Skip to content
Alasivujen-hero-taso1-blogi

HR Legal Services yhteistyöhön Jyväskylän yliopiston kanssa

|

2 min lukuaika

HR Legal Services ja Jyväskylän yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä Henkilöstö kilpailuetuna -johtamiskoulutuksen.

Tulevaisuudessa henkilöstö on yhä vahvemmin organisaatioiden voimavara ja menestystekijä. Strateginen henkilöstöjohtaminen tuo organisaatiolle kilpailuetua ja liiketoimintaa tukeva HR-johtaminen on avain organisaation kasvuun ja kehitykseen.

Jotta yritykset ja tulevaisuuden johtajat voivat onnistua tässä, täytyy johtamiskoulutuksissa syventyä entistä enemmän HR:n ja työsuhteiden maailmaan. Ne ovat nykypäivän strategisia kilpailuetuja, joihin ei kuitenkaan koulutuksissa vielä riittävästi keskitytä.

Jyväskylän yliopisto halusi suunnitella johtamiskoulutuksen, jossa opiskelijat saavat aidosti ajantasaista ja konkreettista tietoa suoraan oikeasta työelämästä. 

HR Legal Services on organisaatioiden kumppani HR:n, työsuhdejuridiikan ja johtamisen yhdistämisessä. Työsuhdejuristit ja HR-ammattilaiset ovat päivittäin mukana lukuisten organisaatioiden arjessa Interim HR -johtajina, konsultteina ja valmentajina.

Yhteistyössä syntyneessä johtamiskoulutuksessa opiskelijat pääsevät nauttimaan varmuudella työelämälähtöisestä opetuksesta huippuasiantuntijoiden johdolla.   

”Olemme erittäin ylpeitä ja innoissamme tästä yhteistyötä. Missiomme on tehdä työelämästä työelämystä ja se onnistuu vain ammattimaisen johtamisen kautta. Meillä on kunnia saada olla mukana arvostetun toimijan koulutuksessa asiantuntijoina ja jakaa myös tällä tavalla osaamistamme”, sanoo HR Legal Services Oy:n liiketoimintajohtaja Maria Setälä.  

Koulutus on suunnattu Jyväskylän alumneille, mutta kuka tahansa johtamiskoulutuksesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Jos opiskelet Jyväskylän Executive MBA-ohjelmassa, olet oikeutettu kahteen opintopisteeseen.

Lisää valmennuksesta HR Legal Services Oy:n ja Jyväskylän yliopiston sivuilla.

Lue lisää valmennuksen sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätiedot

Maria Setälä
Johtaja: HRD-palvelut, Senior & Legal Consultant, Partner
+358 40 0949 013

maria.setala@hrlegal.fi

graphic

Haluaisitko kysyä jotain?

Laita viestiä – vastaamme pian

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊