Skip to content
17

Valmennus | 19.3.2024 | klo 9–12

Vuosilomalaki selkokielellä: Tehokkaat lomakäytännöt työyhteisössä

Valmistaudu lomien suunnitteluun ja opi kattavassa valmennuksessamme kaikki mitä tarvitset vuosilomien ansainnasta ja pitämisestä. Ota ohjat käsiisi – varmista, että yrityksesi huomioi mahdollisuuksien mukaan henkilöstön toiveet, päivittää lomiin liittyvät ohjeistukset ja viestii lomien ajankohdista selkeästi ja tehokkaasti.

close
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.2024 😊

Ilmoittaudu nyt

Vuosilomien ansaintaan ja pitämiseen liittyy paljon yksityiskohtaista sääntelyä ja erityistilanteita, joihin valmennuksessa tutustutaan käytännönläheisesti. Valmennuksessa saat kattavan kokonaiskuvan vuosilomalaista sekä erityisesti siitä, mitkä asiat vaikuttavat vuosiloman ansaintaan ja mitä sääntöjä vuosiloman pitämiseen liittyy. Lisäksi valmennuksessa käydään läpi lomapalkan ja lomakorvauksen maksamiseen liittyvät pääsäännöt lyhyesti.

Asiantuntijana toimii kokenut työsuhdejuristi Annaleena Pentikäinen. Työssään Senior HR & Legal Consultant -roolissa Annaleena avustaa yrityksiä työsuhdejuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja toimeksiannoissa monipuolisesti.

Valmennuksessa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka paljon vuosilomaa ansaitaan ja miten erilaiset poissaolot vaikuttavat loman määrään?
  • Milloin vuosiloma täytyy pitää ja kuka päättää ajankohdan?
  • Miten vuosiloman ajankohdasta voidaan sopia?
  • Miten toimitaan sairastumistilanteissa?
  • Missä tilanteissa vuosiloma voidaan korvata rahana?Valmennus on tarkoitettu:

  • HR-johtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille
  • Esihenkilöille ja yritysjohdolle
  • Työsuhdeasiantuntijoille
  • Työntekijä- ja työnantajajärjestöjen asiantuntijoille ja asiamiehille

 

Vuorovaikutteinen valmennus tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun ja kysymysten esittämiseen. Ennakkokysymykset ovat tervetulleita jo ilmoittautumisen yhteydessä, niihin palataan valmennuksessa.

Hinta

390€ / osallistuja

+ alv 24 %

 

 

Milloin: Tiistaina 19.3.2024 klo 9-12. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.2023.

Missä: Teams

Webinaarin asiantuntijat

AnnaLeenaPentikainen-HRLegalServicesOy

Annaleena Pentikäinen

Annaleenalla on vuosien kokemuksen kautta hankittu monipuolinen asiantuntemus työoikeuden eri osa-alueilta. Annaleenan osaaminen kattaa työlainsäädännön käytännön soveltamisen laaja-alaisesti, mukaan lukien vuosilomalaki. Vuosilomalain asettamat reunaehdot ja toisaalta mahdollisuudet on Annaleenan mukaan hyvä tuntea, jotta lomakäytännöt työpaikalla olisivat tasapuoliset, sujuvat ja reilut. 

Saisiko olla sähköpostia?

Tilaa viikkokirjeemme, saat yhden viestin viikossa, jossa kerromme tulevista tapahtumistamme, uusista blogeista sekä palveluistamme.

Tavataanko somessa?

Olemme aktiivisia LinkedInissä ja Facebookissa. Somessa pääset tutustumaan meihin hieman pintaa syvemmältä, tule mukaan 😊