Leader onlinevalmennus

Tarjoamme valmiita valmennuksia tai räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeisiin. Lähestymisemme on käytännönläheinen ja osallistava, joten käsiteltyjä asioita on helppo soveltaa arkeen.

Osaava esihenkilö on organisaation tärkeä voimavara

Uskomme siihen, että esihenkilöt ovat jokaisen organisaation tärkeä voimavara. Esihenkilöiden kautta toteutuvat sekä liiketoiminnan tavoitteet että työnantajan oikeuksien ja velvollisuuksien toteutuminen. On myös ehdottoman tärkeää, että esihenkilöt toimivat yhdessä laadittujen pelisääntöjen ja käytäntöjen mukaan ja kohtelevat työntekijöitä arvostavasti ja oikeudenmukaisesti, sekä arjen johtamiskohtaamisissa että työsuhteen elinkaaren mukaisissa vaikeissa tilanteissa. 

Uskomme lisäksi, että tulevaisuudessa organisaatiolla on tarve yhdistää digitaalisia valmennuksia tai infoja ja yhteisiä kohtaamisia, tapahtuivatpa ne virtuaalisesti tai lähivalmennuksina. Joskus on paikallaan lisätä tietoja ja taitoja omaan aikatauluun parhaiten sopivalla hetkellä ja joskus on paikallaan rakentaa organisaatiokulttuuria, johtamislupausta ja käytäntöjä yhdessä. Molemmille on paikkansa ja voimme luoda teille sopivan kokonaisuuden.

Räätälöidyt ja valmiit valmennuskokonaisuudet

Räätälöimme valmennukset aina asiakkaan toiveiden mukaan. Räätälöityjen valmennusten lisäksi meiltä löytyy myös valmiita valmennusohjelmia kuten Osaava esihenkilö (3 x valmennus), Leader – vaikuttavaa esihenkilötyötä (5 x valmennus), Leader – inhimillistä esihenkilötyötä (7 x valmennus). Valmennuksiin voidaan yhdistää myös coachingia tai työnohjausta sekä itsearviointeja. 

Tutustu palveluihimme

Esihenkilövalmennukset

Räätälöidyt organisaatiokohtaiset valmennukset

Valmiita valmennussarjojamme ovat Osaava esihenkilö, Leader -vaikuttavaa johtamista sekä Leader – inhimillinen johtaja.
Oletko kiinnostunut yksittäisestä valmennuksesta, jossa käytäisiin esihenkilöillenne läpi esihenkilön oikeudet ja velvollisuudet?

Avoimet esihenkilövalmennukset

Tarjoamme kaikille avoimia valmennuksia ympäri vuoden. Esihenkilöille on laadittu Leader -vaikuttavaa esihenkilötyötä valmennuskokonaisuus (5 moduulia).

Leader onlinevalmennus

Olemme latineet kattavan digitaalisten valmennusten kirjaston, jonka sisältöön pääset tutustumaan mistä ja milloin vain. Tutustu esimiehille suunnattuun leader-digivalmennukseen. Olisiko se juuri sopiva vaihtoehto teille?

Esihenkilön oikeudet ja velvollsuudet haastavissa tilanteissa

Kestosuosikki! Valmennuksessa pureudutaan käytännönläheisesti esihenkilön arjen työsuhdeasioihin. Miten tasapuolista kohtelua toteutetaan arjessa? Miten käytetään direktio-oikeutta? Alisuoriutumista? Miten esihenkilön tulisi toimia. Valmennuksesta saatavilla online-valmennus sekä 3 h / 7 h valmennukset.