Webinaari 28.9. Muutosneuvottelut ja outplacement

Onko Suomi kohta jälleen taantumassa? Ainakin merkkejä Suomen taloustilanteen heikkenemisestä on ilmassa runsaasti. Tilastokeskus kertoo kuluttajien luottamuksen talouteen olleen alamaissa jo pidemmän aikaa ja Elinkeinoelämän keskusliiton luottamusindikaattori kertoo samaa, yritysten luottamus talouteen vähenee usealla toimialalla.

Monessa yrityksessä tämä tarkoittaa jälleen sitä, että tulevaisuutta suunnitellaan hyvin epävarmassa tilanteessa.

Mikä on tilanne sinun työpaikallasi?
Valmistaudutteko jälleen, tai kenties ensimmäistä kertaa muutosneuvotteluihin? Tarvitsetteko tukea irtisanomiseen? Onko outplacement tuttu työkalu?

Hyvin ja inhimillisesti hoidetut työvoiman vähentämistilanteet kertovat vastuullisesta työnantajasta. Organisaation jättävistä ihmisistä on tärkeää huolehtia ja tukea heidän uudelleen työllistymistään.

Kerromme tässä webinaarissa, miten muutosneuvotteluihin kannattaa valmistautua, mitkä ovat tärkeitä huomioitavia asioita neuvotteluiden edetessä sekä miten outplacement-palvelut ovat avuksi muutostilanteessa. Kerromme myös, miten muutosta toteuttavia esimiehiä voidaan tukea.

Webinaari on suunnattu yrityksen henkilöstöhallinnossa työskenteleville, yrityksen johdolle ja kaikille, jotka haluavat oppia lisää muutosneuvotteluista ja outplacement-palveluista

Näitä aiheita käsittelemme

  • Muutosneuvotteluiden kulku
  • Viisi tärkeää nostoa muutosneuvotteluista
  • Outplacement-valmennuksen hyödyt muutostilanteissa
  • Yleisimmin kysytyt kysymykset outplacement-valmennuksesta
  • Kuinka esimiehiä tuetaan muutostilanteessa
 

Tule Webinaarin päivittämään tai syventämään tietämystäsi muutosneuvotteluista ja outplacementista.

Maksuton webinaari pidetään keskiviikkona 28.9. klo 8.30–9.30. Webinaarista ei tule tallennetta.
Mukaan tilaisuuteen voit ilmoittautua tästä.

Webinaarissa puhuvat Katriina Huhtala ja Minna Kajanne.

 

Tervetuloa mukaan!

katriina-huhtala

Katriina Huhtala toimi HR Legalissa työsuhdejuristina sekä juristitiimin vetäjänä. Hän on tehnyt yli kaksikymmentävuotta työsuhdeasioita päätyökseen ja ollut mukana lukuisissa yt-neuvotteluissa. Työllistymistä edistävän koulutuksen järjestämisen tultua työnantajalle velvoitteeksi, Katriina on ollut neuvomassa ja kouluttamassa muutosturvan järjestämisestä.

Katriinaan voit olla yhteydessä puhelimitse 050 597 5066 sähköpostilla katriina.huhtala@hrlegal.fi 

minna-k

Minna Kajanne toimii HR Legalissa asiakkuuspäällikkönä ja valmentajana. Minnalla on pitkä kokemus HR:n johtotehtävistä ja hän on ollut vetämässä useita yt-neuvotteluita. Minnalla on myös vahva valmennustausta ja hän on valmentanut esihenkilöitä irtisanomistilanteita varten ja tehnyt myös jo 15 vuoden ajan outplacement-valmennuksia.

Minnaan voit olla yhteydessä puhelimitse 040 833 8053 sähköpostilla minna.kajanne@hrlegal.fi