”HR LAW PARTNER® -valmennus sisältää kaikki HR-työn tärkeimmät teemat” -Hanna Laurila, GE Healthcare

Oletko koskaan vieraillut tai ollut potilaana sairaalassa ja nähnyt käytävillä ja hoitohuoneissa piippaavia näyttöjä täynnä erilaisia käyriä ja lukuja?
Muun muassa näitä elintoimintoja seuraavia potilasmonitoreita valmistaa GE Healthcare.

General Electric GE, on globaali monialayritys, joka työllistää maailmanlaajuisesti 283 000 henkilöä.
Suomessa GE työllistää noin 900 ihmistä ja valtaosa Suomen GE:läisistä työskentelee GE Healthcaren palveluksessa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Vallilassa, Helsingissä ja on yksi GE:n johtavista potilasmonitoroinnin tuotekehityksen ja globaalin tuotemarkkinoinnin keskuksista. Henkilöstö on hyvin kansainvälistä ja GE:n Suomen työntekijät edustavat lähes kolmeakymmentä eri kansallisuutta.

Hanna Laurila toimii GE Healthcaressa Senior Talent Acquisition Partnerina Euroopan HR-tiimissä vastaten rekrytoinneista ja sen kehittämisestä Pohjoismaissa.
Hanna on toiminut HR-tehtävissä ja rekrytoinnin parissa jo 12 vuotta.

”Työmarkkinat ovat muuttuneet paljon. Nykyään työnantajat hakevat työntekijöitä, eikä toisinpäin. HR:llä on iso merkitys työnantajamielikuvan, sekä työntekijä-, ja ehdokaskokemuksen rakentamisessa.”

Jotta pystyy toimimaan tehokkaasti osana globaalia HR-tiimiä, tulee ymmärtää koko HR-työn kokonaisuus. HR:llä on moninainen rooli, joka ulottuu työnantajan työsuhdejuridisista vastuista aina työkyvyn johtamiseen, yhteistoimintaan, neuvottelutaitoihin ja tietosuoja-asioihin asti.

”HR Law Partner -valmennus sisältää kaikki HR-työn tärkeimmät teemat. Kokonaisuus on rakennettu kattavasti ja näkökulma on koko ajan liiketoimintalähtöinen. Myös työsuhdejuridiikka kulkee luontevasti läpi koko valmennuksen ja sitä käsitellään konkreettisesti case-tapausten kautta. Valmennuskokonaisuus sopii erinomaisesti kaikille HR-asioiden parissa toimiville juuri kokonaisvaltaisuutensa vuoksi. Ryhmämme on riittävän pieni (10 henkilöä), joten kaikki osallistujat tulevat huomioiduiksi.”

Seuraava HR Law Partner -valmennus alkaa 12.3.2020, katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! Nyt voit osallistua valmennuspäiviin myös Tampereella ja etänä!