Meidän asiantuntijat

Ammattilaisemme ovat teidän käytettävissä! Tiimissämme on niin työsuhdejuridiikan kuin tietosuoja-asioiden asiantuntijoita, valmentajia ja coacheja sekä kokeineita HR-alan ammattilaisia. Lisäksi tiimiämme täydentää rekrytoinnin ammattilaiset ja analyytikot. 

HR, laki, valmennukset

Maria "Maisa" Setälä

Olen Maria ”Maisa” Setälä, työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Uskon perusasioiden voimaan ja palaan projekteissa usein asiakkaideni kanssa niihin, on sitten kyse valta-vastuusuhteista, rooleista, pelissäännöistä tai tavoitteista. Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Olen myös toiminut HR vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi.

HR, valmennukset, coaching

Jenni Pitkänen

Olen Jenni Pitkänen. HR Legalilla toimin kouluttajana, valmentajana ja HR-konsulttina. Olen saanut uppoutua jo 20 vuoden ajan monipuolisiin HR-tehtäviin erilaisissa organisaatioissa. Mielenkiinnon kohteitani ovat erityisesti johtamiseen, muutosjohtamiseen ja työhyvinvointiin liittyvät teemat. Minulle tärkeää on tarjota toimivia, arjen toimintaan positiivisesti vaikuttavia ratkaisuja asiakkaiden haastetilanteissa ja kehittämisen tarpeissa. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen sparrausaika.

HR & Laki, valmennukset

Anna-Maria Wassman

Olen Anna-Maria Wassman, yksi HR Legalin työsuhdejuristeista. Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun sen eteen tekee töitä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

Strategia, vaativat HR-projektit

Ari Kuutschin

Olen Ari Kuutschin ja työurani jakautuu melko tasan puoliksi HR ja liiketoimintavastuiden kesken. Tällä tulokulmalla autan asiakkaitamme löytämään konkreettisia ja toimivia ratkaisuja strategian toteuttamiseen henkilöstöjohtamisen keinoin. Kärkenä johtamisen ja työn tuottavuuden parantamiseen liittyvät projektit organisaatioiden muutoshallintaa, työhyvinvointia ja työsuhdejuridiikkaa unohtamatta. Ole rohkeasti yhteydessä ja varataan hetki ilmaiseen sparraukseen.

Tutkimuspalvelut, analytiikka, Strateginen HR

Tatu Malmström

Olen Tatu Malmström, vastaan tutkimuksesta ja datan analyysistä. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja KPI-mallinnus ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Työni on tutkimalla löytää ratkaisut, jotka haastavat vakiintuneet oletukset. Onko käytössänne kilpailuedun tuova ymmärrys henkilöstöstä? Varaa maksuton tilannekartoitus.

HR & Laki, valmennukset

Jenni Kairinen

Olen Jenni Kairinen, työsuhdejuridiikkaan ja tietosuoja-asioihin erikoistunut juristi. Autan asiakasorganisaatioitamme henkilöstön ja toiminnan kehittämisessä aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Missioni on murtaa käsitystä jäykistä ja vaikeaselkoisista juristeista ja palvella asiakkaita selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle. Ole yhteydessä ja jutellaan lisää, miten voin olla avuksi!

HR & laki, valmennukset

Kaisa Salo

Olen Kaisa Salo, yksi HR Legalin asiantuntijoista ja autan asiakkaitamme koko työsuhteen elinkaaren osalta esimerkiksi työ- ja johtajasopimuksiin, erilaisiin yhteistoimintatilanteisiin, organisaation uudelleenjärjestelyihin, sekä työsuhteen päättämiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi tuen asiakkaitamme tietosuojakysymyksissä, erityisesti työelämän tietosuojaan liittyen. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan miten voimme olla avuksi juuri teille!

Päivi Seppälä

Valmentaja, HR-toimeksiannot, Coach, Työnohjaaja, Työyhteisösovittelu

Päivi Seppälä

Olen Päivi Seppälä. HR Legalilla toimin työhyvinvointiin ja työyhteisöjen toimivuuteen erikoistuneena HR-konsulttina, valmentajana ja vuokrattuna apuna. Autan mielelläni mm. yhteistyön, vuorovaikutuksen ja työssä jaksamisen kysymyksissä. Teen myös coachausta ja työyhteisösovittelua. Reilun 20 vuoden urani kovasykkeisessä uutismaailmassa ja pitkä esihenkilökokemus ovat opettaneet, että ratkaisut löytyvät toimimalla inhimillisesti ja toista arvostaen. Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voin olla avuksi.

Laki, tietosuoja, valmennukset

Tapio Pesonen

Olen Tapio Pesonen ja mukana tiimissä kattavalla kokemuksella HR:stä, tietosuojasta, muusta liikejuridiikasta ja kehitystehtävistä. Töissäni keskityn tietosuojaan, erilaisiin sopimuksiin ja työyhteisösovitteluihin. Aina on aikaa asiakkaalle ja mielelläni autan missä voin!

Toimitusjohtaja

Henna-Riikka Huhta

Olen Henna-Riikka Huhta HR Legalin toimitusjohtaja ja perustaja. Olen avustanut asiakasyrityksiämme erityisesti vaativissa muutostilanteissa sekä valmentanut useissa eri yrityksissä esihenkilötyössä työskenteleviä henkilöitä. Pääpaino omassa työssäni on asiakkaiden sparraamisessa ja autan myös omassa roolissani löytämään sopivimmat palvelut ja kumppanit tarpeisiinne. Olen mieluusti käytettävissänne, joten ota yhteyttä ja sovi vaikkapa ilmainen sparraus!

HR & REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Tarja Forsblom-Korsi

Olen Tarja Forsblom-Korsi. Toimin HR Legalilla ensisijaisesti rekrytointi- ja suorahakukonsulttina. Sparraan ja autan myös erilaisissa HR-projekteissa ja kehittämishankkeissa. Olen työskennellyt hr-palveluiden parissa jo 25 vuotta. Kokemusta on kertynyt niin konsulttina ja hr-palveluliiketoiminnoista vastaavana kuin myös sisäisistä HR-toiminnoista työskentelystä eri rooleissa. Rekrytoinnit ja henkilövalinnat eri toteutusmenetelmin ja niihin liittyvä kehittäminen ovat kulkeneet työssäni mukana jo vuoden 1997 alusta alkaen.

HR & Laki, valmennukset, myös julkinen sektori

Tiina Häyhä

Olen Tiina Häyhä. HR Legalilla toimin asiantuntijana ja kouluttajana. Tuen ja sparraaan sekä julkisen sektorin että yksityisen sektorin asiakasorganisaatioiden HR-ammattilaisia ja esihenkilöitä. Autan työ ja virkasuhdeasioissa sekä kaikissa HR-työn eri osa- alueissa niin arjen työssä kuin organisaation kehitys- ja muutostilanteissa. Erityisalueina vaativat YT-prosessit, HR prosessien ja toimintamallien kehittäminen, HR IT järjestelmien käyttöönotot ja kehitystyöt (järjestelmät tukemaan ja tehostamaan HR-prosesseja), haastavat työyhteisötilanteet sekä julkisen sektorin erityispiirteiden tuntemus.

Oikeusnotaari, työsuhde- ja tietosuoja-asiat

Severi Nordlund

Olen Severi Nordlund ja työskentelen Legal traineena. Avustan tiimiämme monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä, mutta erityisesti työsuhde- ja tietosuojajuridiikkaan liittyvissä asioissa. Työntekoani ohjaa halu tehdä juridiikasta helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää.

Rekrytointi & Strateginen HR

Martti Kangas

Olen Martti Kangas ja HR Legalin Partneri. Vastaan HR Legalilla Rekrytointi- ja Strateginen HR liiketoiminnasta. Toteutan itse liiketoimintalähtöisiä rekrytointi- ja suorahakupalveluita yli 25 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, minkälainen palvelu sopisi parhaiten tarpeisiinne.

HR, VUOKRAJOHTAJA, VALMENNUS, PROJEKTIT

Marjo Huhtala

Olen Marjo Huhtala ja autan liiketoimintalähtöisissä, kokonaisvaltaisissa HR-asioissa, Vuokra-HR toimeksiannoissa ja valmennusprojekteissa. Olen raudanluja ja energinen henkilöstöjohtamiseen erikoistunut ammattilainen. Lähestyn asioita kolmesta tulokulmasta: hyvä johtaminen, HR-juridiikka ja tuottavuus. Olen työskennellyt lukuisten erilaisten yritysten parissa kasvutarinoista perheyrityksiin sekä pörssiyhtiöihin auttaen liiketalouden ja johtamisen osa-alueissa monipuolisesti ja viisaasti. Välitän henkilöstöstä suurella sydämellä. Ota yhteyttä, niin ratkotaan haasteet yhdessä

HR & Laki, valmennukset, coaching

Eeva Engfelt

Olen Eeva Engfelt, työsuhdejuridiikkaa liiketoimintalähtöisesti ja käytännönläheisesti hyödyntävä kokenut henkilöstöjohtamisen ammattilainen ja juristi. Työkokemusta minulla on työnantajaliitosta, asianajotoiminnasta sekä muista monipuolisista HR-johtamisen tehtävistä eri toimialoilta ja kulttuureista. Voin työkokemuksellani ja osaamisellani auttaa asiakkaitamme laajasti henkilöstöstrategiasta ja -prosesseista aina työsuhdejuridisiin kysymyksiin asti. Olen myös sertifioitu coach. Ole yhteydessä niin sparraillaan parhaasta ratkaisusta juuri teille!

HR, VALMENNUS, PROJEKTIT

Jonna Halmesmäki

Olen Jonna Halmesmäki, ja toimin HR Legalilla HR projekteissa, kouluttajana ja vuokra-HR toimeksiannoissa. Olen toiminut erilaisissa yrityksissä HR tehtävissä sekä kouluttajana ja valmentajana 15 vuoden ajan ja kerännyt kokemusta ja osaamista asiakkaidemme käyttöön. Uskon hyvään viestintään ja esihenkilötyön kehittämiseen yrityksen hyvän henkilöstötyön kulmakivinä. Olen energinen ja käytännönläheinen HR ammattilainen, jonka kanssa ei tarvitse jännittää yhdessä tekemistä! Ole yhteydessä niin mietitään, miten voisin olla teille avuksi!

HR, valmennukset, coaching

Minna Kajanne

Olen Minna ja minulla on pitkä kokemus monipuolisista HR:n johtotehtävistä sekä liiketoiminnan tukemisesta. HR Legalilla toimin valmennusliiketoiminnan vetäjänä ja valmentajana. Autan asiakkaitamme esihenkilötyön kehittämisessä, työkenttään kuuluvat myös coaching, työyhteisösovittelu ja outplacement -valmennukset. 
Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta. Selkeydestä, johdonmukaisuudesta ja rohkeudesta. Haluan auttaa ja tukea näissä asioissa myös sinua ja organisaatiotasi. 
Ota yhteyttä, niin jutellaan. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun. 

HR & LAKI, VALMENNUKSET

Anu Salmela

Olen Anu Salmela, yksi HR legalin työsuhdejuristeista. Koulutukseltani olen varatuomari, KTM. Autan sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita koko palvelussuhteen elinkaaren osalta sekä kaikissa HR:n eri osa-alueiden vaiheissa esihenkilöiden ja hr-ammattilaisten sparrauksesta vaativien muutostilanteiden läpivientiin. Ole yhteydessä niin mietitään, miten voisin olla avuksi juuri teille!