Työsuhdetuki, juridista konsultointia palveluna

Teemme vuosien kokemuksella ja intohimolla työsuhdejuridista konsultointia. Palvelumme perustuu vahvaan työsuhdejuridiseen osaamiseen, mutta toiminnallemme tyypillisesti yhdistämme palveluumme myös HR-näkökulmaa. Kaikilla juristeillamme on taustalla myös HR-kokemusta, joten käytännönläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja konkreettiset suositukset ovat meille luontaisia. Pidämme myös tärkeänä sitä, että vaikeissakin tilanteissa toimitaan inhimillisestä ja haetaan oikeudenmukaista toimintamallia.

Mistä konsultoimme työsuhdeasioissa?

Konsultoimme oikeastaan kaikesta työsuhteen elinkaarella. Aina työsuhteen alusta rekrytointitilanteista työsuhteen päättämiseen. Toimimme taustatukena, mutta olemme myös tarvittaessa mukana toteuttamassa toimenpiteitä. Laadimme erilaisia dokumentteja kuten paikallisia sopimuksia, johtajasopimuksia, työsopimuksia, ohjeita, lakisääteisiä suunnitelmia. Osallistumme erilaisiin tapaamisiin ja neuvotteluihin. Iso osa työstämme on yritysjärjestelyiden ja organisaatiomuutosten suunnittelun tukea ja toteuttamista. Lue lisää muutosneuvottelupalveluistamme tästä. 

Viime aikoina erityisesti erilaiset uudet työaikajärjestelmät sekä kilpailukieltosopimukset ovat olleet monessa organisaatiossa esillä. Lisäksi yrityskohtaiset työehtosopimukset ja paikalliset sopimukset kasvattavat suosiotaan. Autamme näissä kaikissa tilanteissa ammattitaidolla ja kokemuksella. 

Mietityttääkö työsuhteen päättämiseen liittyvät kysymykset?

Työsuhdejuridiset palvelumme skaalautuvat tilanteen mukaan

Työsuhdejuridiset palvelumme on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, mutta tarvittaessa autamme myös yksittäisissä toimeksiannoissa. Tilanteesta riippuen palvelumme ovat:

Työsuhdejuridinen konsultointi, tuntipohjainen: tässä palvelussa toteutamme toimenpiteitä asiakkaan esittämien toiveiden mukaan sovitussa ajassa. Asiakkaamme ei ole veloitettu käyttämään palveluitamme, mutta olemme aina käytettävissä. Usein asiakkaillamme on nimetty oma asiantuntija, mutta myös koko tiimimme on heidän käytettävissä. Laadimme toimenpiteistä toimenpide-erittelyä, johon laskutuksemme perustuu.

Kiinteä kk-palvelu: tämä palvelu sopii erityisen hyvin tilanteisiin, missä työsuhdejuridisen tuen tarve on säännöllistä ja jatkuvaa. Tällä palvelulla paikataan hyvin oman työsuhdejuristin palvelu arjessa, joustavalla tavalla. Palvelulla voidaan myös täydentää oman HR-tiimin osaamista. Palvelun kesto min 3 kk ja palvelu sisältää minimissään kuukaudessa 20 – 50 tuntia työtä.

Vuokra työsuhdejuristi, vuokra työsuhdepäällikkö palveluna: vuokratoimeksiannoissa juristimme ovat organisaationne käytettävissä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Palvelun minimikesto on 3 kk ja palvelu voidaan sopia myös toistaiseksi voimassa olevaksi. Vuokrapalvelussa työsuhdejuristimme ovat kuin osa organisaation HR-tiimiä ja työtä tehdään yhdessä sovitun toimenkuvan ja/tai tavoitteiden kautta. Vuokra työsuhdejuristin palvelua käytetään usein: sijaisuus tilanteissa, isommissa muutoshankkeissa, paikkaamaan väliajaksi työsuhdeosaamista, joustavana palveluna toistaiseksi.

Palvelun taso voi muuttua palvelun edetessä. Pidämme säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiimme ja kiinteissä kk-palveluissa sekä Vuokrapalveluissa tapaamme säännöllisesti asiakkaamme kanssa.

Tahdotko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Työsuhdejuridisissa palveluissa teitä auttaa koko meidän tiimi ja tavoitat meidät esimerkiksi hrl@hrlegal.fi tai tampere@hrlegal.fi.

Työsuhdejuridisissa palveluissa
teitä auttaa:

Katriina Huhtala

Olen Katriina Huhtala ja toimin HR Legalilla työsuhdejuristina. Autan asiakkaitamme niin haastavissa kuin pienemmissäkin työoikeudellisissa kysymyksissä.
Ota yhteyttä, niin sparrataan ja jutellaan, miten voisin olla avuksi.

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian