Skip to content
HRA-Ihmiset-2

HR Legal aloittaa Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija (HRA) -koulutukset

|

1 min lukuaika

HR Legal Services Oy ja Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamari ovat solmineet yhteistyösopimuksen: HR Legal aloittaa HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutukset lisenssisopimuksella vuonna 2024. Ensimmäinen koulutuskokonaisuus alkaa 16.8.2024.

HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutus on viisi viikkoa kestävä opintokokonaisuus, johon sisältyy luentoja, omatoimista opiskelua sekä etä- ja ryhmätyöskentelyä. 

HRA, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija -koulutus on ensimmäinen rekrytointikoulutus Suomessa, jossa koulutuksen suoritettuaan voi osaamisen todentaa tutkinnolla. Tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HRA-nimikettä. HRA-koulutus on kohdennettu rekrytointia tekeville ja työnsä ohella niihin osallistuville.

Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamari on järjestänyt koulutusta jo vuodesta 2021 lähtien. HR Legalin asiantuntijat ovat olleet kouluttamassa kokonaisuudessa alusta alkaen. Koulutus on saanut runsaasti hyvää palautetta:

  • "Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi."
  • "Paljon hyviä ajatuksia herättäviä pointteja sekä nostoja rekrytointiin liittyvistä asioista ja haasteista, jotka herättivät hyvää keskustelua."
  • "Luennoitsijan tapa avata juridisia asioita oli mielekäs, jonka ansiosta aihe ei tuntunut ollenkaan kuivalta."
  • "HRA-tutkinnon pitäisi olla edellytys rekrytoinnin parissa työskenteleville!"



Tutustu HR Legalin järjestämään HRA-koulutukseen tästä.

graphic

Voisimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä, vastaamme pian.

graphic

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊