Outplacement-valmennukset

Yksilöllisillä outplacement-valmennuksilla vahvistetaan henkilön omaa motivaatiota työnhakuun, tuetaan nykyaikaisessa työnhaussa ja rakennetaan omaa urapolkua. Valmennuksemme vahvistavat ammatillista itsetuntoa ja parhaimmillaan avaavat uusia uria. 

Outplacement - yksilöllinen työnhakuvalmennus

Outplacement-valmennuksemme tarjoaa valmennettavalle omaa kehittymistä ja yksilöllistä työnhakua tukevan prosessin. Valmennuksessa hyödynnetään coaching-tekniikoita, harjoitellaan ja opitaan erilaisia työnhakumenetelmiä. Valmennuksen aikana saat tukea oman itsesi kehittämiseen omien tavoitteiden mukaan. Laadimme yhdessä ansioluetteloita, harjoittelemme haastatteluita ja teemme toivottavasti myös yhdessä hakemuksia. HR Legalin Outplacement-valmennuksessa voit myös kehittää työyhteisötaitoja tai johtamistaitoja tulevaa työuraa varten yhdessä ammattivalmentajan kanssa. 

Valmennuksen tavoite on tukea asiakasta työnhaussa konkreettisesti, uuden elämäntilanteen haltuunotossa ja tulevaisuuden suunnittelussa, taloudellisen tilanteen selvityksessä, eli päiväraha-asioissa. Lisäksi tavoite on tukea ja motivoida parhaaseen suoritukseen uusissa tilanteissa.

Valmennus sisältää minimissään 1 + 6 henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa. Lisäksi jokainen osallistuja tekee valmennuksen aikana itsearvioinnin käyttäytymistyyliprofiilin, jonka purkaa sertifioitunut valmentaja. Prosessi on aina yksilöllinen, joten räätälöimme kokonaisuuden henkilön omien toiveiden mukaan. 

Milloin Outplacement-valmennusta on järjestettävä?

Muutosturvan mukainen velvollisuus antaa mahdollisuus outplacement-valmennukseen koskee yrityksiä, jotka työllistävät säännöllisesti vähintään 30 työntekijää. Lisäksi työnhakuvalmennus on järjestettävä niille henkilöille, joiden työsuhde päättyy tuotannolliseen ja taloudelliseen irtisanomisperusteeseen, ja joiden työsuhde on kestänyt vähintään 5 vuotta. Toki työnhakuvalmennusta voi tarjota aina, kun siihen on tarvetta. 

Tavoitteena on edistää irtisanotun työntekijän uudelleen työllistymistä. Laki ei määrittele tarkemmin toteuttamistapaa, mutta on tärkeää, että koulutus järjestetään mahdollisimman laadukkaasti. Tämä vaikuttaa työnantajakuvaan, mutta on ennen kaikkea tärkeä tuki irtisanotulle vaikeassa tilanteessa.

Outplacement-valmennukset, isot ryhmät

Mikäli muutosturvan mukaiset valmennukset kohdistuvat yli 20 henkilöön, toteutamme kokonaisuuden yhteistyökumppaneidemme kautta. Eilakaisla ja Careeria toimivat meidän kumppaneina. 

Outplacement-valmennustarpeita? Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme!

Etsitkö osaavaa ja luotettavaa kumppania outplacement-valmennuksiin? Onko teillä pohdinnassa outplacement -palvelu? Mietitteko muuntokoulutusta tai rekrytointivalmennusta? Tiimimme on käytettävissä!

Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää:

minna.kajanne@hrlegal.fi tai koulutus@hrlegal.fi

040 833 8053

Tutustu palveluihimme

Outplacement-valmennukset

Yksilöllinen uudelle uralle -valmennus

Tämä outplacement-valmennus on tarkoitettu erityisesti asiantuntija- tai johtotehtävissä toimiville. Valmennuskokonaisuus räätälöidään ja tyypillisesti se pitää sisällään min 6 coaching-tapaamista sekä itsearvioinnin ja purkukeskustelun. 

Outplacement-valmennus, pienryhmät

Tämä outplacement-valmennus on tarkoitettu max 20 henkilön pienryhmille. Valmennus sisältää 1 – 2 yhteistä valmennusta sekä keskimäärin 5 coaching-tapaamista sekä itsearvioinnin ja purkukeskustelun. Tämä valmennus soveltuu erityisesti asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. 

Outplacement-valmennukset, isot ryhmät

Toteutamme isoille ryhmille suunnatut outplacement-valmennukset kumppaneidemme Careerian ja Eilakaislan kautta. Heidän valmennuksissa hyödynnetään monipuolisia verkko-oppimisen työkaluja, valmennuksia ja yksilöllistä tukea. Lisäksi näihin valmennuksiin on yhdistettävissä rekrytointi- ja muuntokoulutuksia.

Rekrytointi- ja muuntovalmennukset

Suosittelemme rekrytointi- ja muuntovalmennuksiin Careeerian valmennustarjontaa. Ole yhteydessä niin kerromme niistä mielellämme lisää!

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian