Valmennukset ja HR-koulutukset

Tarjoamme koulutus- ja valmennuspalveluitamme vuosien kokemuksella. Me uskomme, että hektisessä työelämässä henkilöstön laadukas koulutus on avain työssä jaksamiseen. Koulutuksella ja valmennuksella kasvatetaan yrityksen aineetonta pääomaa, ja samalla parannetaan työhyvinvointia. Kaikki valmennuksemme ovat käytännönläheisiä ja räätälöimme ne aina teidän tarpeisiinne sopiviksi!

Ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä henkilöstömme on palveluksessanne

Koulutuksissa ja valmennuksissa luodaan luotettava ja innostava ilmapiiri oppimiselle. Toiminnan perusta on käytännönläheisyys ja vuorovaikutuksellisuus. Valmennuksessa tarjoamme arjessa toimivia työkaluja, jotka on helppo omaksua ja ottaa käyttöön. Varmistamme osaamisen kehittävällä palautteella, kannustamalla ja innostamalla.

Käytämme valmennuksissa erilaisia fasilitointimenetelmiä ja tapausharjoituksia. Meidän valmennukset perustuvat aina faktatietoon, mutta sisältävät aina myös ajatuksia hyvistä käytännöistä, toimivia vinkkejä arkeen, esimerkkejä ja suosituksia. Valmennukset toteutetaan lähi- tai etävalmennuksena tai näiden yhdistelmänä. Lisäksi valmennussarjoihin on mahdollista yhdistää online-koulutustuotteitamme jatkuvaan oppimiseen. 

Olemme valmentaneet ja kouluttaneet esihenkilöitä, johtoa, HR-alan ammattilaisia ja henkilöstöä eri kokoisissa organisaatioissa, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Teemma koulutuksia ja valmennuksia vuosien kokemuksella, luotettavasti ja aina oppimista tukien.

Tutustua asiakasreferensseihimme tästä

Oppimismenetelmämme -kokemuksella konseptoitua ja rohkeasti räätälöityä

Käytämme sekä valmentaja –että opiskelijakeskeisiä oppimismenetelmiä. Tuomme valmennuspäivien alussa käsiteltäville asioille viitekehyksiä ja näkökulmia herätteeksi. Teoreettisemman aloituksen jälkeen käytämme case-esimerkkejä oppimisen tueksi. Opiskelijat osallistuvat vahvasti oppimisprosessiin tekemällä case –harjoituksia yksin ja ryhmissä.

Tähtäämme sulautuvaan oppimiseen eli valmentamisen ja opiskelun monimuotoisuuteen. Yhdistelemme lähivalmennusta ja kokemusperäistä oppimista työpaikoilla sitomalla valmennuksien teemat ja tehtävät vahvasti arjen työhön. Hyödynnämme myös verkkoympäristöä, ohjattuja skype-sparrauksia sekä ryhmäcoachingia oppimisen tukena.

Teemme valmennuspäivien aikana paljon ryhmätöitä ja omien tuotosten lisäksi opiskelijat oppivat myös toisiltaan. Osallistujat tekevät itsenäisesti pohdintatehtäviä valmennuspäivien jälkeen, sekä soveltavat saamiaan työkaluja itselleen sopivaksi. Hyödynnämme erilaisia fasilitointimenetelmiä case –harjoituksissa. Menetelmät valitaan teemaan ja ryhmäkokoon sopivaksi.

Suunnitelmissa esihenkilötyön kehittäminen tai työnohjaus? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Tahdotko tietää lisää meidän esihenkilövalmennuksista? Kaipaavatko tiiminvetäjänne etäjohtamiseen lisää työkaluja? Oletko kiinnostunut työnohjauksesta tai coachingista? Valmentajamme ovat käytettävissänne!

Voit jättää tarjouspyynnön tai kysyä lisää:

minna.kajanne@hrlegal.fi tai koulutus@hrlegal.fi

040 833 8053

Tutustu palveluihimme

Koulutuspalvelut

Esihenkilö/esimies-valmennukset

Tarjoamme valmiita valmennuksia tai räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeisiin. Lähestymisemme on  käytännönläheinen ja osallistava, joten käsiteltyjä asioita on helppo soveltaa arkeen. Valmiita valmennussarjojamme ovat Osaava esihenkilö, Leader -vaikuttavaa johtamista sekä Leader – inhimillinen johtaja. Yksittäisistä valmennuksista suosituimpia ovat: Valmentava johtaminen, itseohjautuvuus, esihenkilön rooli, valta & vastuu ja erilaisuuden johtaminen. 

Vuorovaikutus- valmennukset

Miten otan puheeksi haastavan tilanteen? Kuinka toimin parhaalla mahdollisella tavalla varhaisen tuen keskusteluissa? Kuinka kehitän vuorovaikutuskulttuuria? Vuorovaikutusvalmennukset pohjautuvat aina tutkittuun tietoon, mutta sisältävät myös paljon erilaisia harjoitteita. Esihenkilön / esimiehen oikeudet ja velvollisuudet yhdistettynä vuorovaikutusvalmennukseen antaa vahvan pohjan esihenkilötyön kehittämiseen.

HR Legal Online-valmennukset

Valmentaminen voi olla täysin ajasta ja paikasta riippumatonta. Tutustu HR Legalin online-valmennuksiin ja valitse itsellesi tai organisaatiollesi toimivimmat kokonaisuudet! Tarjoamme myös vuosilisenssejä esihenkilöiden, HR:n tai palkanlaskijoiden valmennuksiin.

Online-valmennuksistamme löytyy: HR Law Partner -valmennusohjelma niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille sekä palkanlaskijoille. Lisäksi esihenkilöille löytyy oma Leader -vaikuttavaa johtamista -valmennusohjelma. 

Avoimet valmennukset

Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia valmennuksia. Keväällä ja syksyllä käynnistyvät uudet ryhmät Leader -vaikuttavaa johtamista valmennussarjaan (5 x 3 h) ja muutosneuvottelut & Vastuullinen tehostaminen valmennussarjaan (3 x 2,5h). 

Toteutamme välillä kaikille avoimia valmennuksia myös muista teemoista. Elokuussa 2021 tulossa HR ja Data -valmennus data-analytiikasta kiinnostuneille. 

Työhyvinvointikortti®-koulutus

Työhyvinvointikortti® -koulutus on tarkoitettu niin johdolle, HR-alan ammattilaisille, esihenkilöille kuin myös koko henkilöstölle. Tarjoamme kaikille avoimia koulutuksia ympäri vuoden ja lisäksi toteutamme räätälöityjä työhyvinvointikortti® -koulutuksia organisaatioille.

Jokainen koulutukseen osallistuva saa materiaalipaketin ja työhyvinvointikortin. 

HR Law Partner®

HR Law Partner®-valmennussarja on tarkoitettu kaikille, jotka työssään tarvitsevat työsuhdetaitoja. Valmennussarja koostuu kahdeksasta moduulista ja se perustuu työsuhdejuridiikaan, mutta sisältää vahvasti HR-näkökulmaa, linkitystä strategiseen ajatteluun sekä inhimillisyyttä. Valmennussarjan suorittaneet saavat diplomin muistoksi.

Coaching ja työnohjaus

Sertifioidut coachimme ja työnohjaajat tarjoavat erilaisiin tilanteisiin soveltuvia yksilöllisiä ja pienryhmämuotoisia palveluja. Coaching soveltuu muun muassa erinomaisesti täydentämään esihenkilövalmennuksia. Työnohjaukselle voidaan tehokkaalla tavalla saada muutoksia aikaan itse työhön ja työn organisoimiseen.

Outplacement – työnhakuvalmennukset

Työnhakuvalmennusten valmentajat auttavat irtisanottuja uuden uran löytämisessä tai työllistymisessä. Autamme organisaatioita toteuttamaan lakisääteisiä muutosturvavelvoitteita. Keskitymme ensisijaisesti asiantuntijoiden yksilöllisiin työnhakuvalmennuksiin. Isommissa kokonaisuuksissa teemme yhteistyötä Eilakaislan ja Careerian kanssa. 

Muutosneuvottelut

Muutosneuvottelut & vastuullinen tehostaminen -valmennussarja sisältää kolme eri valmennuskertaa. Valmennussarja on suunnattu sinulle, joka haluat tietää tarkemmin käytännön tasolla, miten muutosneuvotteluprosessi tehdään ammattimaisesti, inhimillisesti ja liiketoimintaa tukien. Valmennussarjassa on huomioitu myös uusi YT-laki.

Työyhteisösovittelu

HR Legalin työyhteisösovittelijat käyttävät ratkaisukeskeistä mallia työyhteisösovittelussa. Työyhteisösovittelu soveltaa monenlaisiin työyhteisön ongelmatilanteisiin ja myös vakavampiin epäasiallisen kohtelun ja häirinnän tilanteisiin. Toimimme työyhteisösovittelijoina ja tarvittaessa teemme tarvittavat juridiset selvitykset tilanteesta. 

Työhyvinvointi-valmennukset

Työhyvinvointivalmennuksemme sopii erityisen hyvin työhyvinvoinnista ja työsuojelusta vastaaville henkilöille, HR-alan ammattilaisille ja kaikille esihenkilön tehtävissä työskenteleville. Tarjoamme Työhyvinvointikortti-koulutuksia, Palautumisvalmennuksia ja varhaisen tuen valmennuksia.

KOULUTUKSET

Avoimet valmennukset

Lisätietoa valmennuksista ja
koulutuksista antaa:

Minna Kajanne

Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta. Selkeydestä, johdonmukaisuudesta ja rohkeudesta. Haluan auttaa ja tukea näissä asioissa myös sinua ja organisaatiotasi.
Ota yhteyttä, niin jutellaan. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun.

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian