Arvot & tarina

Tarina yrittäjyydestä sai alkunsa syyskuussa 2011, jolloin HR Legal Services Oy virallisesti aloitti toimintansa.

ARVOT

Merkityksellinen työmme

Oikeudenmukaisuus

Oikeudenmukaisuus luo uskottavuutta ja kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä työyhteisössä. Oikeudenmukaisuuden kokemus on keskeisessä asemassa henkilöstön sitoutumisessa, innostuksessa ja tuloksellisessa toiminnassa.

Tahto

Työnantajan tavoitteet ja kustannustehokas toiminta voidaan saavuttaa henkilöstön etu huomioiden ja ihmisiä kunnioittaen – ratkaisut ja toimintatavat edellyttävät vain tahtoa ja luovuutta.

Luottamus

Luottamuksellinen ilmapiiri mahdollistaa ”yhteen hiileen puhaltamisen” siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan. Hyvät henkilösuhteet, laadukas yhteistoiminta ja avoimuus luovat pohjan luottamukselle.

Näkemys

Vahva ja monipuolinen ammattitaito takaa riskienhallinnan sekä antaa näkemystä eri ratkaisuvaihtoehdoista, toimenpiteiden vaikutuksista ja parhaista toimintatavoista.

HR LEGAL SERVICES OY

Meidän tarina

Tarina yrittäjyydestä sai alkunsa syyskuussa 2011, jolloin HR Legal Services Oy virallisesti aloitti toimintansa. Yrityksen keskeinen liikeidea oli tarjota työsuhdejuridista asiantuntijapalvelua HR-näkökulmalla. Liikeidea perustui monen vuoden kokemukseen siitä, että asiakkaan aito auttaminen työsuhdejuridisissa asioissa edellyttää vahvaa tuntemusta ei ainoastaan liiketoiminnasta mutta myös henkilöstöhallinnosta. Henkilöstöjohtamiselle luodaan parhaat edellytykset toimia silloin, kun perusasiat sekä lakisääteiset työsuhdeasiat ovat järjestyksessä.

 

 

Olennaiseen keskittyminen on kuluneiden vuosien aikana kehittynyt liiketoiminnan totuudeksi. Less is more – more is less niin HR:ssä kuin työsuhdejuridiikassakin . Asioista ei tule tehdä tarpeettoman monimutkaisia. Vahvalla ammattitaidolla ja laajalla kokemuksella olennaiseen keskittyminen on mahdollista. Tämä tuo mukanaan myös rohkeuden suositella kompakteja ratkaisuja.

 

Tekemisen tulee olla tuloksellista. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan omat tavoitteensa. Mikä on HR Legal Services Oy:n rooli tässä kokonaisuudessa ja tavoitteiden saavuttamisessa? Kokemuksemme, näkemyksemme, ammattitaitomme ja erityisesti persoonamme mahdollistavat sen, että voimme yhdessä löytää juuri teille sopivan ratkaisun, toimintamallin ja työn. Joustavuus, ketteryys, skaalautuvuus ja räätälöitävyys ovat palvelujemme kulmakiviä.

 

 

Uskomme, että hyvän tekeminen on edelleenkin liiketoiminnan perusta. Hyvän tekeminen voidaan ymmärtää ja kokea monella tavalla. Meillä se tarkoittaa aitoa ja rehellistä kohtaamista asiakkaiden kanssa, inhimillisten näkökulmien huomioimista valintoja tehtäessä, oman osaamisen ja tiedon jakamista ja kaiken työn tekemistä suurella sydämellä.

 

 

Usein kuulee yritysten lausuvan: henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tai: Henkilöstön hyvinvointiin panostuksella on suora yhteys liiketoiminnan tulokseen. Meidän tavoitteenamme on elää ja kokea ne jokapäiväisessä arjessa HR Legal Services Oy:ssä. Tämä varmistaa oman työmme merkityksellisyyden säilymisen ja mahdollistaa parhaan ja persoonallisen palvelun asiakkaillemme.

 

 

Seuraavaksi keskitymme HR-palvelujen kehittämiseen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Työsuhdejuridiikka tulee aina olemaan vahva osa palvelukokonaisuuttamme. Kaikki palvelumme pohjautuvat Simple HR & Law -ajatteluun. Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme: me autamme teitä keskittymään olennaiseen sekä rakentamaan ja ylläpitämään toimivaa perustaa hyvälle henkilöstötyölle. Jatketaan yhdessä työskennellen ja onnistuen!

Toimitusjohtaja

Henna-Riikka Huhta

Olen Henna-Riikka Huhta HR Legalin toimitusjohtaja ja perustaja. Olen avustanut asiakasyrityksiämme erityisesti vaativissa muutostilanteissa sekä valmentanut useissa eri yrityksissä esihenkilötyössä työskenteleviä henkilöitä. Pääpaino omassa työssäni on asiakkaiden sparraamisessa ja autan myös omassa roolissani löytämään sopivimmat palvelut ja kumppanit tarpeisiinne. Olen mieluusti käytettävissänne, joten ota yhteyttä ja sovi vaikkapa ilmainen sparraus!

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian