Harkitsetko työpaikan vaihtoa tai mietit seuraavia steppejä uralla?

Avoimet työpaikat

Toteutamme rekrytointeja eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme erilaisiin vaativiin asiantuntija-, esimies-, päällikkö- ja johtotehtäviin. Useammat hakumme toteutetaan joko suorahaku tai ns. hybridihakuina, joissa rekrytointi-ilmoitushakua tuetaan suorahakupalvelulla parhaiden tekijöiden löytämiseksi. Meillä saattaa siis olla juuri sinun taustaasi sopiva toimeksianto työstössä, vaikka se ei avoimessa työpaikkalistauksessa näykään. Älä siis epäröi jättää meille avointa hakemusta, mikäli et juuri nyt löytänyt listalta mielenkiintoista tehtävää 😊 Otamme sinuun yhteyttä viimeistään siinä vaiheessa, kun taustaasi sopiva tehtävä tulee meille hakuun.

Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä:

Tarja Forsblom-Korsi
+358 40 147 0489
tarja.forsblom-korsi@hrlegal.fi

Martti Kangas
+358 40 700 7754
martti.kangas@hrlegal.fi

Avoimet työpaikat

Mukaan meidän tiimiin?

Oletko palvelualtis, joustava ja ystävällinen työsuhde-, tietosuoja-, tai HR-asioiden osaaja?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia juuri meille.

Toimintamme kasvaa asiakkaiden mukana kaiken aikaa ja haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä tiimiimme.

Asiakas on kaiken tekemisemme ydin. Työssämme on tärkeää keskittyä olennaiseen ja työskennellä käytännönläheisesti. Työympäristömme on muuttuva ja vaatii sekä sopeutumis- että heittäytymiskykyä. Tavoitteemme työssä ovat korkealla – jokaisen tiimin jäsenen panos on tärkeä.

Hae meille!

Jos kiinnostuit työskentelystä kanssamme, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen HRL@hrlegalservices.fi. Ohessa kerromme, mitä tietoja me sinusta työnhakijana keräämme, mihin tarkoitukseen niitä käytämme ja miten säilytämme niitä.


Lisäksi kerromme oikeuksistasi henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!  Tietosuojasi on meille tärkeä.

  Mitä tietoja käsittelemme ja miksi?

  Käsittelemme vain työvoiman tarpeen arvioimiseksi ja valintapäätöksen tekemiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten yhteystietojasi sekä koulutus- ja työkokemustietojasi. Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet meille toimittanut. Mikäli olet ilmoittanut meille linkin julkiseen profiiliisi, käsittelemme myös tämän profiilin tietoja. Tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme huomioida sinut rekrytoinnissa.

  Tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme käsitellä meille saapuneita hakemuksia ja mahdollisesti täytäntöön panna siihen liittyvä työsopimus. Jos kuitenkin haluat peruuttaa työnhakusi ja pyydät tietojasi poistettavaksi, onnistuu se useimmiten ilmoittamalla asiasta HRL@hrlegalservices.fi. Rekrytointiprosessin päättymisen jälkeen työhakemusten säilyttäminen oikeutetun edun perusteella on joskus tarpeen esimerkiksi lainsäädännön vaatimusten noudattamisen osoittamista varten. Tällaisissa tilanteissa tietoja ei käsitellä, ellei siihen ole lainmukaista syytä.

  Kuka henkilötietojasi käsittelee ja mihin tietoja luovutetaan?

  Henkilötietojasi käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä perusteella oikeus käsitellä tietojasi. Kaikkia työntekijöitämme sitoo salassapitovelvollisuus.

  HS Works Oy tarjoaa meille tarvittaessa IT- tukea ja saattaa sen vuoksi käsitellä myös sinun henkilötietojasi. Heidän kanssaan on sovittu tietojen turvallisesta ja asianmukaisesta hallinnasta.

  Säilytämme henkilötietojasi Google Driven suojatussa ja tietoturvallisessa pilvipalvelussa. Tietoja saattaa Googlen tietosuojakäytänteiden mukaan siirtyä myös EU:n ulkopuolelle, jolloin tietosuojastasi huolehditaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksien mukaisesti, muun muassa EU:n hyväksymällä Privacy Shield -järjestelyllä sekä mallisopimuslausekkeilla.

  Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

  Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta, minkä jälkeen poistamme tiedot.

  Mitä oikeuksia sinulla on?

  Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja on tallennettu sekä saada jäljennös kyseisistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset tai puutteelliset tiedot oikaistuksi.

  Sinulla on oikeus pyytää rekrytointia varten lähettämäsi tiedot poistettavaksi milloin tahansa rekrytointiprosessin aikana, ellei niiden säilyttämiseen ole muuta perustetta.

  Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jolloin tietoja ei aktiivisesti käsitellä.

  Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä henkilökohtaisen erityisen tilanteen vuoksi silloin, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Vaatimuksen yhteydessä sinun tulee yksilöidä se erityinen tilanne, jonka perusteella käsittelyä vastustetaan.

  Jos katsot, että oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen tietosuojaviranomaiselle. Suomessa valvovana viranomaisena toimii Tietosuojavaltuutetun toimisto, jonka yhteystiedot löydät täältä.

  SUORAHAUSSA & REKRYTOINNISSA
  TEITÄ AUTTAA:

  Martti Kangas

  Kun teillä on tarve rekrytoida yritykseenne avainhenkilöitä ja johtoa, me hoidamme puolestasi rekrytoinnin ja henkilöarvioinnit, pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

  Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian