat yli 20 henkilöön, toteutamme kokonaisuuden yhteistyökumppaneidemme kautta. Eilakaisla ja Careeria toimivat meidän kumppaneina. 

Työnhakuvalmennustarpeita? Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme!

Etsitkö osaavaa ja luotettavaa kumppania työnhakuvalmennuksiin? Onko teillä pohdinnassa outplacement -palvelu? Mietitteko muuntokoulutusta tai rekrytointivalmennusta? Tiimimme on käytettävissä!

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää:

minna.kajanne@hrlegal tai koulutus@hrlegal.fi

040 833 8053

Tutustu palveluihimme

Työnhakuvalmennukset

Yksilöllinen uudelle uralle -valmennus

Tämä työnhakuvalmennus on tarkoitettu erityisesti asiantuntija- tai johtotehtävissä toimiville. Valmennuskokonaisuus räätälöidään ja tyypillisesti se pitää sisällään min 6 coaching-tapaamista sekä itsearvioinnin ja purkukeskustelun. 

Työnhakuvalmennus, pienryhmät

Tämä työnhakuvalmennus on tarkoitettu max 20 henkilön pienryhmille. Valmennus sisältää 1 – 2 yhteistä valmennusta sekä keskimäärin 5 coaching-tapaamista sekä itsearvioinnin ja purkukeskustelun. Tämä valmennus soveltuu erityisesti asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. 

Työnhakuvalmennukset, isot ryhmät

Toteutamme isoille ryhmille suunnatut työnhakuvalmennukset kumppaneidemme Careerian ja Eilakaislan kautta. Heidän valmennuksissa hyödynnetään monipuolisia verkko-oppimisen työkaluja, valmennuksia ja yksilöllistä tukea. Lisäksi näihin valmennuksiin on yhdistettävissä rekrytointi- ja muuntokoulutuksia.

Rekrytointi- ja muuntovalmennukset

Suosittelemme rekrytointi- ja muuntovalmennuksiin Careeerian valmennustarjontaa. Ole yhteydessä niin kerromme niistä mielellämme lisää!