Meidän asiantuntijat

Ammattilaisemme ovat teidän käytettävissä! Tiimissämme on niin työsuhdejuridiikan kuin tietosuoja-asioiden asiantuntijoita, valmentajia ja coacheja sekä kokeineita HR-alan ammattilaisia. Lisäksi tiimiämme täydentää rekrytoinnin ammattilaiset ja analyytikot. 

HR, laki, valmennukset

Maria "Maisa" Setälä

Olen Maria ”Maisa” Setälä, työsuhdejuristi, jonka sydän sykkii palkitsemiselle ja hyvälle johtamiselle. Uskon perusasioiden voimaan ja palaan projekteissa usein asiakkaideni kanssa niihin, on sitten kyse valta-vastuusuhteista, rooleista, pelissäännöistä tai tavoitteista. Kohtaan useimmiten asiakkaamme tilanteissa, missä kompleksisiin asioihin tarvitaan selkeyttä ja suuntaa sekä kokemusten tuomaa varmuutta. Olen myös toiminut HR vuokrapäällikkönä erilaisissa toimeksiannoissa ja avaan mielelläni kokemuksia niihin liittyen. Monet solmut aukeavat yhdessä sparrailemalla, olisi ilo olla teille avuksi.

Rekrytointi & Strateginen HR

Martti Kangas

Olen Martti Kangas ja HR Legalin Partneri. Vastaan HR Legalilla Rekrytointi- ja Strateginen HR liiketoiminnasta. Toteutan itse liiketoimintalähtöisiä rekrytointi- ja suorahakupalveluita yli 25 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, minkälainen palvelu sopisi parhaiten tarpeisiinne.

Strategia, vaativat HR-projektit

Ari Kuutschin

Olen Ari Kuutschin ja työurani jakautuu melko tasan puoliksi HR ja liiketoimintavastuiden kesken. Tällä tulokulmalla autan asiakkaitamme löytämään konkreettisia ja toimivia ratkaisuja strategian toteuttamiseen henkilöstöjohtamisen keinoin. Kärkenä johtamisen ja työn tuottavuuden parantamiseen liittyvät projektit organisaatioiden muutoshallintaa, työhyvinvointia ja työsuhdejuridiikkaa unohtamatta. Ole rohkeasti yhteydessä ja varataan hetki ilmaiseen sparraukseen.

HR & Laki, valmennukset

Anna-Maria Wassman

Olen Anna-Maria Wassman, yksi HR Legalin työsuhdejuristeista. Autan asiakkaitamme lähes 15 vuoden kokemuksella kaikenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa käytännönlähteisesti ja selkokielellä. Uskon siihen, että vaikeimpiinkin asioihin löytyy aina ratkaisu, kun sen eteen tekee töitä. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa työsuhteisiin liittyvä asia mietityttää ja jutellaan lisää, miten voin auttaa.

Päivi Seppälä

Valmentaja, HR-toimeksiannot, Coach, Työnohjaaja, Työyhteisösovittelu

Päivi Seppälä

Olen Päivi Seppälä ja toimin HR Legalilla valmennusten ja Tampereen toimintojen päällikkönä. Olen johtamiseen, työhyvinvointiin ja työyhteisöjen toimivuuteen erikoistunut Senior HR-konsultti ja valmentaja. Autan mielelläni mm. yhteistyön, vaikeiden asioiden puheeksi ottamisen, vuorovaikutuksen ja työssä jaksamisen kysymyksissä. Teen myös coachausta, työnohjausta ja työyhteisösovittelua. Reilun 20 vuoden urani kovasykkeisessä uutismaailmassa ja pitkä esihenkilökokemus ovat opettaneet, että ratkaisut löytyvät toimimalla inhimillisesti ja toista arvostaen. Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voin olla avuksi.

Tutkimuspalvelut, analytiikka, Strateginen HR

Tatu Malmström

Olen Tatu Malmström, vastaan tutkimuksesta ja datan analyysistä. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja KPI-mallinnus ovat työkalupakissani, kun autan organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Työni on tutkimalla löytää ratkaisut, jotka haastavat vakiintuneet oletukset. Onko käytössänne kilpailuedun tuova ymmärrys henkilöstöstä? Varaa maksuton tilannekartoitus.

HR & Laki, valmennukset

Jenni Kairinen

Olen Jenni Kairinen, työsuhdejuridiikkaan ja tietosuoja-asioihin erikoistunut juristi. Autan asiakasorganisaatioitamme henkilöstön ja toiminnan kehittämisessä aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. Missioni on murtaa käsitystä jäykistä ja vaikeaselkoisista juristeista ja palvella asiakkaita selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle. Ole yhteydessä ja jutellaan lisää, miten voin olla avuksi!

Toimitusjohtaja

Henna-Riikka Huhta

Olen Henna-Riikka Huhta HR Legalin toimitusjohtaja ja perustaja. Olen avustanut asiakasyrityksiämme erityisesti vaativissa muutostilanteissa sekä valmentanut useissa eri yrityksissä esihenkilötyössä työskenteleviä henkilöitä. Pääpaino omassa työssäni on asiakkaiden sparraamisessa ja autan myös omassa roolissani löytämään sopivimmat palvelut ja kumppanit tarpeisiinne. Olen mieluusti käytettävissänne, joten ota yhteyttä ja sovi vaikkapa ilmainen sparraus!

Laki, tietosuoja, valmennukset

Tapio Pesonen

Olen Tapio Pesonen ja mukana tiimissä kattavalla kokemuksella HR:stä, tietosuojasta, muusta liikejuridiikasta ja kehitystehtävistä. Töissäni keskityn tietosuojaan, erilaisiin sopimuksiin ja työyhteisösovitteluihin. Aina on aikaa asiakkaalle ja mielelläni autan missä voin!

HR & Laki, valmennukset, myös julkinen sektori

Tiina Häyhä

Olen Tiina Häyhä. HR Legalilla toimin asiantuntijana ja kouluttajana. Tuen ja sparraaan sekä julkisen sektorin että yksityisen sektorin asiakasorganisaatioiden HR-ammattilaisia ja esihenkilöitä. Autan työ ja virkasuhdeasioissa sekä kaikissa HR-työn eri osa- alueissa niin arjen työssä kuin organisaation kehitys- ja muutostilanteissa. Erityisalueina vaativat muutosneuvotteluprosessit, HR-prosessien ja toimintamallien kehittäminen, HR IT järjestelmien käyttöönotot ja kehitystyöt (järjestelmät tukemaan ja tehostamaan HR-prosesseja), haastavat työyhteisötilanteet sekä julkisen sektorin erityispiirteiden tuntemus.

HR & REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT, henkilöarvioinnit

Tarja Forsblom-Korsi

Olen Tarja Forsblom-Korsi ja vastaan HR Legalilla Vuokra HR -palvelusta sekä toimin rekrytointi- ja suorahakukonsulttina. Sparraan ja autan myös erilaisissa HR-projekteissa ja kehittämishankkeissa. Olen työskennellyt HR-palveluiden parissa jo 25 vuotta. Kokemusta on kertynyt niin konsulttina ja HR-palveluliiketoiminnoista vastaavana kuin myös sisäisistä HR-toiminnoista työskentelystä eri rooleissa. Rekrytoinnit ja henkilövalinnat eri toteutusmenetelmin ja niihin liittyvä kehittäminen ovat kulkeneet työssäni mukana jo vuoden 1997 alusta alkaen.

HR, PROJEKTIT

Maarit Salla

Olen Maarit Salla ja toimin HR Legalilla Senior HR Consultant -roolissa. Omaan pitkän ja monipuolisen taustan monipuolisissa HR-rooleissa niin kansainvälisissä yrityksissä kuin kotimaisella julkisella sektorilla. HR-rooleissa toimimisen lisäksi olen vetänyt projektipäällikkönä vaativia HR-järjestelmä- ja toimintatapamuutoksia. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voin olla sinun ja organisaatiosi avuksi.

HR, VALMENNUS, PROJEKTIT

Jonna Halmesmäki

Olen Jonna Halmesmäki, ja toimin HR Legalilla HR projekteissa, kouluttajana ja vuokra-HR toimeksiannoissa. Olen toiminut erilaisissa yrityksissä HR tehtävissä sekä kouluttajana ja valmentajana 15 vuoden ajan ja kerännyt kokemusta ja osaamista asiakkaidemme käyttöön. Uskon hyvään viestintään ja esihenkilötyön kehittämiseen yrityksen hyvän henkilöstötyön kulmakivinä. Olen energinen ja käytännönläheinen HR ammattilainen, jonka kanssa ei tarvitse jännittää yhdessä tekemistä! Ole yhteydessä niin mietitään, miten voisin olla teille avuksi!

TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖ

Mailis Heinonen

Olen Mailis Heinonen, HR Legalin talous- ja HR-päällikkö. Huolehdin, että toimistomme arki on sujuvaa, jotta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakastyöhön. Parasta työssäni ovat monipuoliset tehtävät ja se, että saan olla avuksi. Nautin ihmisten parissa työskentelystä ja minusta on ihanaa olla osa HR Legalin tiimiä.

HR, valmennukset, coaching

Minna Kajanne

Olen Minna ja minulla on pitkä kokemus monipuolisista HR:n johtotehtävistä sekä liiketoiminnan tukemisesta. HR Legalilla toimin asiakkuuspäällikkönä ja valmentajana. Autan asiakkaitamme esihenkilötyön kehittämisessä, työkenttään kuuluvat myös coaching, työyhteisösovittelu ja outplacement -valmennukset. 
Työssäni on kyse ihmisen kohtaamisesta ja aidosta läsnäolosta. Selkeydestä, johdonmukaisuudesta ja rohkeudesta. Haluan auttaa ja tukea näissä asioissa myös sinua ja organisaatiotasi. 
Ota yhteyttä, niin jutellaan. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun. 

HR, VALMENNUS, PROJEKTIT

Kirsi Kankaanpää

Olen Kirsi Kankaanpää ja toimin HR Legalilla vuokra- HR-toimeksiannoissa, valmentajana sekä HR-projekteissa. Työkokemusta henkilöstö- ja HR-liiketoiminnan vastuutehtävissä sekä valmentamisen tehtävissä minulla on reilut 20 vuotta. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä. Monipuolinen kokemukseni ja koulutukseni sekä liiketoimintalähtöinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapani antavat hyvän pohjan toimia erilaisissa toimeksiannoissa. Kehitän jatkuvasti omaa osaamistani ja haluan jakaa sitä myös muille. Esihenkilötyön ja työhyvinvoinnin kehittäminen sekä osaamisen johtaminen ovat muun muassa minulle tärkeitä HR osa-alueita. Ole yhteydessä ja keskustellaan miten voin olla teille avuksi!

VALMENNUKSET, COACHING

Tuija Aro

Olen Tuija Aro. HR Legalilla toimin valmentajana, konsulttina ja coachina. Reilun 15 vuoden ajan minulla on ollut ilo toimia asiakkaiden kanssa mm asiantuntijoiden, esimiesten ja johdon vaativien valmennusprosessien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tavoitteeni on aina innostaa, mutta myös varmistaa tietojen ja taitojen konkretia ja soveltuvuus arjen työhön. Uskon, että kunnioitus ja erilaisuuden ymmärtäminen luovat valmiuden ratkaista vaikeatkin tilanteet positiivisesti. Ota yhteyttä, niin jutellaan miten voin olla avuksi juuri teille.

HR & LAKI, VALMENNUKSET

Mira Enqvist

Olen Mira Enqvist, yksi HR Legalin työoikeusjuristeista. Minulla on erittäin vahva kansainvälinen kokemus työoikeus- ja HR-asioiden hoitamisesta, myös globaaleissa toimintaympäristöissä. Autan mielelläni asiakkaita niin isoissa kuin pienissäkin työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Toimintatapani on erittäin käytännönläheinen ja liiketoimintalähtöinen. Juttelen mielelläni siitä, miten voisin olla avuksi!

HR, VUOKRAJOHTAJA, VALMENNUS, PROJEKTIT

Teresa Ahokas

Olen Teresa Ahokas ja toimin Senior HR Consultant roolissa.  Minulla on laaja ja monipuolinen työkokemus strategisen ja operatiivisen HR:n sekä liiketoimintajohdon tehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti. Koulutukseni on työpsykologian, kauppatieteiden ja psykoterapian saralta, joten teen monipuolisesti erilaisia vuokra-HR-, projekti- ja valmennustehtäviä HR Legalissa. Työotettani kuvaa ihmisläheisyys, ratkaisukeskeisyys ja pragmaattisuus.

HR & LAKI, VALMENNUKSET​

Mira Enqvist​

Olen Mira Enqvist, yksi HR Legalin työoikeusjuristeista. Minulla on erittäin vahva kansainvälinen kokemus työoikeus- ja HR-asioiden hoitamisesta, myös globaaleissa toimintaympäristöissä. Autan mielelläni asiakkaita niin isoissa kuin pienissäkin työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Toimintatapani on erittäin käytännönläheinen ja liiketoimintalähtöinen. Juttelen mielelläni siitä, miten voisin olla avuksi!

HR, VUOKRAJOHTAJA, PROJEKTIT

Annamaria Lumiala

Olen Annamaria Lumiala ja toimin Senior HR Consultant roolissa. Minulla on laaja koulutustausta ja monipuolinen työkokemus niin operatiivisesta kuin strategisestakin henkilöstöjohtamisen työstä Suomessa ja Pohjoismaissa. Olen ollut mukana erilaisissa konsernin kehittämishankkeissa ja vaativissa liiketoiminnan ja organisaation muutosprojekteissa. Olen kasvatustieteilijä (aikuiskasvatustiede), joka on perehtynyt henkilöstöjohtamiseen ja minulla on myös terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sekä markkinoinnin perustutkinto. Suuret kiinnostuksen kohteeni ovatkin työelämän muutos, johdon ja henkilöstön kehittäminen, kestävän oppimisen näkökulmat ja organisaatiokulttuurin rakentaminen ja sen merkitys. Teen laaja-alaisesti erilaisia vuokra-HR- ja projektitehtäviä HR Legalissa. Olen energinen kehittäjä, pidän ongelmanratkaisusta ja omaan vahvat vuorovaikutustaidot.

PROJEKTIT

Paula Toivonen

Olen Paula Toivonen ja toimin HR Legalilla erilaisissa projekti- ja kehittämistehtävissä. Olen työterveyshuollon, työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen ammattilainen ja osaamisvahvuuteni liittyvät henkilöstöjohtamisen kokonaisuuteen.
Olen työvuosieni aikana havainnut, että yrityksissä on valtava tarve panostaa henkilöstön työkykyyn ja työhyvinvoinnin kehittymiseen, mutta usein ongelmaksi koetaan, ettei panostamiseen ole tarpeeksi resursseja. Liikkeelle kannattaa kuitenkin lähteä, sillä pienilläkin askeleilla pääsee maaliin, kunhan tietää mitä pitää saada aikaiseksi.
Sparrausapua ja tukea kokonaistilanteen hahmottamiseen ja etenemisen suunnitteluun sekä toteuttamiseen saat HR Legalin asiantuntijoilta.

HR & LAKI, VALMENNUKSET

Katriina Huhtala

Olen Katriina Huhtala ja toimin HR Legalilla työsuhdejuristina ja vastaan juridisten palvelujen liiketoiminnastamme.
Minulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten yritysten työsuhdeasioiden hoitamisesta. Autan asiakkaitamme niin haastavissa kuin pienemmissäkin työoikeudellisissa kysymyksissä. Hoidan koulutuksia, teen projekteja ja toimin myös vuokratoimeksiannoissa.
Ota yhteyttä, niin sparrataan ja jutellaan, miten voisin olla avuksi.

anastasia strandberg

HR & Laki, Valmennukset, Projektit

Anastasia Strandberg

Olen Anastasia, aikaansaava ja energinen työsuhdejuristi ja HR-ammattilainen. Työskentelen meillä HR Legalilla työsuhdejuristina, sekä mm. erilaisissa vuokra HR -toimeksiannoissa. Minulla on kokemusta HR-päällikön tehtävistä ja työsuhdejuristin roolista kansainvälisissä ja globaaleissa yrityksissä. Olen työskennellyt liiketoiminnan tukena vaativissa tilanteissa sekä ollut mukana laajoissa organisaation muutosprojekteissa. Työssäni yhdistänkin monipuolisen kokemuksen ja osaamisen ihmisten ja asioiden aitoon kohtaamiseen. Ratkaisen haastavatkin tilanteet käytännönläheisesti ja asiakasta kuunnellen. Tavoitteenani on aina aidosti toteuttamiskelpoisten ja vaikuttavien ratkaisujen löytäminen asiakkaillemme lainsäädännön asettamat reunaehdot luonnollisesti huomioiden.

HR & LAKI

Janita Päivämaa

Olen Janita Päivämaa ja toimin HR & Legal-konsulttina.  Työsuhdejuridisten asioiden lisäksi autan mielelläni esimerkiksi erilaisissa rekrytointiin, henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työskentelyotteeni on toimeen tarttuva ja helposti lähestyttävä, uskon että haastavatkin asiat selviävät inhimillisellä otteella.

HR, VUOKRAJOHTAJA, PROJEKTIT

Hanna Rinne

Olen Hanna Rinne ja toimin Senior HR Consultant -roolissa. Olen henkilöstöjohtamisen moniosaajaa, jolle systemaattinen ja ketterä toimintatapa ovat keskiössä. Osaan rakentaa liiketoimintalähtöisesti inhimillistä kokonaisuutta ja viedä erilaisia projekteja onnistuneesti maaliin. Itselläni on yli 20 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisen ja osaamisen kehittämisen kentästä Olen toiminut niin isoissa kuin pienissä kansainvälisissä organisaatioissa. Koulutuksellinen taustani on kauppatieteissä ja olen päivittänyt osaamistani jatkuvasti mm. johtamisen ja palvelumuotoilun opinnoilla, sillä jatkuva oppiminen on itselleni intohimo. Työskennellessäni itselleni on tärkeää positiivinen, ratkaisukeskeinen ja vahvasti strategialähtöinen ote tekemiseen sekä kokonaiskuvan nopea haltuunotto ja systemaattinen eteneminen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimin HR Legalilla vuokra HR -tehtävissä ja autan mielelläni erilaisissa HR-tehtävissä.

HR & LAKI

Markus Stenholm

Olen Markus Stenholm ja toimin HR Legalilla Senior HR & Legal Consultant -roolissa. Palvelen HR Legalin asiakkaita ensisijaisesti vuokrajohtajana ja projektitehtävissä jo yli 20 vuoden kokemuksella sekä henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista että liikejuridiikasta. Olen toiminut monenlaisissa HR- ja lakipuolen tehtävissä ja rooleissa sekä molempien kombinaatioissa. Minulla on kokemusta usealta eri toimialalta ja olen työskennellyt niin isoissa kansainvälisissä pörssiyhtiöissä kuin pienemmissä kotimaisissa yhteisöissä. Olen tottunut monikulttuurisiin työyhteisöihin ja tiiviiseen yhteistyöhön ja kanssakäymiseen ulkomaisten kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Erityisesti Baltia ja Pohjoismaat ovat tulleet minulle hyvin tutuiksi. Työkielinäni käytän suomea, ruotsia ja englantia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä siitä, miten voin olla avuksi. Hör gärna av dig om jag kan stå till tjänst med något HR- eller juridik-relaterat ärende eller projekt.

HR & LAKI, VALMENNUKSET, MYÖS JULKINEN SEKTORI

Riikka Patoharju

Olen Riikka Patoharju, vahva työoikeusosaaja, harkitseva kuuntelija ja haasteiden ratkaisija. Työoikeusjuristina haen aina oikeudenmukaista ja kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua. Laaja-alaisen ja kattavan työkokemukseni sekä työmarkkinakentän tuntemukseni avulla tuon ratkaisuja työsopimusoikeudellisiin, työ- ja virkaehtosopimuksellisiin kysymyksiin sekä työsuojelullisiin haasteisiin. Arvostan avointa vuorovaikutusta ja keskusteluja, jotka mahdollistavat parhaan ja toimivimman vaihtoehdon valinnan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, miten voin olla avuksi.

HR, PROJEKTIT

Johanna Åström

Olen Johanna Åström. HR Legalilla toimin palvelupäällikkönä Vuokra HR -palvelussa ja toimin myös itse muun muassa vuokra HR-päällikkönä toimeksiannoissa.

HR on ollut keskiössä koko työurani ajan. Kokemusta on HR-päällikön, HR Partnerin ja tiiminvetäjän rooleista ja lisäksi vahva tausta henkilöstöpalvelualalta. Erilaiset muutostilanteet, prosessien ja tiimien rakentaminen, toimintojen kehittäminen ja HR projektit ovat ydinosaamistani.

Noudatan liiketoimintalähtöistä ja mutkatonta lähestymistapaa HR-asioihin, työotteeni on ihmisläheinen ja kokonaisvaltainen.

Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä, miten voisin auttaa.

REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Marita Auramaa

Olen Marita Auramaa, liiketoimintalähtöinen rekrytointi- ja suorahakukonsultti, jolla on vankka tausta eri liiketoimintojen tehtävistä. Liikkeenjohdon ja rekrytointi- ja suorahaun konsulttina olen toiminut vuodesta 2016. Yrityksen liiketoiminnan ymmärtäminen on mielestäni tärkein lähtökohta onnistuneen rekrytoinnin tuloksessa. Erityisesti teollisuuden toimialat eri rooleineen kuten yrityksen johto, HR, hankinta, logistiikka, myynti, laki sekä erilaiset tekniset positiot ovat minun vahvuusalueitani. Ihmisenä olen luotettava ja tuloshakuinen sekä aidosti ihmisistä kiinnostunut tekijä, joka tekee kaikkensa, jotta asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Kuulen mielelläni sinusta, joten ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin katsotaan miten voin auttaa juuri sinua ja organisaatiotasi.

REKRYTOINTI- JA SUORAHAKUPALVELUT

Marita Auramaa

Olen Marita Auramaa, liiketoimintalähtöinen rekrytointi- ja suorahakukonsultti, jolla on vankka tausta eri liiketoimintojen tehtävistä. Liikkeenjohdon ja rekrytointi- ja suorahaun konsulttina olen toiminut vuodesta 2016. Yrityksen liiketoiminnan ymmärtäminen on mielestäni tärkein lähtökohta onnistuneen rekrytoinnin tuloksessa. Erityisesti teollisuuden toimialat eri rooleineen kuten yrityksen johto, HR, hankinta, logistiikka, myynti, laki sekä erilaiset tekniset positiot ovat minun vahvuusalueitani. Ihmisenä olen luotettava ja tuloshakuinen sekä aidosti ihmisistä kiinnostunut tekijä, joka tekee kaikkensa, jotta asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Kuulen mielelläni sinusta, joten ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin katsotaan miten voin auttaa juuri sinua ja organisaatiotasi.

JUNIOR LEGAL ADVISOR

Severi Nordlund

Olen Severi Nordlud pian oikeustieteen maisteriksi valmistuva oikeusnotaari. Olen ehtinyt jo opintojen aikana keräämään laajasti kokemusta sekä asianajo- että konsultointitoimistossa työskentelystä. Juristien apuna, olen päässyt osallistumaan monenlaisiin toimeksiantoihin erityisesti työoikeuden ja tietosuojan parissa. Työskentelyäni ohjaa halu tehdä juridiikasta helposti lähestyttävää sekä ymmärrettävää ja työskentelenkin aina asiakaslähtöisesti. Mielestäni juridiikassa on loppujen lopuksi kyse asiakaspalvelusta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voin olla avuksesi.

HR, VALMENNUKSET, COACHING

Pia-Christina Roth

Olen Pia-Christina Roth ja toimin Senior HR Consultant & Trainer -roolissa. Työelämässä olen toiminut laajasti erilaisissa johtajuuden, koulutuksen, kansainvälisen HR-hallinnon, lakiasioiden ja valmennuksen tehtävissä. Koulutukseni on hallinnon, johtamisen, kasvatuksen ja pedagogiikan aloilta ja työyhteisössämme toimin vuokra-HR- ja valmennustehtävissä erityisesti johtajuuden, työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen teemojen äärellä. Olen käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi ja sydämeni sykkii tunne-, vuorovaikutus- ja empatiataitojen edistämiselle niin yksilöiden, organisaatioiden kuin koko yhteiskunnan tasolla. Tätä edistän paitsi työssäni, myös kirjailijana toimimisen ja yhteiskunnallisten vaikutuskanavien kautta. Saan energiaa ja iloa ihmisten valmentamisesta, voimaannuttamisesta ja kehittämisestä sekä erilaisten persoonallisuuksien vahvuuksien löytämisestä!

HR & LAKI, VALMENNUKSET

Anu Salmela

Olen Anu Salmela, yksi HR legalin työsuhdejuristeista. Koulutukseltani olen varatuomari, KTM. Autan sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita koko palvelussuhteen elinkaaren osalta sekä kaikissa HR:n eri osa-alueiden vaiheissa esihenkilöiden ja hr-ammattilaisten sparrauksesta vaativien muutostilanteiden läpivientiin. Ole yhteydessä niin mietitään, miten voisin olla avuksi juuri teille!

HR, VUOKRAJOHTAJA, VALMENNUS, PROJEKTIT

Marjo Huhtala

Olen Marjo Huhtala ja autan liiketoimintalähtöisissä, kokonaisvaltaisissa HR-asioissa, Vuokra-HR toimeksiannoissa ja valmennusprojekteissa. Olen raudanluja ja energinen henkilöstöjohtamiseen erikoistunut ammattilainen. Lähestyn asioita kolmesta tulokulmasta: hyvä johtaminen, HR-juridiikka ja tuottavuus. Olen työskennellyt lukuisten erilaisten yritysten parissa kasvutarinoista perheyrityksiin sekä pörssiyhtiöihin auttaen liiketalouden ja johtamisen osa-alueissa monipuolisesti ja viisaasti. Välitän henkilöstöstä suurella sydämellä. Ota yhteyttä, niin ratkotaan haasteet yhdessä

Voimmeko auttaa? Jätä yhteystietosi niin vastaamme pian